Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Főzős játékok webáruházunkban

Főzős játékok, főzőcskés játékok, konyhai szerepjátékok, társasjátékok gyerekeknek:

Fedezd fel a főzés élményét: egyedi főzős játékok választéka!

Üdvözöljük az Okosjáték játékboltban, ahol számos egyedi főzős játék vár rád! Tapasztald meg a gasztronómia világát és keltse életre a benned rejlő mesterszakácsot!

Főzős játékok minden kis séfnek!

Hagyd, hogy gyermeked kibontakoztassa a kreativitását és élvezhesse saját kis konyháját! Válogass főzős játékok széles kínálatunkból és hozz létre egyedi mesterműveket!

Ínycsiklandó élmények!

Építsd meg saját ételbirodalmadat és készíts ínycsiklandó ételeket az egyedi főzős játékjainkkal! Tárd fel a szakácskodás izgalmait és kápráztasd el a családodat finom fogásokkal!

Kreatív főzési kalandok: fedezd fel a főzős játékok varázslatos világát!

Utazz el velünk a főzés kreatív világába és élj át végtelen főzési kalandokat! Válassz a színes és változatos főzős játékok közül, hogy szakácsmesterségeddel lenyűgözd a világot!

Közös sütés-főzés élmény: főzős játékok minden korosztálynak!

Hozd össze a családot a közös sütés-főzés élményével! Válassz a különleges főzős játékok közül, melyek segítségével a gyermekek valódi szakácsokká válhatnak.

Rendezés:

Gyakran ismételt kérdések

1. Milyen anyagból készülnek a főzős játékok?

A főzős játékok közt találunk fa, műanyag játékokat, valamint több főzős társasjátékot is, amelynek lapjai papírból, kartonból készülnek.


2. Hány éves kortól ajánlják a főzős játékokat?

Minden korosztálynak ajánljuk őket, de a legnagyobb választék közülük az óvodás korosztálynak van.


3. Milyen tartozékok és kiegészítők vannak a főzős játékokkal?

Az egyes játékoknál a leírásban fel van tüntetve, hogy a főzős játék milyen elemekből áll, valamint a képen is látszik, hogy mi van a csomagban.


4. Hogyan segítik a főzős játékok a gyermek fejlődését és tanulását?

A főzős játékok megszerettetik a főzés, sütést a gyerekekkel. Ők is részt tudnak venni a folyamatban, és ha már elég ügyesek, elkezdhetenek a szülőkkel is együtt gyakorolni élesben a konyhában.


5. Milyen típusú főzős játékokat találok a kínálatban?

A főzős játékok közt találunk főzős társasjátékokat, fa szeletelhető ételeket, játék élelmiszereket, amelyekkel boltosat játszhatnak a gyerekek, valamint játék konyhai gépeket.

Árukereső.hu Árukereső.hu