Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Gyerekzsúr játékok, hogy ne legyen unalmas a születésnap

A kisiskolás gyermek születésnapi zsúrt tervez, az édesanya pedig kétségbeesik: vajon hogyan lehet szórakoztatni 10-20 gyereket, vajon képes lesz a szülő erre a feladatra? Vajon képes lesz arra, hogy az összes gyerek úgy menjen haza, hogy azt mondják a szülőknek: nagyon jól éreztem magam? Hogy lehet lekötni 15 gyerek figyelmét úgy, hogy az jó szórakozás is legyen?

A gyerekzsúr játékok ebben segítenek. A gyerekzsúr játékok úgy készültek, hogy ne kizárólag 1-2 gyereket kössenek le és szórakoztassanak, hanem egy egész csapat gyerekkel lehessen ezeket a játékokat játszani. A gyerekzsúr játékok lényege, hogy nem kizárólag 1 korosztályhoz szólnak, hanem kissé tágabban próbálják megragadni a figyelmet, hogy például egy születésnapi zsúron megjelent 7 éves is tudjon játszani, de még a 12 éves figyelmét és kreativitását is megragadja a játék.

A gyerekzsúr játékok általában úgy készülnek, hogy legalább 1 szülő bevonása is szükséges, aki a játékmester vagy játékvezető szerepét tölti be. Így talán a gyerekek is könnyebben elfogadják a szülő jelenlétét. Fontos, hogy a szülő vagy az idősebb gyermek, aki felügyeli a játékot figyeljen arra, hogy mindegyik gyermek értse és élvezze a játékot, ha a kisebbeknek nem sikerülnek a feladatok, akkor érdemes a nagyobbak segítségét kérni, így összhangban, jót játszhasson mindenki.

A gyerekzsúr játékok általában úgy vannak kialakítva, hogy vagy az egyének vagy a csapatok versengenek egymással. A gyerekzsúr játékok másik nagyon fontos pontja, hogy szinte mindegyik képes valamit fejleszteni a gyermekben: ezek a játékok fókuszálnak az egyéni készségfejlesztésre is, de fejlesztik a szociális érzékenységet, a csapatjátékot, a versenyszellemet, a szervezőkészséget, a koncentrációt, türelmet stb. Tehát, ha zsúrt kell szervezni, akkor ne ess kétségbe, csak szerezz be egyet a gyerekzsúr játékok közül!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek