Építőjátékok

Építőjátékok lányoknak és fiúknak, babáknak és nagyobb gyerekeknek széles választékban. Műanyagból, fából vagy fémből keresel építő játékot? Vagy mágneses építőt? Nálunk megtalálod.

Rendezés:

A monumentális építkezések nagy hatást gyakorolnak a gyerekekre, hiszen a nagy munkagépekhez, például markolókhoz, teherautókhoz és más járművekhez sok érdekes gondolatot kapcsolnak. A kínálatunkban található építő játékok lehetővé teszik számukra, hogy a kis világukhoz mérten ők is át tudják élni az építésben, alkotásban rejlő örömöket, és kifejezésre juttathassák a bennük rejlő kreativitást. A különböző anyagú, méretű és színű formák mindig lenyűgözik őket, hiszen kedvük szerint illeszthetik össze ezeket. Miközben azon munkálkodnak, hogy megtalálják a tökéletes kapcsolódási pontokat, nagymértékben fejlődik a szem- és kézkoordinációjuk, illetve a térbeli megfigyelőképességük. Az építő játékok színes választékában rengetegféle termék megtalálható, amik egytől egyig izgalmas kikapcsolódást nyújtanak a gyerekeknek. Az építőkockák, faformák és más elemek felhasználásával nemcsak épületeket, például várakat, kastélyokat tudnak felépíteni, hanem változatos járműveket, munkagépeket is, de akár egészen különleges alakok, állatformák és robotok létrehozására is lehetőségük nyílik.

Azt, hogy az építő játékok közül melyik lesz a lurkó kedvence, nagyon nehéz előre meghatározni, ugyanis ez elsősorban az érdeklődésétől, személyiségétől függ. Az is könnyen előfordulhat, hogy többféle játékkal is szívesen játszik majd, hiszen mindegyik tartogat számára izgalmas pillanatokat. Ha a kicsi imád szétszedni, aztán összerakni különböző kialakítású tárgyakat, akkor számára a csavarozhatós, összepattinthatós játékok remek választásnak bizonyulnak. A színpompás, íves, négyzetes fakockák is élvezetes kikapcsolódást nyújthatnak a lurkónak, hiszen ezeket úgy pakolhatja egymásra, ahogy csak a kedve tartja. A kínálatunkban szereplő építő játékok révén, nemcsak fából készülő elemekből lehet alkotni, hanem fém tárgyakból, fogaskerekekből, sőt, még akár mágneses alkotóelemekből is. Adott esetben a feladatlapokon, kártyákon lévő utasításokat kell követnie ahhoz, hogy az építmény végül formát öltsön és stabilan megálljon a lábain.

Árukereső.hu Árukereső.hu