Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

5.990 Ft

Goki útkereső labirintus logikai fajáték gyerekeknek

5.990 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Goki útkereső egy fából készült labirintus játék, melyben a cél a labirintuslapok segítségével úgy megépíteni az útvonalat, hogy a feladványkártyán látott kisállatok eljussanak egymáshoz.

4 éves kortól, 1-2 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2022. augusztus 12.
Info: 56944
Átlagos értékelés: (3) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
GLS házhoz szállítás: 1590 Ft, akár másnap * Packeta: 690 Ft * PickPackPont: 990 Ft * GLS Csomagpont: 1190 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 350 Ft (50eFt kosárérték alatt)

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Építsd meg az utat, az ösvényt az állatok között, hogy vendégségbe mehessenek egymáshoz...
Részletes leírást ld. lentebb...

A játék tartalma: 1 db fa keret (21 x 21 cm), 9 db útvonal lap fából, 20 db fa feladatlap, játékleírás.

Játék 1 játékos részére:
 
Húzz egy feladatkártyát. A kezdő (kisebb) játékosok úgy építsék meg az útvonalat (rakják a keretbe az összes útvonal lapkát), hogy a két állat között utat építsenek. Haladó játékosok a másik állatpárt is figyeljék, tehát egyszerre kell megépíteni az utat a felső és alsó kép szerint (mindkét állatpár között).
 
Társasjáték verzió:
 
A kezdő játékos felfordít egyet a feladatkártyák közül. A felső útvonal lesz a kezdő játékosé, az alsó pedig a másiké. Ezután a kezdő játékos választ egyet az útkártyák közül és belehelyezi a fakeretbe úgy, hogy a saját feladatkártyáján szereplő állatok között elkezd utat építeni. A másik játékos következik, aki szintén a saját két állata között próbál utat építeni, közben arra is figyel, hogy ne könnyítse meg játékostársa feladatát (ne építsen utat az ő két állata között). A játék addig tart, míg valamelyik játékos ki nem alakítja az utat a feladatkártyáján szereplő két állat között.
 
Ajánlott: 4  éves kortól
Játékosok száma: 1-2 fő
Játékidő: kb. 15-20 perc

  • Goki Útkereső társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!
  • Fejlesztőpedagógus véleményét a játékról lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!
Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
logikai játékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
állatos játékok
montessori játékok
 

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

Goki útkereső / labirintus útépítő fajáték gyerekeknek
Játsszunk útkeresőt!

A Goki útkereső labirintus játék a közkedvelt logikai játékok közé tartozik.

 A gyermekek szeretik az izgalmas feladványokat, amelyek során kreativitásukat kibontakoztathatják. Erre az egyik legalkalmasabb játék az Útkereső. A gyártó nagyon szép kivitelben, fából készítette el ezt az ötletes feladatokat tartalmazó fejlesztő játékot. Már 4 éves kortól nagyon jól használható a gyermekek gondolkodásának, logikájának fejlesztéséhez, de kihívást jelent a nagyobbak, akár felnőttek számára is.

A játék során az erdőben lakó 12 állatka közt kell kiépíteni az erdei ösvényeket, hogy találkozhassanak egymással.  A 12 állat képe a fa alapkeret szélén található. A gyermeknek a nyuszi, a medve, a malacka, a róka, a madárka, az őz, az egér, és kis társaik egymásra találását kell megoldania úgy, hogy közben bonyolult gondolkodási műveletekre kényszerül.

A feladványok kis fából készült lapocskákon találhatóak. Minden lapon két-két állat közti kapcsolat kialakítását találjuk. Kezdetben, az első próbálkozásoknál, vagy kisebb gyermekek esetében célszerű csak az egyik állatpárt figyelembe venni, és így kialakítani az ösvényeket. Már ez is fejleszti a gyermek térlátását, térbeli tájékozódó képességét, formafelismerését, logikai gondolkodását.

Ha már jól sikerül ez a feladat, akkor lehet rátérni a nehezebb változatra, amikor úgy kell kiépíteni az útvonalakat, hogy mindkét pár eljuthasson egymáshoz. Nagyon izgalmas, és egyáltalán nem egyszerű művelet ez, hiszen az útvonalak néhol el is torlaszolhatják egymást, vagy éppen zsákutcába vezetnek. A megoldáshoz sokszor többszöri újrakezdéssel lehet eljutni, miközben fejlődik gyermekünk problémamegoldó készsége, kreativitása, figyelme. Kitartás, és türelem kell az apróságoknak ahhoz, hogy ne adják fel az első kudarcnál, merjék újrakezdeni, és kijavítani a hibákat. Természetesen a siker nem marad el, a „meg tudtam csinálni” érzés okozta öröm minden egyes játék után felragyog az arcukon. Ha már „ráéreztek” a játék lényegére, egyszerűen nem akarják abbahagyni, újabb és újabb feladványokat szeretnének, és bevallom, ezzel a felnőttek sincsenek másképp.

Bár a játék során minden egyes feladvány esetében sok lehetőség létezhet, az esetleges útvonalak lerakását le tudjuk ellenőrizni egy kis füzet segítségével. Az önellenőrzést a gyermek maga is el tudja végezni, és az is izgalmassá teheti a játékot, ha ugyanahhoz a feladványhoz keresünk akár több megoldást is. Fejlesztős kis tanítványaimtól mindig meg szoktam kérdezni, hogyan lehetett volna még másképp is elkészíteni az ösvényeket, és nagyon büszkék magukra, amikor találnak másik lehetőséget is.

A játék használható társasjátékként is. Ebben az esetben úgy érdemes játszani, hogy a kihúzott feladatkártyán szereplő egyik állatpár az egyik játékosé, a másik pedig a társáé. Felváltva rakosgathatják az utakat, de közben arra is kell figyelniük, hogy ne torlaszolják el az utat egymás előtt, de ne is könnyítsék meg a másik játékos számára a győzelmet. Az lesz a győztes, akinek előbb sikerül kiépítenie az utat a saját két kis állata között. Így is nagyon érdekes, és szórakoztató lehet a játék, bár a kisebbek esetében ez még nehézségeket okozhat.

Akár egyedül, akár ketten játszunk a Goki útkereső logikai játékkal, garantált a feledhetetlen élmény. Szívesen ajánlom minden gyermeknek, és játékos kedvű, kihívásokat kedvelő felnőttnek is.

Tóthné Czapáry Katalin fejlesztőpedagógus        www.torpetanoda.hu az okosjatek.hu együttműködő partnere

Ezen cikket kérnénk kizárólag a forrás megjelölésével ( www.okosjatek.hu ) használják fel!

Vélemények

5.00
(3 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Nagyon szuper és aranyos grafikájú könnyd, de egyben gondolkodós játék. 5 éves ikerpár gyermekeim imádják ( és persze én is :) ) . Köszönöm a gyors szállítást.
2021. 04. 15.
Ötletes játék. Jó minőségű, szép kivitelezésű.
2021. 03. 21.
4,5 éves fiam nagyon szerti ezt a játékot, izgalmas küldetés utat építeni az állatok közé.
2015. 04. 24.

Youtube videók

Termék címkék:
56944 állatos játék fa gyerekjáték fajáték fajáték online fajáték webáruház fajáték webshop fajátékbolt fajátékbolt Budapest fajátékok fajátékok boltja Budapest fajátékok gyerekeknek fajátékok játékbolt fajátékok webshop fejlesztő játékok óvodásoknak goki fajáték goki játék goki játékok goki kirakó goki puzzle gyerek játékok gyerekjátékok gyerekjátékok fából játék 4 éveseknek játék webáruház játékbolt játékok gyerekeknek labirintus játék labirintus játékok logikai játék logikai játékok minőségi fajátékok montessori fejlesztő játékok montessori játékok montessori játékok boltja óvodás társasjáték ovodásoknak fejlesztő játékok társas játék társasjáték társasjáték 3 éves társasjáték 3 éves gyerekeknek társasjáték 3 éves gyereknek társasjáték 3 évesnek társasjáték 3-6 éveseknek társasjáték 4 éves gyerekeknek társasjáték 4 éveseknek társasjáték 4-5 éveseknek társasjáték 4-6 éveseknek társasjáték gyerekeknek társasjáték ovisoknak társasjáték óvodásoknak társasjátékok társasjátékok 3 éves gyerekeknek társasjátékok 3 éves kortól társasjátékok 3-4 éveseknek társasjátékok 3-5 éveseknek társasjátékok gyerekeknek társasjátékok óvodásoknak útépítő játék útkereső játék
Árukereső.hu Árukereső.hu