Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Fisher Price - Tanuló tablet - MH DHT47

Kattints a képre több képhez
További képek
Fisher Price Tanuló Tablet DHT47
Fisher Price Tanuló Tablet DHT47
Fisher Price játék táblagép
Ár:
9.790 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Életkor: 1 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Fisher Price tablet egy kiváló fejlesztőjáték, mely több különböző fokozatra állítható a gyermek szintjének megfelelően. Az eszközön rengeteg hang, dallam és zene található, mely segíti a picit a játékos tanulásban. 

Leírás

A Fisher-Price® Kacagj és Fejlődj! Tanuló tablet a gyermek életkori sajátosságához igazítható! Mivel minden baba más ütemben fejlődik, az Intelligens fokozatok technológiával készült játékokon kiválasztható a gyermek szintjének leginkább megfelelő fokozat. A háromféle beállításnak köszönhetően a gyermek éppen a fejlettségi szintjének megfelelőeket hallja majd a sok-sok dalt, kifejezést és hangot játék közben. Mind a 28 „alkalmazásindító” gomb más-más hanggal és zenével reagál a megnyomásra. Ezeknek a gomboknak a megnyomásával indítható a betűk és alapvető szavak, valamint az állatok neveinek stb  tanítása. A játékos tanulást még szórakoztatóbbá teszik a kijelzőn látható fényhatások. 

Jellemzői
• Alkalmas a betűk, alapvető szavak, állatok nevének és még sok mindennek a megtanítására! 
• Sok-sok zene, kifejezés, és kacagtató hangeffektus! 
• Az Intelligens fokozatok technológiának köszönhetően az elsajátíttatni kívánt ismeretanyag a baba mindenkori tudásszintjéhez igazítható! 
• A háromféle üzemmódnak köszönhetően a csöppség éppen a korának és fejlettségi szintjének megfelelő dalokat, kifejezéseket és hangokat hallja majd játék közben
• 3 AA elemmel működik, a doboz tartalmazza

1. szint – felfedezés – 12 hónapos kortól

Mókás hangok, lelkes szófordulatok hallhatók, valamint a játékkal együtt énekelhető dalok csendülnek fel, amikor a baba végigtapogatja a tabletet, és sorra megismeri a részeit. Az ábécé betűit nyomkodó baba hallhatja megtanulandó első szavait. 

2. szint – bátorítás – 18 hónapos kortól
A tablet ebben az üzemmódban különféle betűk és dolgok képének megkeresésére ösztönzi a babát. A játék zenével, hangokkal és szófordulatokkal jutalmazza a vele játszó babát. A gombok lenyomásakor különféle utasításokat ad a csöppségnek, pl. arra kéri, hogy segítsen neki megtalálni Majmócát. 

3. szint – szerepjáték – 24 hónapos kortól
A tablet ekkor csaknem úgy működik, mint egy igazi táblagép, csak – a gyerek szemével nézve – sokkal szórakoztatóbb dolgok vannak rajta. Az igazi táblagépekre emlékeztető síkképernyős készülék kisgyermekkori szerepjátékok során utánzásra és képzelőerőt fejlesztő tevékenységekre ösztönzi a babát. Például megkérdezi a babát, hogy tud-e úgy brummogni, mint a jegesmedve.

Ajánlott: 1 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok babáknak
fejlesztő játékok bölcsiseknek
bébijátékok teljes választéka
Úti,utazó játékok

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2019. 09. 06.
A játékot én jónak tartom, bár a 2. szinthez aqjánlott kor (12 hónapos kortól) még igazán nem tudja lekötni egy 16 hónapos kisgyerek figyelmét.)Igazából az első szint sem, csak a hang miatt nyomkodja, de az ÁBC betűi nem jelentenek semmit. Talán később, hiszen nagyon friss még a vásárlás.Viszont ígérhetem, hogy továbbra is itt fogok vásárolni.
Üdvözlöm a csapatot:
Vadász Éva


Kapcsolódó termékek