Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Érzések - mágneses fejlesztőjáték Janod 08038

Kattints a képre több képhez
További képek
Érzések - mágneses fejlesztőjáték
mágneses játék érzelmek
mágneses játék
Ár:
7.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 2 éves kortól
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Érzések mágneses fejlesztőjáték a kiváló minőségű játékokat gyártó Janodtól. Az érzelmek felismerése és megnevezése már egészen kicsi kortól fontos, ahogyan az is, hogy a szülők megtudják, hogy milyen történés milyen reakciót válthat ki gyermekükből.

Leírás

Érzések - mágneses fejlesztőjáték Janod 

Az érzelmek felismerése és megnevezése már egészen kicsi kortól fontos, ahogyan az is, hogy megtudjuk, hogy milyen történés milyen reakciót válthat ki gyermekünkből.
A játékban kisgyermekek arcát, arckifejezését ábrázoló kártyák, a hátoldalukon pedig a mindennapi élet különböző helyzeteit bemutató képek vannak. A kétoldalú szituációs kártya egyik oldalán maga a szituáció fedezhető fel a másik oldalán pedig a hozzá tartozó reakció. Összesen tíz érzést lehet felfedezni az arckifejezések alapján: öröm, félelem, szomorúság, harag, zavarodottság, szerelem, undor, nevetés, féltékenység, meglepetés. Érdekes játék lehet az is, ha a felsorolt szavak szinonímáját megkeressük, hiszen ezeknek az érzelmeknek fokozatai is léteznek. A játék legérdekesebb része a nagyméretű mágneses alapon zajlik. Erre az alapra rakhatja fel a gyermek a szituációs kártyán látott eseménynek- a belőle kiváltott reakciónak- megfelelő arckifejezést. A doboz aljában elhelyezett tükör lehetővé teszi a gyermeknek, hogy azonnali önellenőrzéssel gyakorolhassák a különféle érzelmek reprodukálását és azonosítását.
2 darab hangulatjelző és 10 darab mágneses smiley- érzelmeket ábrázoló piktogramm - is található a készletben. Ezeket  a jeleket is használhatják a gyermekek a szituációs kártyán látott érzelmekkel kapcsolatban.

Kiváló minőségű, sokoldalú fejlesztést lehetővé tevő, nagy mozgásteret hagyó játék. Jó szívvel ajánljuk bölcsis- és ovis csoportokba és természetesen a gyerekszobába is.
Kommunikációt, érzelmi intelligenciát, szociális készséget és önismeretet fejlesztő játék.

Tartalma:

  • 1 db fa tábla
  • 27 db nagy mágnes fa elem( 10 fej, 10 smiley, 2 hangulatjelző, 5 ruha )
  • 20 db szituáció kártya

Mérete: 19 x 4 x 26 cm

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok bölcsiseknek
fejlesztő játékok óvodásoknak
montessori játékok
mágneses játékok
érzelmi intelligencia játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!