Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Csipkerózsika labirintusos logikai játék gyerekeknek Smart Games

Kattints a képre több képhez
További képek
Csipkerózsika labirintusos logikai játék gyerekeknek Smart Games
Csipkerózsika labirintusos logikai játék gyerekeknek Smart Games
Ár:
7.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2020. szeptember 28.
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)
Életkor: 3 éves kortól, 1-2 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

A Csipkerózsika a Smart Gamestől már három éves kortól játszható, és kihívást jelent a legnehezebb feladatok által akár 12 éves korig!

Nagyon szép, igényes játék a labirintus szerelmeseinek.

A 60 darab feladvány 4 nehézségi szinten nyújt érdekes, izgalmas, gondolkodtató játékot. Érdemes sorrendben haladni a feladat megoldásokkal, így a gyerkőc hamar rájön a játék menetre és garantált lesz a sikerélmény. 

A Csipkerózsika fejleszti a logikus gondolkodást, előretervezést, problémamegoldást, térbeli tájékozódást és vizuális érzékelést.

A játékszabály a különböző játékmódokban más-más szabályt ír elő.

1. Sárkány nélküli feladványok 3 éves kortól

- Válassz egy feladványt. Tedd fel a 4 játékelemet a táblán belülre, ahogy a feladványban látható. Minden játékelem sarkában különböző színű virág van, hogy könnyebben megtaláld a helyét. Fontos a pontos másolás, tehát már ez egy feladatnak tekinthető. Tedd a kastélyt a piros virággal jelölt elemre. A lovag a labirintus bejáratától indul. Csipkerózsika a kastélyba van bezárva, ezért tedd a bejáratához, hogy a lovag megmenthesse!

- A feladványok felében a lovaggal kell játszanod, míg a másik felében Csipkerózsikával:

  * kék nyíl ( Lovag )- találd meg a labirintus bejáratától a kastély bejáratáig az utat, elindulva a lovagtól, végigvezetve a lovag figuráját az útvesztőben.

  * sárga nyíl ( Csipkerózsika )- találd meg a kivezető utat a kastélytól indulva a labirintus bejáratához. Segítsd Csipkerózsikát, hogy elmeneküljön a sárkánytól!

     Az útvonalkeresés közben nem emelheted fel a Lovagot és Csipkerózsikát, ők nem tudnak falat mászni, vagy átugrani falon.

- Megtaláltad a megoldást, ha a Lovag eljutott Csipkerózsikához, vagy ha Csipkerózsika kijutott az útvesztőből.

A feladványhoz tartozó legrövidebb megoldást megtalálod a lap hátoldalán.

2. Sárkányos feladványok 5 éves kortól 

- Válassz egy feladványt! Tedd fel a 4 játékelemet a táblán belülre, ahogy a feladványban látható. Minden elem sarkában különböző színű virág van, hogy könnyebben megtaláld a helyét. Tedd a kastélyt a piros virággal jelölt elemre. A Lovag a kastély bejáratától indul. Csipkerózsika a kastélyban van bezárva, ezért tedd a bejáratához, hogy a Lovag megmenthesse!

- Ezekben a feladványokban a Sárkányt kell segítened. Találd meg a megfelelő helyet a sárkány figurájának, ahol pontosan beilleszkedik a labirintus falaiba.

  Néhány feladványban a kastélyba több út is vezet a labirintuson át. A sárkány figurája is több helyre beférhet. Azonban minden feladványban pontosan egy megoldás van, ahol a sárkány az összes kastélyba vezető útvonalat leblokkolja.

 - Megtaláltad a megoldást, ha a lovag semmiképpen nem tudja elérni a kastélyt anélkül, hogy a sárkánnyal össze ne futna. Minden feladványnak pontosan egy megoldása van, amit a feladat hátoldalán tudsz ellenőrizni.

A feladványfüzetben tippeket is olvashatunk a gyártótól.

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.

A játék mérete:

tábla:  26x 26 cm

sárkány: 5 cm magas 9 cm hosszú

kastély: 6x 6x 6 cm

Csipkerózsika és Lovag figura: 3 cm

Képeskönyv

A doboz mérete:

29x 29x 7 cm

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 1 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
logikai játékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Hercegnős játékok

Vélemények

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2018. 12. 24.
Jó minőségű játék. Könnyen lehet a feladványokat kirakni, sok lehetőség, egyre nehezebb feladatok. A 3 éves fiamnak nehézkes még, 6 évesemnek jól megy, egyedül kirakja a könyv alapján a feladatokat, utána megoldja- jó fejlesztő. A könyv részletesen van rajzolva, sajnos nincs benne szöveg. Összességében nagyon jó, örülök, hogy ezt választottam.

Kapcsolódó termékek