Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Escape Indiana Jones témájú együttműködős társasjáték - Piatnik (PI)

Escape Indiana Jones témájú együttműködős társasjáték - Piatnik (PI) Kattints a képre több képhez
Ár:
9.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 30.
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag!
Életkor: 8-99 éves korig, 1-5 játékos
Szerezhető hűségpontok: 100
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Menekülj gyorsan mint Indiana Jones! Vajon sikerül időben kimenekülnöd a kincsekkel?..

Vigyázz, adrenalin szint emelkedés a játék során! Ki ne emlékezne az 1981-es, Az elveszett frigyláda fosztogatói egyik leghíresebb jelenetére, amiben Indiana Jones a hóna alatt egy aranyszobrot szorongatva futva menekül ki egy omladozó perui templomból, miközben egy hatalmas kőgolyó alig pár méterrel ott gurul mögötte? Hasonló izgalmakra számíthatnak azok, akik kipróbálják az Escape: The Curse of the Temple társasjátékot. A játék kooperatív és valós időben zajlik, a játékosoknak mindösszesen tíz percük van, hogy felmarkoljanak annyi kincset amennyit csak tudnak, megtalálják a kijáratot és elmeneküljenek. A játékban található egy CD is, amin a hanganyag van, mellyel még élvezetesebb lesz a játék. 

A játéktér négyzet alakú lapkákból áll, a játék elején a központi kamra és két szomszédos terem van felfedve, a többi táblaelem képpel lefelé egy toronyba rendezve található. Minden játékos kap egy figurát és a központi kamrára teszi azt. A játékhoz mindenki kap öt darab hatoldalú kockát, amiken különböző szimbólumok találhatók. A játék lényege, hogy valós időben kell folyamatosan dobálgatnunk a kockákat és a megfelelő kombinációkat megdobva fedezhetünk fel újabb termeket, mozoghatunk, vehetünk fel kincseket, vehetünk le átkot magunkról.

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Társasjáték - gondolkodós
Márka Piatnik
Mit fejleszt Kooperatív játékok
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Piatnik
Játékosok száma 1 - 5 játékos részére
Korosztály 8 éves kortól
Jelleg kooperatív társasjáték
Fejleszti probléma megoldó képességet, koncentrációt, megfigyelő képességet, rendszerező képességet
Kompetencia tanulási képesség, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség
Vélemények
| 1 / 5 csillag!
2016. 12. 20.

egyszer-kétszer el lehet vele játszani, de nagyon gyenge játék. Nagyon hamar megunták a gyerekek, azóta csak porosodik a polcon.
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 30.

Le vagyunk nyűgözve!
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 01.

Féltem tőle, hogy a majdnem 9 éves gyerekemnek nagyon nehézkes lesz, nem fogja átlátni, sokat kell magyarázni, de nem. Imádja! Ráadásul ennek a korosztálynak nagyon bejön, hogy nem egymás ellen, hanem együttműködve kell játszani.
Külön hozzáad az a hangulathoz, hogy időre (10 perc) kell az általunk, mindig másképpen kialakított templomból kijutni úgy, hogy közben a hozzá tartozó CD-ről hallgatjuk a zenei aláfestés egyikét. Zseniális! Ráadásul a játékhoz rögtön több modul tartozik, ami azt jelenti, hogy megtörhető átkokkal és kincsekkel lehet a kijutást tovább bonyolítani. Mi az elején könnyítésként nem időre, aztán pedig a CD két háttérzenéjét egymás után lejátszva (20 perc) játszottuk. CD helyett a zenéjét interneten el lehet érni vagy a játékhoz adott homokórával is lehet játszani.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }