Fa építőkockák és egyéb építőjátékok fából

A fa építőkockák és egyéb építő játékok fából kiváló fejlesztő eszközök, amelyeket már egészen a korai fejlődési szakaszban bevethetsz és segíthetsz gyermekednek a finommotoros készségek, kreativitás, térérzékelés fejlesztésében.
Rendezés:

Fa építőkockák különböző formákban és darabos kivitelben

Kicsiknél a korosztálynak megfelelő fa építőkockák eleinte a felfedezést jelentik. Ezekkel az egyszerű, de mégis sokoldalú eszközökkel játszva ismerhetik meg a világot kicsiben. Ahogy egyre nő a gyermek, egyre sokrétűbben tudja használni az építőkockákat.

Az építőkocka a kreativitás, fantázia, azaz képzelőerő fejlesztésén kívül fejleszti a gyermek kézügyességét, finom-motorikus mozgását és térbeli tájékozódást (vizuális érzékelést) is. A fa építőjátékok továbbá nem csupán építésre alkalmasak, hanem szerepjáték során átalakulnak házzá, garázzsá és megannyi bámulatos eszközzé vagy építménnyé, amelyekre mi felnőtt fejjel talán nem is gondolnánk.

A legkedveltebb fa építőkockák a sima építőkockák, valamint a szivárvány, íves építő elemek. Kínálatunkban találsz natúr, vagy színes elemeket, illetve állatot vagy város építményeit, autókat ábrázoló építőjátékokat is fából.

A webshopba összegyűjtöttük az összes kedvenc fa játék márkát is, így Djeco, Woody, Haba, Little Dutch építőkockák közül válogathatsz csemetédnek. Különböző kiszerelésekből választhatsz a pár darabos kreációktól az egészen a 100 és 200 darabos építőkockákig, amelyekkel igazán monumentális építményeket tudtok majd összehozni. A legkedveltebbek a 100 és 200 db-os, kisméretű és nagyméretű kockák.

Miért kiváló fejlesztő eszközök a fa építőkockák?

Az építőkocka az első komolyabb építős játék a gyerekek életében. Szinte minden kisfiúnak és kislánynak vannak és voltak építőkockái. 
Akkor sem kell megijednünk, ha a gyermekünk eleinte építés helyett inkább ledönti a megálmodott tornyainkat, mert ez teljesen természetes a kezdetekben.

Már akkor is sikerünk van, ha ez a számos módon használható fa játék felkelti a kicsik figyelmét és kreatív játékra ösztönzi őket, legyen az kacagva rombolás vagy égig érő torony építés. A rombolásos szakasz csupán egy rövid ideig tart,  Ezt követően a gyerekek lassan felfedezik az építés örömét, egymásra kezdik rakni a fakockákat.

A nagyobbaktól elleshet később egyéb építési technikákat, például hogy nem csupán egymásra vagy egymás mellé lehet rakni az építőkockákat, hanem elcsúsztatva, illetve, hogy bármilyen szerepjátékhoz, akár főzéshez vagy barkácsoláshoz is nagyszerűen használhatóak a fa építőkockák.

Árukereső.hu Árukereső.hu