Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Gyerekjátékok a szabadban

Ezekkel a játékokkal még a legmakacsabb bent ülős, TV nézős gyereket is ki lehet csalogatni az udvarra, kertbe:

1. Utcai hoki vagy floorball szett gyerekeknek

Jégen és aszfalton is használható hoki játék szett gyerekeknek. Anyaga: tartós műanyag. Tartalma: 2 hokiütő, 1 korong és egy labda.

2. Lengőteke vagy lengőtenisz

Lengőtekét készíthetünk otthon üres műanyag flakonokból (az aljára rakhatunk egy kis homokot vagy vizet, hogy a széltől ne dőljön fel), egy zsinórra rákötünk megtöltött flakont és felkötjük valahova. Indulhat is az izgalmas játék! Biztonságosabb, mint egy fából készült lengőteke!
Ha nem szeretnél bajlódni a teke elkészítésével, itt találsz tekét, lengőteniszt és egyéb izgalmas szabadtéri játékot, kattints a képre:

3.Ugrálókötél - cicás

Ezzel a cicás ugrálókötéllel a lányoknak még nagyobb öröm az ugrálás!

4.Ejtőernyős figura - feldobható, visszarepülő játék

Ejtőernyős figura játék. Dobd fel magasra, és visszarepül hozzád az ejtőernyős! 

4.Gumizáshoz gumi ugrálókötél

Ugráló gumikötél ugráláshoz, gumizáshoz - emlékszel még mennyit játszottunk az iskola udvarán szünetben?

Szivárvány színű gumi ugrálókötél gumizáshoz. Minőségi ugráló gumi játék, leírással a gumis ugrálós játékhoz.

5. Tamburino ütős labdajáték

 

 

6. Ugráló botok, Pogo Stick

Ugrálj a szabadban, akár egy kenguru! A különleges játékszer gyerekeknek, kiváló sportolási és szórakozási lehetőség, hiszen nem csak remek játékélményt jelent, hanem az ugrálóbot használata közben fejlődik egyensúlyérzékük, valamint mozgáskoordinációjuk is. Különböző életkorú, testsúlyú gyerekeknek különböző ugrálóbotokat ajánlunk, nézd meg választékunkat a képre kattintva:

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek