Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Felhőtlen karcolók logikai játék

Kattints a képre több képhez
További képek
Felhőtlen karcolók sudoku jellegű logikai játék térlátás fejlesztése
Felhőtlen karcolók doboz
Ár:
5.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 6 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Felhőtlen karcolók hat éves kortól játszható logikai játék. A játék során feladványok segítségével kell az épületeket lehelyezni a táblára a játékszabályban foglaltak alapján. Remek szórakozást nyújt gyerkőcök és felnőttek számára is.

Leírás

Felhőtlen karcolók logikai játék

Egy kicsit sudoku jellegű, látványos logikai játék három dimenzióban. Azonban itt nem számokat, hanem különböző magasságú épületeket kell elhelyezni a táblán. Nagyon jól fejleszti a térlátást.

Az álomváros megtervezésére egy neves főépítészt kértek fel, és Téged ért a megtiszteltetés, hogy segédje lehess. A főépítész azonban miután sietve ráírt néhány jegyzetet a tervezet margójára, köddé vált. Ez a feladat rád vár- használd ki a helyzeted és bizonyítsd rátermettséged!

Játék menete:

  • Válassz egy feladványt, és helyezd a makett alapjára a megadott épületeket (a felhőkarcolók színe és magassága is meg van határozva)! A többi épületet helyezd a tábla mellé!
    Tipp: Minden épület oldalán találunk egy nagy ajtót. Az alapállásban szereplő épületeket célszerű úgy felhelyezni, hogy az ajtók velünk szemben legyenek, így fogjuk tudni, hogy azokat nem lehet már elmozdítani a megoldás során.
  • A játék célja az, hogy felrakd a játéktáblára a többi felhőkarcolót is úgy, hogy mindegyik oszlopban és sorban 4 különböző színű (magasságú) épület legyen, valamint a feladványon megadott feltételek teljesüljenek. A feladvány négy oldalán számok szerepelnek (nyíl alakot formázó ötszögek), melyek meghatározzák, hogy abból az adott pontból nézve a nyíl irányában hány különböző magasságú épületet láthatsz.
    Figyelem, a magas épületek eltakarhatják a mögöttük lévő kisebbeket, de fordítva ez már nem igaz.

Az első 24 feladványt inkább 6-7 év körüli korosztály számára ajánljuk, míg az azt követő 26-ot a 8 év feletti játékosoknak és akár felnőtteknek is. A szabálykönyv tartalmazza minden feladvány megoldását is.

Fejleszti a logikus gondolkodást, térlátást, önálló feladatmegoldást.

A Felhőtlen karcolók a Popular Playthings amerikai, logikai játékokat gyártó cég egy régebbi, Utópia nevű játékának új változata.  

Doboz tartalma: 

  • 1 játéktábla
  • 16 épület
  • 50 lebilincselő logikai feladvány
  • 1 szabályfüzet, ami tartalmazza a megoldásokat

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Úti,utazó játékok
iskola előkészítő játékok
játékok 5-8 éveseknek
játékok 8-12 éveseknek

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 08. 18.
Nagyon jó játék! Nem csak a lányaim, én is a rabja lettem.
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Jó minőségű és tartós logikai játék. Nagyon jó, hogy 3D-s , ezáltal látványos. A feladványok is nagyon jk benne, főleg az, hog fokozatosan nehezednek. 9 éves fiamat nagyon jól leköti.

Kapcsolódó termékek