Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Mágneses játékok

Itt mágneses játékokat találsz. Mágneses tudományos játékok, mágneses építő játékok, vagy kreatív, egyéb játékok amik tartalmaznak mágnest, vagy mágnesesség elve alapján működnek:
Rendezés:
Mágneses játékok nagyon hasznos célt szolgálhatnak egy gyermek életében, legyen kisebb vagy nagyobb. A mágnesesség izgalmas lehet a gyermekek számára, hiszen a darabok egymáshoz tapadnak, vagy bármely felületre ami rendelkezik mágnesességgel odaragad. Nagy sikernek örvendenek a mágneses építőjátékok, hiszen itt a gyermek kreativitása is nagyban megmutatkozik, hiszen a darabokból a saját képzelete szerint alkothat valami újdonságot, és ez örömmel tölti el. A Smartmax játékok remek választás kisebb gyermekek részére, hiszen biztonságosak, nagy elemeket tartalmaznak és játékosan ismerkedhetnek a gyerkőcök a mágnesességgel.
De ugyanezt a célt szolgálják a mágneses horgász vagy golyóvezető, öltöztető játékok is, sőt több mágneses logikai játék is található a kínálatunkban, melyek szintén jó minőségű mágnessel rendelkeznek és remekül fejlesztik a logikai és probléma megoldó készséget egyaránt.
Társasjátékok között is találkozhatsz olyanokkal, melyekben különböző mágneses elemek kaptak szerepet.
Mindegyik mágneses játék praktikus, több fajtája utazáshoz is kiváló választás.
TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka
Kiemelt játékok