Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Hanoi tornyai játék - Philos - PG 6220

Kattints a képre több képhez
További képek
Hanoi tornyai játék - Philos - PG 6220
hanoi torony
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 5 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
A Philos Hanoi tornyai  fajátékban az egyik rúdról egy másikra át kell rakni a korongokat úgy, hogy minden lépésben egy korongot lehet csak áttenni, és nagyobb korong nem tehető kisebb korongra. Az átrakott korongoknak pedig nagyságrendileg sorrendben kell lenniük ( a legnagyobb legalul, a legkisebb legfelül). 

Leírás

A Hanoi tornyai játékban az egyik rúdról egy másikra kell átrakni a korongokat úgy, hogy minden lépésben egy korongot lehet csak áttenni, és nagyobb korong nem tehető kisebb korongra. Az átrakott korongoknak pedig nagyságrendileg sorrendben kell lenniük (a legnagyobb legalul, a legkisebb legfelül).

A korongok "rakosgatásához" mindössze három rúd áll rendelkezésre.
Szabály: bármelyik rúdról csak a legfelső korongot szabad levenni. Letenni viszont csak üres rúdra, vagy olyan rúdra szabad, amin nagyobb korong van, mint amit éppen ráhelyezünk.

Kisebb gyerekek kezdjék először csupán három koronggal, majd fokozatosan növeljék a korongok számát eggyel. Így nehezedik a feladvány.

Haladóknak pedig nem csupán át kell rakni a korongokat, hanem azt minél legkevesebb lépésből kell megvalósítani. Továbbá adva van, hogy a bal oldaliról a jobb oldalira kell áthelyezni a korongokat.

Ajánlott: 5 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fa logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
matematikai játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 5-8 éveseknek
játékok 8-12 éveseknek
finom-motorika fejlesztő játékok
figyelem fejlesztő játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!