Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Fidget Spinner magyarul

Fidget Spinner magyarul?   Fidget Spinner vásárlás, webáruház itt >>>

Biztosan sokat hallod mostanában a Fidget Spinnert. Mi az? Mit jelent magyarul?

Fidget jelentése: izguló, ideges ember, vagy izgő-mozgó, nyughatatlan

Spinner jelentése: pörgettyű

Mi az a Fidget Spinner? Ideges embereknek, "sajtkukac" gyerekeknek való "bizgentyű", pörgentyű. Unatkozó felnőtteknek unaloműző eszköz. Izgő-mozgó, nyughatatlan gyerekeknek nyugtató játék.


Vannak olyan gyerekek, akik úgy tudnak igazán odafigyelni az órán, ha közben rajzolgatnak a papírra. A tanár azt hiszi, hogy nem figyel a gyermek. Ha elveszi a rajzot, és megtiltja, hogy rajzoljon, miközben a tanár magyaráz, lehet, hogy éppen a figyelmét is elveszi.

Persze nem lehet erre hivatkozni az iskolában. Angliában már sok iskolában betiltották a Fidget Spinnert, mert elvonta a gyerekek figyelmét. Azt viszont eléggé nehéz megoldani, hogy mely gyerekeknél maradhasson a játék annak érdekében, hogy jobban figyelhessenek az órán.

Fidget Spinnerek:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek