Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kártyajáték

Kártyajáték választékunk gyerekeknek és felnőtteknek. A legjobb kártyajáték válogatás:
Rendezés:

Az egészséges fejlődéshez elengedhetetlen, hogy a gyerekek átéljék a játék örömét és tapasztalatot szerezzenek a társas tevékenységekben. A gyermekkorban szerzett, családhoz, barátokhoz kötődő élmények rendkívül nagy jelentőséggel bírnak és meghatározzák azt, hogy a csemetéből sok-sok év múlva milyen lelkületű felnőtt válik. A gyerekek kedvencei között a különböző kártyajátékok is szerepelnek, amiket általában a gyors, pörgős játékmenet jellemez. Az asztalhoz ketten vagy többen is helyet foglalhatnak, hiszen a változatos játékszabályoknak köszönhetően bármennyien játszhatják őket. Mivel a kártyapakli kis helyen is elfér, például zsebben vagy szütyőben, így a nyaralásra is könnyedén magukkal tudják vinni a gyerekek. A kínálatban a különböző fajtájú játékok színes tárháza áll rendelkezésedre, így könnyedén ki tudod választani azokat a változatokat, amik az egész család örömére szolgálnak. Érdemes többet is kipróbálnotok, hiszen mindegyik tartogat egy csipet izgalmat.

Ami a kártyajátékok fejlődését illeti, még mindig a magyar, illetve a francia kártyával játszott változatok a legnépszerűbbek. A Snapszer, a Makaó vagy a Rablórömi mindig remek szórakozást nyújt, és kellemes hangulatot teremt a játszópartnerek között. Legyen szó baráti-családi összejövetelről, horgászatról vagy egy kiadós strandolásról, a klasszikusnak számító kártyajátékok mindig nagy örömet nyújtanak. Ugyanakkor az is megfigyelhető, hogy egyre nagyobb teret hódítanak a kártyás társasok is, amik a képességfejlesztés tekintetében élvonalon járnak. A legtöbb játékról elmondható, hogy nem csak a logikus gondolkodást, hanem a térlátást és a memóriát is fejlesztik, mindamellett, hogy jótékony hatással vannak a gyerekek koncentráció képességére és segítséget nyújtanak abban, hogy a figyelmüket egy adott dologra összpontosítsák. Amennyiben szemügyre veszed a kínálatot, akkor láthatod, hogy a kvízszerű, a kitalálós, a tippelős és a nyomozós kártyajátékok is szép számmal megtalálhatóak, így kedvedre válogathatsz az érdekesebbnél érdekesebb változatok közül. 

Árukereső.hu Árukereső.hu