Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Dinoszaurusz lottó játék - Orchard Toys dínós játék kicsiknek - KA

Kattints a képre több képhez
További képek
dinoszaurusz lottó játék kicsiknek dínós játék gyerekeknek
dino 1
dino 2
dino 3
dino 4
dino 5
Ár:
3.590 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 3 éves kortól, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Dinoszauruszos lottó játék aranyos és strapabíró elemekkel, melyben a gyermekek versenyeznek egymással, hogy melyikük találja meg előbb a táblán szereplő összes őskori képet. Nagyon szórakoztató és egyben memóriafejlesztő játék ovisoknak.

Leírás

Dinoszaurusz lottó játék, dínós játék kicsiknek

Az Orchard Toys szórakoztatva tanító játékai elősegítik a gyermek kommunikációját, kedvet kapnak a közös játékhoz. A játék tanárok által tesztelt.

A játék célja

A gyermek, a játék segítségével visszautazhatnak az időben. Versenyezhetnek egymással abban, hogy ki találja meg elsőként a játéktáblán szereplő összes őskori képet

A játék menete: A játékosok össze illesztik a játéktáblájukat. Azt az oldalt fogják használni ahol az őskori lények találhatóak, ezekkel kell majd összepárosítani a felhúzott kártyákat. A 24 darab kártyát terítsük szét az asztalon képpel lefelé. A legfiatalabb játékos fog húzni először, majd megfordítja a kártyáját. Ha a kártyán szereplő dinó megegyezik a tábláján lévő képpel, akkor ráhelyezi a felhúzott kártyáját a tábláján szereplő megegyező képre. Ha a kép nem egyezik a tábláján lévő képpel sem, akkor mutassák meg és helyezzék vissza képpel lefelé fordítva. Az lesz a győztes, aki elsőként helyezi mind a 6 kártyát a játéktáblájára. 

Doboz tartalma:

  • 4 játéktábla
  • 24 kártya a játéktáblához
  • 1 játék leírás 

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 fő

A Dinoszaurusz lotto társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál, vagy a "Játékszabály" fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
fejlesztő játékok óvodásoknak
Dínós játékok
memória játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek

Letölthető játékszabály

Játékszabály

OR036 Dinoszaurusz lottó játék

Fedezd fel a dinoszauruszok elveszett világát, ebben szórakoztató és egyben memóriafejlesztő játékban.
Játékosok száma: 2-4
Ajánlott életkor: 3-7 éves gyermekeknek

Fejlesztési tájékoztató: Az Orchard Toys Fun Learning Games szórakoztatva tanító játékai elősegítik a gyermekek kommunikációját, kedvet adnak a közös játékhoz. A játék tanárok által tesztelt.

A doboz tartalma: 4 játéktábla, 24 kártya a játéktáblákhoz, 1 játékleírás

A játék célja: A gyermekek, a játék segítségével visszautazhatnak az időben. Versenyezhetnek egymással abban, hogy ki találja meg elsőként a játéktábláján szereplő összes őskori képet.

A játék menete: Az első alkalommal tegyük a gyermekek elé a játékot és hagyjuk, hogy megismerkedjenek a játéktáblákkal és a kártyákkal. Minden játékos illessze össze a játéktábláját. Azt az oldalát használják a táblának, amelyen azok az őskori képek szerepelnek, melyekkel a kártyákat kell összepárosítani. Terítsük ki a kártyákat, képpel lefelé az asztalra. A legfiatalabb játékos húz először kártyát, majd megfordítja. Ha a kártyán szereplő kép szerepel a játéktábláján, akkor ráhelyezi a kihúzott kártyát a játéktábláján szereplő, kártyával megegyező képre. Ezután a következő játékos húz.
Amennyiben a kártya nem egyezik a játéktáblán szereplő egyik képpel sem, akkor mutassák meg a kártyát a többi játékosnak és helyezzék vissza az asztalra, képpel lefelé fordítva. Ezután jön a következő játékos. Az lesz a győztes, aki elsőként helyezi rá mind a 6 kártyát a játéktáblájára.

Idősebb játékosoknak: nagyobb a kihívás, ha a játékosok megfordítják a játéktáblájukat és a dinoszauruszos jelentekhez keresik meg a megfelelő kártyát. 

Megjegyzés: Amennyiben különböző korú és képességű gyermekek játsszák a játékot, a dinoszauruszos táblák mindkét
módon használhatók

Tudj meg még többet a dinoszauruszokról, az ingyenesen letölthető ismertetőlapokról (angol nyelven)!:  www.orchardtoys.com/thingstodo

Jó szórakozást!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Termék címkék: 3 évesnek játék, 3 évesnek szülinapi ajándék, családi társasjátékok, dinós társas, dinós társasjáték, dinoszauruszos társasjáték, gyerekjátékok, játék webáruház, játékbolt, játékok gyerekeknek, jó társasjáték 3 éveseknek, jó társasjáték 4 éveseknek, jó társasjáték 5 éveseknek, jó társasjáték kicsiknek, karácsonyi ajándék ötletek gyere, kedvenc ovis társasjáték, kedvenc társasjáték, orchard toys, Orchard Toys játékok, Orchard Toys társasjátékok, óvodás társasjáték, születésnapi ajándék ötletek gye, szülinapi ajándék ötletek gyerek, tábla játék bolt, táblajáték, táblajáték gyerekeknek, táblajátékok boltja, táblás játékok, társas játék, társas játékok gyerekeknek, társasjáték, társasjáték 3 éves, társasjáték 3 éves gyerekeknek, társasjáték 3 éves gyereknek, társasjáték 3 évesnek, társasjáték 3-6 éveseknek, társasjáték 4 éves gyerekeknek, társasjáték 4 éveseknek, társasjáték 4-5 éveseknek, társasjáték 4-6 éveseknek, társasjáték ajánló, társasjáték áruház, társasjáték boltok Budapest, társasjáték boltok Budapesten, társasjáték családnak, társasjáték online áruház, társasjáték ötletek, társasjáték ötletek gyerekeknek, társasjáték ovisoknak, társasjáték óvodásoknak, társasjáték piciknek, társasjáték rendelés, társasjáték rendelés online, társasjáték tapasztalatok, társasjáték üzlet, társasjáték üzlet Budapest, társasjáték webáruház, társasjátékok, társasjátékok 3 éves gyerekeknek, társasjátékok 3 éves kortól, társasjátékok 3-4 éveseknek, társasjátékok 3-5 éveseknek, társasjátékok boltja, társasjátékok gyerekeknek, társasjátékok óvodásoknak, társasjátékok rendelése, társasjátékok webáruház, vidám társasjáték, vidám társasjátékok