Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

HUH! Mi van a garázsban? Marbushka memória társasjáték (MA) "utolsó darabok"

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
5.790 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhozszállítással: 2019. február 19.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 5 éves kortól, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Memóriajáték 5 éves kortól, 2–4 játékos részére (memória játék kat.)

A játék időtartama: kb. 20 perc

Él a világon valahol egy lila szőrű szörny. Kék testvéréről, aki a szekrényeket járja talán már hallottatok. Lila barátunk is követte őt egy darabig, míg rá nem jött, hogy a ruhák őt egyáltalán nem hozzák lázba. Kibújt a szekrényből és hagyta, hogy a testvére tovább sóhajtozzon odabent. A garázson át távozott volna, de a sok érdekes ketyere, vicik-vacak és szerszám megragadta a figyelmét. Boldogan turkált a fémesen csillogó cuccok közt, amíg teljesen rabul nem ejtette a bőség. Az utána maradt rendetlenségből tudjuk, hogy ott járt. Néha ezért nem találják meg a felnőttek azokat a szerszámokat, amelyekről biztosan tudják, hogy előző nap a helyére tették. Vajon te észben tudod tartani, hogy éppen mi van a garázsban?

A játék célja: A lehető legtöbb szerszámot összegyűjteni.

A játék menete: Jól keverjétek össze a szerszámokat ábrázoló kis kártyákat és osszatok minden játékosnak 5-5 darabot! Ezeket még ne nézzétek meg, hanem lefordítva helyezzétek magatok elé! A maradékot szintén lefordítva tegyétek az asztal közepére. Most a garázs tartalmát mutató nagy kártyákat is keverjétek meg és lefordítva tegyétek középre. Amikor mindez kész, a legfelső nagy kártyát fordítsátok fel! Pár percig nézhetitek figyelmesen, hogy mi van a garázsban, majd újra le kell fordítani. Ha lefordítottátok, akkor mindenki nézze meg a saját kis kártyáit és válassza ki közülük azokat a szerszámokat, amelyek szerinte ott voltak a garázsban! Ezeket tegyétek lefordítva a nagy kártya mellé! (Ha valakinek két egyforma szerszámot ábrázoló kártyája is van, úgy csak az egyiket használhatja fel az adott körben!) Amikor mindenki tett, fordítsátok fel a kártyákat és ellenőrizzétek, hogy helyesen emlékeztetek-e. Azokat a szerszámokat, amelyekre jól emlékeztél, megtarthatod. Tedd félre, ezek képezik az elnyert kártyák kupacát. Ha olyan szerszámot is kiválasztottál, ami nincs a garázsban, akkor azt tedd az asztal közepén lévő szerszám pakli aljára, és ha már van elnyert kártyád, tegyél vissza azok közül is egyet! Most mindenki annyi új szerszámot kap az asztal közepén álló pakliból, hogy újra öt lapja legyen. Ezeket megint lefordítva tedd magad elé, nem szabad megnézni! A korábbi garázs kártyát tegyétek félre és húzzatok újat helyette! Megint pár percig figyeljétek meg a tartalmát, és ha kész, fordítsátok le! Fordítsátok meg a saját kártyáitokat és válasszátok ki azokat a szerszámokat, amelyek szerepeltek a garázsban... stb.

Ha elfogytak a kiosztható szerszám kártyák, akkor újraosztás nélkül folytassátok a játékot, addig, amíg valakinek egy kártyája sem marad. Számoljátok meg a már félretett kártyáitokat! Akinek a legtöbb szerszáma van, az nyert!

A játék tartalma: 40 db kártya (szerszám kártyák), 10 db nagyméretű (a garázs tartalmát ábrázoló) kártya.

Méret

  • doboz méret: 21x21 cm
  • kártya méret: 10x7 cm és 10x14 cm

A Marbushka manufaktúra alapelvei:

Környezettudatosság

A Marbushka játékok tervezésénél és készítésénél a gyártók nemcsak szépségre és tartósságra törekedtek, de a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot is szem előtt tartják.

Újrahasznosított

Az újrahasznosított papír használata óvja a környezetet és játékoknak egyedi, természetes megjelenést kölcsönöz. A szállításkor minimális mennyiségű csomagolóanyagot használnak.

Kézzel készített

A (nyomtatás kivételével) Marbushka játékok kizárólag kézimunkával készülnek.

A hagyományos mesterségek választásával a játékok minden részlete egyedi, kiváló minőségű és a legkevésbé terhelő a környezetre nézve.

Organikus

Játékokhoz kizárólag természetes alapanyagokat választanak: papírt, fát, vásznat. A fa elemek készítéséhez és védelméhez kizárólag vízbázisú festéket használnak, amely a legszigorúbb biztonsági előírásoknak is megfelel.

Fair Trade

Játékok kizárólag Magyarországon készülnek. A gyártók, beszállítók, partnerek és forgalmazók mind kisvállalkozások, sok esetben családi vállalkozások – akárcsak a Marbushka manufaktúra.

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációd van vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor kérjük NE ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni, hanem töltsd ki az űrlapunkat a legfelső menüsorban a Reklamáció és Elállásra kattintva. Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő