Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Három kismalac (Three little pigs) készségfejlesztő játék - Smart Games (GA)

Kattints a képre több képhez
További képek
Három kismalac (Three little pigs) készségfejlesztő játék - Smart Games (GA)
three little pigs smart games új játék újdonság
Ár:
7.490 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 3 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Három kismalac Smart Games játék már 3 éves kortól a klasszikus mese alapján.

Vidám, színes, izgalmas egyedül játszós játék a kedves malackákkal és házikóikkal és persze a gonosz farkassal.

Fontos: kétfajta feladvány található a játékban. 24 farkas nélküli és 24 farkasos feladat.A füzet két részre van osztva, az egyik fedlaptól az egyik típus feladatai láthatók, a másik fedlaptól a másik típusúak.

Fontos még továbbá, hogy a játéktábla megfelelő irányba legyen állítva, pont úgy, ahogy a feladatfüzetben látható.

Lássuk, hogyan segíthetünk a malackáknak:

1. NAPPAL- feladványok a malacokkal, a farkas nem játszik. A feladat ezekben a feladványokban, hogy az összes játékelemet a táblára helyezzük, miközben minden malac a házakon kívül játszik.

* Állítsd fel a malackákat a táblára, ahogy a választott feladványban látható. Néhány feladványban csak 1 vagy 2 malacka játszik, a többi ilyenkor nem.

* Helyezd fel a 3 házikóelemet a táblára úgy, hogy a malackákat ne fedje el házikó. A malacokat nem szabad máshová helyezni.* Minden feladványnak pontosan egy megoldása van, amit a feladvány hátoldalán lehet leellenőrizni. Amennyiben a feladatban 1 vagy 2 malac helye van megadva, akkor 1 vagy 2 mező a játéktéren üres marad.

2. ÉJSZAKA- feladványok a farkassal és a kismalacokkal. Ezekben a feladatokban a cél a három játékelemet a pályára helyezni úgy, hogy a házak rákerüljenek a malacokra, ezzel megvédve őket a gonosz, éhes farkastól.

* Állítsd fel a malacokat és a farkast a játéktáblára, ahogy a választott feladványban látható. Néhány feladványban nincs szükség az összes kismalacra.

* Helyezd fel a 3 játékelemet a táblára úgy, hogy az összes kismalac házba kerüljön és biztonságban legyen. A farkas nem kerülhet a házakba.

* Minden feladványnak pontosan egy megoldása van. Amennyiben a feladatban csak 1 vagy 2 kismalac helye adott, akkor 1 vagy 2 ház üresen fog maradni, emellett minden feladványban 2 házon kívüli terület is üresen marad.

Célszerű a gyerkőcnek az első feladvánnyal kezdeni, majd növekvő sorrendben a többivel, hogy megismerje a játék menetét, rájöjjön a logikájára. Nem utolsósorban pedig sikerélménye lesz, így könnyebben vág bele a nehezebb feladatokba

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre .
A SmartGames-ek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A kínálatban megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. 

   

A Három kismalac játékkal fejlődik a gyermek térbeli tájékozódása, problémamegoldása, koncentrációja, logikus gondolkodása.

Ki ne ismerné a mesét a kismalacokról és a farkasról...?

.

A játék tartalma: 1 db játéktábla, 3 db nagyméretű játékelem, 3 db kismalac, 1 db farkas, 1 db feladványfüzet, 1 db képeskönyv

A Játék mérete: kb 19x 19x 6 cm

A bábuk magassága: 5 cm

A doboz mérete: 29x 24x 6 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
állatos játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 3-5 éves gyerekeknek

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 07.
3 éves lányom kedvence. Amióta megkapta (kb egy hónapja) minden nap játszik vele, akár egyedül is.A mesét is imádja, van hogy ő "olvassa fel" a képek alapján. Hamar ráérzett a lényegére, már nagyon gyorsan ki tudja rakni a feladványokat, bőven van sikerélménye! De úgy vettem észre a különböző nehézségi szintek ebben a játékban nem különülnek el eléggé.

Kapcsolódó termékek