Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Dixit társasjátékra fel!

A Dixit társasjáték kiváló társad lehet abban, hogy elüsd az időt családod megtisztelő közegében. A közösségi szabadidőtöltés különlegesen lényeges a mai, mind személytelenebb világban. A játék az a platform, amit mindenki egyaránt értékel. Az a nyelv, melyet kicsik, és nagyok hibátlanul beszélnek. Azt is mondhatnánk, hogyha valami igazán felhőtlen szórakozásra vágysz úgy, hogy abból egy családtagodnak se kelljen kimaradnia, akkor a Dixit társasjáték a legjobb választás a számodra. Az ötletes, kreatív kártyák nagyban színesítik az amúgy is izgalmas, érdekfeszítő fordulatokat kínáló játékot.

A fejlesztés témája jogosan ebben az esetben is felmerül, hiszen a társasozás hatalmas előnye, amellett, hogy mindenki pazarul szórakozik, hogy a kicsik készség, és képesség szinten fejlődnek, észrevétlenül. Utóbbi nagyon lényeges, hiszen ha valamit kényszerítve szeretnél elérni, akkor tetteid inkább a visszájára fordíthatják a törekvésedet. Amikor egy gyermek azt érzi, hogy a kényszer terhe a vállán nyugszik, akkor nem érzi magát jól, pláne nem felszabadultan.

Kötött, ideges, megfeszített állapotban igaz lehet tanulni, de sokkal lassabban, kisebb sikerrel, mint amikor lehullanak a kényszer képezte láncok. A vidám nevetés, mosolygás, felhőtlen kikapcsolódás biztosítékai annak, hogy a Dixit társasjáték eléri a célját. Pozitívan, telve energiával, a családtagok szeretetteljes légkörében, vagy épp a barátok közrefogó jókedvében hihetetlen gyorsan lépdesnek előre a gyermekek a fejlődés, fejlesztés olykor rögös útján. Mivel nem a tanulásra, az elsajátításra koncentrálnak, így természetesen, magától értetődően megy minden végbe, kívánalmaid szerint.