Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Kiscsoportosoknak szókincsbővítő és beszédfejlesztő játékok

Kiscsoportosoknak és középsősöknek való játékok és társasjátékok, melyek segítségével fejleszthetitek gyermeketek beszédkészségét és bővíthetitek szókincsét.
Rendezés:
Játékok, társasjátékok és szerepjátékok, melyek segíthetnek fejleszteni gyermeked beszédkészségét, és bővíteni szókincsét. Ezen játékok kreatív felhasználási módjai segítenek nektek a kommunikáció alapvető összetevőinek fejlesztésében.
A szókincsfejlesztés játékosan,szókincsbővítés gyerekeknek,szókincsbővítés 3 éves kortól,szókincsbővítés 4 éveseknek,szókincs játékok,anyanyelvi játékok,anyanyelvi játékok óvodásoknak,beszédfejlesztés játékosan,beszédfejlesztő játékok,beszédkészséget fejlesztő játékok,beszédfejlesztő játékok gyűjteményét olyan játékok alkotják, melyek nem egyértelműen ezen részképességek fejlesztését szolgálják, de segítségükkel megvalósulhat ezen részképesség játékos fejlesztése.
TERMÉK SZŰRÉS
Életkor
Fiú/Lány
Kategória
Mit fejleszt
Márka
Kiemelt játékok