7.690 Ft

Haba Első társasom - Habfürdő nyuszi

7.690 Ft
Legfontosabb jellemzők

Haba első társasom- Habfürdő nyuszi egy nagyon kedves és aranyos játékgyűjtemény kisgyerekeknek. Játszható vele memória, kitalálós és szórakoztató szókincsfejlesztő játék. Kiváló választás első társasjátéknak.

2 éves kortól, 2-4 fő

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. május 22.
Cikkszám: HABA-301313
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (1) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Haba első társasom - Habfürdő nyuszi
 
Egy nagyon kedves és aranyos játékgyűjtemény Habfürdő nyuszival és az ő fürdőkádjával. Az első társas játék sorozat lehetőséget kínál gyermekének a játékos fejlesztésre. 
A játékszabály három különböző játékot kínál, ennek köszönhetően sokáig izgalmas tud maradni.
 
1. játék- Hol vannak Habfürdő nyuszi játékai? Izgalmas kocka- és memóriajáték 2-3 gyermek részére.
2. játék- Mi úszik a vízen? Kitalálós játék 2-4 gyerkőc részére.
3. játék- Mit visz habfürdő nyuszi a kádba? Szórakoztató játék, amely fejleszti a nyelvi készségeket és szókincset.
 
A játékok számos készségeket fejlesztenek, mint a finom-motorikus készségek, koncentráció és nyelvi készségek, színek és szimbólumok egymáshoz párosítása. 
 
Doboz tartalma:
1 kád (doboz alja)
1 karton tartókereszt
1 vízfelület
1 Habfürdő nyuszi
2 kacsa
12 korong
1 dobókocka
 
Ajánlott: 2 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő
Játékidő: 5-10 perc
A játék nehézségi szintje a BGG szerint: 1/5 ( nagyon egyszerű )

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Fejlesztő játékok bölcsiseknek
Fejlesztő játékok óvodásoknak
Kooperatív játékok
Nyuszis játékok
Memória játékok
Állatos játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek
Finom-motorika fejlesztő játékok

Játékszabály

Haba Első társasom- Habfürdő nyuszi

Aranyos játékgyűjtemény Habfürdő nyuszival és fürdőjével 2-4 gyermek részére 2 éves kortól. Játékidő: kb. 5 perc

A játék tartalma:

 • 1 kád (doboz alja)
 • 1 karton tartókereszt
 • 1 vízfelület
 • 1 Habfürdő nyuszi
 • 2 kacsa
 • 12 korong
 • 1 dobókocka

Kedves szülők! Köszönjünk, hogy a My Very First Games sorozat játékát választotta. Ön jól választott. Ez a játék számos lehetőséget kínál gyermekének a játékos fejlesztésre. A játékszabály számos tippet és javaslatot tartalmaz a játéktartozékok megismeréséhez és azokkal való játékhoz. A játékos feladatok különböző készségeket fejlesztenek, mint finom motorikus készségek, koncentráció és nyelvi készségek, színek és szimbólumok egymáshoz párosítása. De a legfontosabb, hogy jól szórakozzanak! A többi már magától jön. Reméljük, hogy sok csodás pillanatot élnek meg a játék során! Kérjük, miután kivette az összes karton darabot a műanyag zacskóból, a zacskót azonnal dobja ki.

Részletek felfedezése kötetlen játékkal
A kötetlen játékban gyermeke megismerkedhet a játék tartozékaival. Játszanak együtt! Fedezzék fel együtt és beszélgessenek arról, hogy mit látnak a kádon és a korongokon, és nevezzék meg azokat. Fordítsa fel a korongokat a kád körül és mutassa meg gyermekének, hogy ugyanazok a színek és szimbólumok jelennek meg a kockán is. Gyakorolják együtt, hogyan kell a kockával dobni, majd biztassa gyermekét, hogy találjon, majd dobjon a kádba olyan korongot, amelyik a kidobott színhez vagy szimbólumhoz passzol.

Ha a gyerekek egy kicsit idősebbek és már ismerik a játéktartozékokat, kérdezzenek konkrét dolgokra a játékból pl. a fürdőkáddal kapcsolatban. Például: Hol van a sampon? Láttad a békát? Mi történt a mackóval? Mit csinál az egér?

 1. játék: Hol vannak Habfürdő nyuszi játékai? Izgalmas kocka- és memóriajáték 2-3 gyermek részére 2 éves kortól.
  Habfürdő nyuszi minden játéka eltűnt a fürdőhabban. Ki segít megtalálni őket?

Előkészületek

Tegyétek a fürdőkádat a gyerekek elé és csúsztassátok a megfelelő résbe a habfürdő nyuszit és a kacsákat. Keverjétek össze a korongokat, majd lefelé fordítva fektessétek a kádba a vízfelületre. Készítsétek elő a dobókockát.

Játsszunk!

Az óramutató járásával megegyező irányban folyik a játék. Az a gyermek kezdhet, aki utoljára fürdött habfürdőben. Dobjon a kockával. Kérdezze meg a gyermeket: Mit dobtál?
• Egy színt? A gyermek próbáljon találni egy azonos színű korongot, ehhez válasszon egy korongot a vízfelületről és fordítsa fel.
• Vödröt, bálnát vagy hajót? A gyermek próbáljon találni egy azonos szimbólumú korongot, ehhez válasszon egy korongot a vízfelületről és fordítsa fel.
Megegyeznek?

 Igen! Nagyszerű! A gyermek megkapja a korongot, és tegye maga elé.

 Nem! Semmi baj! Nézze meg jól a korongot és próbálja megjegyezni, amit rajta lát. Ezután fordítsa vissza a korongot a vízfelületre.
Ezután a következő gyerek dobhat.

A játék vége

A játék véget ér, amint minden játék megkerült. Minden gyerek tegye egymásra az összegyűjtött korongjait. Akinek a legmagasabb a tornya, az nyer. Döntetlen esetén több győztes van.

A győztes és a vesztes ... mind a játék része! Aki nyer, olyan boldog, mint egy pacsirta. Aki veszít, szomorú, csalódott és néha még dühös is. Mutasson érdeklődést a gyermeke érzelmeire, legyen boldog, ha győz vagy vigasztalja, ha veszített. Az éppen vesztes gyerekeket mindig meg kell nyugtatni. Mondja el nekik, hogy lesz még esélyük a következő játékban is. Ezáltal érzelmileg erősebbé válnak, és jobban felkészülnek az élet rossz és jó élményeire.

 1. játék: Mi úszik a vízen? Kitalálós játék 2-4 gyermek részére 2 éves kortól. Ki húz ki minden játékot a fürdőhabból?

Előkészületek

Tegyétek a fürdőkádat a gyerekek elé és csúsztassátok a megfelelő résbe Habfürdő nyuszit és a kacsákat. Keverjétek össze a korongokat, majd lefelé fordítva fektessétek a kádba a vízfelületre. Készítsétek elő a dobókockát.

Játsszunk!

Az óramutató járásával megegyező irányban folyik a játék. Az a gyermek kezdhet, akinek a legutóbbi fürdőzésnél jól kiáztak az ujjai. Fordítson fel egy korongot és nézze meg anélkül, hogy másnak megmutatná.

Ezután kérdezze meg a balra ülő szomszédját:
Mi van a korongon? Vajon vödör, bálna vagy hajó?
A másik gyerek tippeljen és fordítsa úgy a dobókockát, hogy azt a szimbólumot mutassa, amire gondolt. A kérdező ezután tegye a korongot a kocka mellé, hogy mindenki ellenőrizhesse, hogy egyeznek-e.
Kérdezze meg a gyermeket: Egyezik a korong képe a dobókockáéval?

• Igen! Nagyszerű! A helyesen tippelő gyermek vegye a korongot és tegye maga elé.

• Nem! Jaj de kár! Ez a korong a fürdőhabba süllyed. A kérdező gyermek csúsztassa a korongot a nyuszi melletti résbe. Ezután a következő gyerek jön. Fordítson fel egy korongot és nézze meg anélkül, hogy másnak megmutatná.

A játék vége
A játék véget ér, amint elfogytak a korongok a vízfelületről. Minden gyerek tegye egymásra az összegyűjtött korongjait. Akinek a legmagasabb a tornya, az nyer. Döntetlen esetén több győztes van.

Egy másik játékváltozatnál a színt kell kitalálni a szimbólum helyett. Az egyik gyermek kérdezze a másiktól, hogy milyen színű a korong, és a másik gyermek tippeljen. Könnyítés, ha a másik gyermek nem tippel, hanem dob a kockával, és a szerencsére bízza, hogy a megfelelő színt dobja.

 1. játék: Mit visz Habfürdő nyuszi a kádba? Szórakoztató játék, amely fejleszti a nyelvi készségeket és szókincset 3 éves kortól.

Előkészületek
Tegyétek a fürdőkádat a gyerekek elé és csúsztassátok a megfelelő résbe Habfürdő nyuszit és a kacsákat. .

Játsszunk!
A gyerekek egymás után követik egymást az óramutató járásával megegyező irányban. Az a gyerek kezdhet, akinek legtisztább a füle. Nézzen a fürdőkádra és mondja például: Habfürdő nyuszi egy mackót visz a kádba. Ezután ez a gyermek forduljon a bal szomszédjához. Ismételje meg, amit az első gyerek mondott, majd adjon hozzá egy másik fürdőtartozékot, mint például: Habfürdő nyuszi egy mackót és egy törülközőt visz a kádba. Természetesen a gyerekek olyan dolgokat is megnevezhetnek, amelyek nincsenek a játékban ábrázolva. A játék vicces változatában még olyan dolgokat is meg lehet nevezni, amelyek általában nem tartoznak a fürdőkádba, mint például a gumicsizma vagy a lekváros pirítós.

A játék vége
A játék véget ér, amint valaki nem tudja megismételni a megfelelő sorrendben az összes elemet. Lássuk, mit visz Habfürdő nyuszi a következő alkalommal a kádba!

Vélemények

5.00
(1 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
A témája és grafikája nagyon aranyos, és maga a játék könnyed és egyszerű. 3 éves lámyommal gyakran elővesszük.
2021. 04. 21.
Árukereső.hu Árukereső.hu