Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Háromszögek és négyszögek építő játék alaplappal (367) 120074 Triangle Puzzle (ED)

Háromszögek és négyszögek építő játék alaplappal (367) 120074 Triangle Puzzle (ED) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
7.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 2 éves kortól 10 évesig
Szerezhető hűségpontok: 75
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Izgalmas építő játék óvodásoknak és kisiskolásoknak...

24 darab építő játék elem, és alap amire rárakhatod az elemeket. Egyedi, különleges építő játék. Kíválóan fejleszti térlátást. Az alap elemnek köszönhetően az elemek "élével" is felhelyezhetőek, így egyedi alkotásokat lehet vele készíteni.

Paraméterek
Életkor 2-5 év
Játék kategória Kreatív, építő, ügyességi
Márka Eduplay
Mit fejleszt Térlátás fejlesztése
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Egyéb
Játékosok száma 1
Korosztály 2 éves kortól
Jelleg építő játék óvodás, kisiskolás gyerekeknek, kreatív játék
Fejleszti szem-kéz koordinációt, koncentrációt, finommotoros készségeket, térlátást
Kompetencia tanulási képesség, hatékony önálló tanulás
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 11.

Régebbről volt már egy hiányos készletünk (kaptuk a szomszédtól) és ezt bővítettük ezzel a készlettel. Szuper, kreatív készségfejlesztő játék a gyerkőcök (3 és 5 évesek) nagyon szeretik.

Annának üzenem hogy a fiam két és féléves korában saját gondolataiból egész jókat épített belőle.
Egyébként a doboz hátlapját be lehet szkennelni a számítógépbe, ott kinagyítani a képeket és úgy A4 méretbe kinyomtatni, máris meg van a melléklet füzet...
| 5 / 5 csillag!
2016. 06. 30.

A két kifiam(2 és 5 évesek) és én is IMÁDJUK. :) Ez a játék köti le Őket legtovább. Olyan jó velük együtt építeni és a lehetőségeknek csak a fantáziánk szab határt. :) Nemsokára fogok rendelni mégegyet belőle. Nagyon tetszett a gyors kiszállítás is és a bankkártyás fizetés lehetősége. Mindenért 5*. :)
| 2 / 5 csillag!
2015. 04. 22.

Még nem kapta meg a gyerek, de én csalódottan látom, hogy nincsen melléklet amely a doboz hátán olvashatatlanul apró képpel bemutatott alakzatokat ábrázolná. 3 éves kisgyereknek erre szüksége lenne. Igy gyakorlatilag nem fogja tudni használni, s a kedvét szegi. Ahhoz pedig elég sokba kerül, hogy az ember kidobja.

Válasz: Kedves Anna, valóban nincs külön ötletfüzet hozzá, csak a doboz hátoldalán lévő képek "ízelítőnek", hogy mit lehet kirakni, illetve hogy az elemeket élével is fel lehet helyezni a táblára. Azonban tapasztalatunk szerint a gyerekek jobban szeretik a saját képzeletük szerint kirakni. A Smart Games és ThinkFun játékokat javasoljuk, azokhoz van ötletfüzet fokozatosan nehezedő feladatokkal. Reméljük, hogy segíthettünk.
Nyári napközis táborunkban ez a játék volt az egyik legsikeresebb. Reméljük, hogy Önök is megszeretik.| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 20.

Az unokáimnak vettem és nagyon szeretnek vele játszani. 2 éves és 5 évesek, mindkettőt leköti, sőt a szüleik is szívesen építgetnek vele. Verseny van, hogy ki tud még valamit kitalálni, hogy milyen alakzatot lehet belőle építeni.
| 5 / 5 csillag!
2014. 08. 26.

Nem is gondoltam volna, hogy ennyi mindent lehet belőle építeni. Gyerekeim kipróbálták és beleszerettek. Órákig eljátszanak vele. 7-8 éveseknek is nagyon jó térlátást fejlesztő építő játék! Egyszerűen nagyszerű!
| 5 / 5 csillag!
2014. 03. 21.

Nekünk van ilyen, s nagyon szeretjük!
Mennyit kerestük, hogy hol lehet kapni!
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }