Fürdőjáték

Fürdőjátékok, fürdős játékok babáknak, kicsiknek és nagyobbaknak. Fürdőszobai és kádjátékok és nyári medence játékok.
Rendezés:

A fürdőjáték varázsának közvetítő közege a bűvös víz

A fürdőjáték népszerűsége évszaktól függetlenül óriási. Ez persze nem meglepő. A gyerekek nagy része rajong a lubickolásért, legyen szó fürdőkádas pancsolásról vagy medencés ugrabugrálásról. Az utóbbi a nyár egyik fénypontja, de az előbbi nincs hőfokhoz kötve, ezért akár télen is élvezhetőek a habok. Persze a víz jelenléte varázslatos és izgalmas, de mit ér a vízi világ játékszerek nélkül? Szerencsére a lurkóknak egyetlen másodpercig sem kell nélkülözniük a játékos pillanatokat a vízi birodalmukban. A fürdőjáték kortalan abban az értelemben, hogy kicsik és nagyok egyaránt élhetnek a benne rejtőző előnyökkel. A baba fürdőjáték nagyban megkönnyíti a víz megszerettetését. A víz szeretete, a fürdés, pancsolás iránt érzett rajongás pláne nincsen életkorhoz kötve. Szóval egy-egy vízbe szánt játékszerrel nehéz mellényúlni. A szappanbuborék fújás olyan korszakokat átívelő játék, ami generációkat köt össze. Mert amit egykor a mai szülők, nagyszülők teljes odaadással élveztek - vagyis a buborékok fújását, azt ma legalább akkora lelkesedéssel folytatják a gyermekek, unokák. A cél, hogy a fürdés móka is legyen, ne csak a napi rutin egy része. A szülőknek sokban segítenek a pancsolós játékok, legyen szó buborékfújó fürdőjátékról, csempére ragasztható fürdőjátékról, vagy felhúzható fürdőjátékról.

Egyes játéktípusok inkább kinti fürdőzéshez javasolhatóak, a fürdőszoba teljes eláztatásának elkerülését célba véve. De természetesen a hajók, formaberakók, sőt, vízi hangszerek a négy fal és a kád vizének ringatásában is megállják a helyüket mint fürdőszobai játékok. A fürdőjáték azon túl, hogy a vizezés élményével ajándékozhatja meg a gyerkőcöket, ennél jóval tovább megy. Az egyes alternatívák kifejezetten jól teljesítenek a készségek, képességek fejlesztésében. Elegendő a papírhajó hajtogató készletre gondolnod, ami a kreativitáson túl, a kézügyességet is pozitívan befolyásolja. A vízzel feltölthető pisztolyok, az ugrálást támogató labdák vagy éppen az elmerülést serkentő búvárfelszerelések szintén nélkülözhetetlenek. Ezek azért nagyrészt kinti használatra teremtettek, nem egyszer a kisebb medencék kereteit is túlnőve. A vízben való könnyed mozgás, a ringató, hullámzó, izgalmas közeg olyan alapot teremt, ami szórakozáshoz, játékhoz, kikapcsolódáshoz tökéletes. A fürdőjáték a vizes élmények vitathatatlan megkoronázója, amely konkrét típustól függetlenül, még érdekesebbé varázsolhatja a pancsolás, fürdőzés ezernyi pillanatát. A baba fürdőjátékok biztonságos anyagból készülnek, a felhúzható fürdőjáték szintén teljesen biztonságos és még vicces is. A labdás fürdőjátékkal az aktívabb gyermekek tökéletesen elfoglalják magukat, a kevésbé aktívak pedig ügyesedhetnek picit. Az állatos fürdőjátékok bájos figurái elterelik a gyerekek figyelmét, kevesebb lehet a hiszti pancsolás közben.
Márka szerint legkedveltebbek a Fisher Price fürdőjátékok, valamint szülők kedvencei a praktikus fürdőjáték tárolók a kádjátékok között.

Árukereső.hu Árukereső.hu