Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Hány éves gyerekeknek ajánlhatóak a nyomtatható kifestők?

Bármennyire is furcsának tűnhet a színezés nem korcsoporthoz kötött tevékenység. Az persze más kérdés, hogy egy-egy mintát hány éves gyerkőcök számára fejlesztettek ki. A sikerélmény garantálása ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy a lurkó felejthetetlennek élje meg a festés pillanatait. Ha nem megfelelő szintű játékot kap a kezébe, akkor csak falakba ütközik, ami idővel letörheti a lelkesedését, és megutáltathatja vele a színezés színpompás világát. A kiválasztásra tehát feltétlenül figyelj oda.

Viszont azt biztosan állíthatjuk, hogy nincsen olyan gyermek, sőt felnőtt, aki ne örülne egy, a stílusához, egyéniségéhez, egyedi elvárásaihoz passzoló színezőnek. Nem véletlen, hogy az elmúlt években sosem látott módon ível felfelé a kifestők népszerűsége – a felnőttek körében is! De minek köszönhető ez a kedveltség, és mi az oka ennek a korosztályokat átívelő rajongásnak? A színezés maga a mesevilág. Olyan varázslatos képeket alkothatnak meg általuk a gyermekek, melyek szó szerint beszédesek. Ez olyannyira igaz tény, hogy egyes pszichológusok beszéltetés helyett kifestőt adnak a megfigyelt gyermekeknek.

A felhasznált árnyalatok, és a megálmodott, papírra színezett képek mindent elárulnak a gyerkőcök lelki állapotáról, problémáiról. A nyomtatható kifestőkkel életre kelnek a színek! A vidámság, a jókedv színes élmények, amik a kínálatunkban kapható, nyomtatható, sokoldalúan variálható kifestők segítségével életre hívhatóak. Válogass a megannyi variáció közül, és figyeld meg a színek semmivel össze nem téveszthető játékát!

Tartalomhoz tartozó címkék: nyomtatható kifestők kifestők