Gyémántszemes kirakók

Gyémántszemes kirakó választékunk. Gyémántfestő készletek gyerekeknek, tiniknek és felnőtteknek. Állatos, lovas és egyéb kedvelt témájú gyémántfestés készletek, nézz körül:
Rendezés:

A gyémántfestés egyre nagyobb népszerűségnek örvend mind a gyerekek és a felnőttek körében is.

Miért kedvelik sokan a gyémántszemes kirakókat? 
Kisebb gyerekként nagyon szerettük a mozaik kirakókat, pötyi játékokat. Ez a gyémánt rakosgatós kreatív játék már a következő szint. Előnyei: nem maszatol, a gyémántok helye ahova fel kell ragasztani öntapadós, egyértelmű az instrukció, hogy hova kell helyezni a gyémántokat. Stresszcsökkentő, megnyugtató kreatív alkotó tevékenység. A végeredmény pedig nagyon látványos, csillogó-villogó.

Aki még nem ismeri ezt a kreatív hobby technikát, mi is ez?
A műanyag csillogó gyémántszemeket általában egy előre számozott (vagy betűkkel, szimbólumokkal jelzett) lapra kell egy úgynevezett gyémántfestő tollal felvinni. A szemecskéket egyszerű a tollal felvenni a tartóból és csak rá kell nyomni az adott helyre.

Milyen kiegészítők szükségesek? Mi egy kirakó szett tartalma?
Egy készletben minimálisan ezek találhatóak: az alap, amire rá kell ragasztani a szemeket, ez lehet papír vagy vászon, a toll, és természetesen a gyémántok. Ezeken kívül lehet benne képkeret, csipesz, viaszpárna, praktikus tartódoboz az apró kövekhez.

Webáruházunkban találsz kisebb gyerekeknek való készletet és tiniknek való nagyobb, bonyolultabb szetteket is.

Diamond painting néven az egész világban nagyon népszerű, egyre nagyobb a választék a piciknek valóktól a festmény készítő nagy szettekig.

Árukereső.hu Árukereső.hu