Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Felhőtlen karcolók logikai játék

Kattints a képre több képhez
További képek
Felhőtlen karcolók sudoku jellegű logikai játék térlátás fejlesztése
Felhőtlen karcolók doboz
Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. július 13.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 6 éves kortól, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Felhőtlen karcolók logikai játék

Egy kicsit sudoku jellegű, látványos logikai játék három dimenzióban. Azonban itt nem számokat, hanem különböző magasságú épületeket kell elhelyezni a táblán. Nagyon jól fejleszti a térlátást.

Az álomváros megtervezésére egy neves főépítészt kértek fel, és Téged ért a megtiszteltetés, hogy segédje lehess. A főépítész azonban miután sietve ráírt néhány jegyzetet a tervezet margójára, köddé vált. Ez a feladat rád vár- használd ki a helyzeted és bizonyítsd rátermettséged!

Játék menete:

  • Válassz egy feladványt, és helyezd a makett alapjára a megadott épületeket (a felhőkarcolók színe és magassága is meg van határozva)! A többi épületet helyezd a tábla mellé!
    Tipp: Minden épület oldalán találunk egy nagy ajtót. Az alapállásban szereplő épületeket célszerű úgy felhelyezni, hogy az ajtók velünk szemben legyenek, így fogjuk tudni, hogy azokat nem lehet már elmozdítani a megoldás során.
  • A játék célja az, hogy felrakd a játéktáblára a többi felhőkarcolót is úgy, hogy mindegyik oszlopban és sorban 4 különböző színű (magasságú) épület legyen, valamint a feladványon megadott feltételek teljesüljenek. A feladvány négy oldalán számok szerepelnek (nyíl alakot formázó ötszögek), melyek meghatározzák, hogy abból az adott pontból nézve a nyíl irányában hány különböző magasságú épületet láthatsz.
    Figyelem, a magas épületek eltakarhatják a mögöttük lévő kisebbeket, de fordítva ez már nem igaz.

Az első 24 feladványt inkább 6-7 év körüli korosztály számára ajánljuk, míg az azt követő 26-ot a 8 év feletti játékosoknak és akár felnőtteknek is. A szabálykönyv tartalmazza minden feladvány megoldását is.

Fejleszti a logikus gondolkodást, térlátást, önálló feladatmegoldást.

A Felhőtlen karcolók a Popular Playthings amerikai, logikai játékokat gyártó cég egy régebbi, Utópia nevű játékának új változata.  

Doboz tartalma: 

  • 1 játéktábla
  • 16 épület
  • 50 lebilincselő logikai feladvány
  • 1 szabályfüzet, ami tartalmazza a megoldásokat

Ajánlott: 6 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak

 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 06. 22.
Jó minőségű és tartós logikai játék. Nagyon jó, hogy 3D-s , ezáltal látványos. A feladványok is nagyon jk benne, főleg az, hog fokozatosan nehezednek. 9 éves fiamat nagyon jól leköti.

Kapcsolódó termékek