Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

10.490 Ft

Csillagvadászok társasjáték kifutó

10.490 Ft
Legfontosabb jellemzők

A Csillagvadászok egy szuper családi társasjáték, melyben különböző irányokat adó kártyák segítik a játékost abban, hogy a táblán mozgathassa a bábuját minél több csillagot szerezve ezzel.

7-99 éveseknek, 2-6 játékos

Szállítási információk

Cikkszám: SDN10002
Átlagos értékelés: (2) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 990 Ft * GLS házhoz szállítás: 1590 Ft, akár másnap * PickPackPont: 990 Ft * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 350 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

A Csillagvadászok egy csudajó csillagközi családi társasjáték, 2-6 játékos számára, 7 éves kortól.

Azon ritka társasjátékok közé tartozik, amelyet a gyerekek is élveznek és a felnőttek is! Minden korosztály számára ugyanolyan élvezetes (7 éves kortól).

Az űrben mozogva minél több csillagot igyekeztek gyűjteni a játékosaitok ügyes irányításával.

A kártyáid kijátszásával elindíthatod a játékosodat az űrben, majd a gravitáció továbbmozdítja őt amíg akadályba nem ütközik.

Mozoghatsz vele egyet felfelé, vagy helyben fordulhatsz vele egy irányban, majd a lába irányába elindul a játékos figurád addig, amíg valamibe nem ütközik, és közben összegyűjti az útjába eső csillagokat.

Ha nagyon ügyesen előre tudsz gondolkodni, és előre tudod követni, hogy merre fog valószínűleg a játékosod mozogni az űrben, akkor sok csillagot összegyűjthetsz!

Az sem mindegy, hogy milyen csillagot gyűjtesz!

Te tervezed meg az utadat, hogy merre mozogsz az űrben, de vigyázz, hogy ne ütközz mással, mert kirepülhetsz az űrből!

Ügyesen kell tervezned előre az utadat akció kártyák kijátszásával.

A játékban tehát fontos a térlátás, előre tervezés, előre gondolkodás.

A gyűjtögetős platform játékokat idézi ez a társasjáték. Így a számítógépes játékokat imádókat is elvarázsolhatja.

A világ leghíresebb űrutazói gyűltek össze az ismert univerzum határán talált, zavaros gravitációjú kisbolygón, ahol értékes csillagporra leltek. Céljuk, hogy egymással vetélkedve minél többet összegyűjtsenek ebből a ritka anyagból. Nektek sikerül?

Ajánlott: 7 éves kortól
Játékosok száma: 2-6 fő
Játékidő: 15-30 perc
A játék nehézségi szintje a BGG szerint: 1.25/5 ( nagyon egyszerű )

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
logikai játékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
játékok 8-12 éveseknek
​térlátást fejlesztő játékok

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

A Csillagvadászok egy mókás taktikai társasjáték. A gyártó a játékot 7 éves kortól ajánlja. Miután kipróbáltuk ezt reálisnak gondoltuk, de szerintünk kisebb gyermeket is be lehet vonni a játék különböző fázisaiba. Családi társasként tökéletes, de gyerekek egymással is kiválóan eljátszanak vele, mert egyszerű, gyorsan megérthető a szabályrendszer.

Részletesebben a játékról:

A dobozban összesen 6 db kétoldalas táblaelem található, melyeket játékosszámtól függően különböző darabszámban bármilyen módon össze lehet illeszteni, tehát a játéktábla kialakításánál véletlenszerűen kerülnek össze a kétoldalas elemek, így minden játéknál más lesz a pálya. Ez nagyban javítja a Csillagvadászok újrajátszhatóságát.

Az így kialakult játéktér megmutatja, hogy hová kerüljenek a megszerezhető csillagok és látjuk majd az ajtó szimbólumokat is.

A dobozban lévő húzózsákba tegyük az összes kis műanyag csillagot és véletlenszerű húzásokkal tegyünk le 1-1 darabokat a táblán jelzett csillag és zseton szimbólumokra.

Ha felkerültek a csillagok helyezzük fel a táblára az átlátszó hengert is egy tetszőleges ajtóra. Ezen az ajtón fog bekerülni az első játékos a játéktérre.

Minden játékos válasszon egy karakterkártyát, vegye el a színben hozzá tartozó bábut, majd 5 db akciókártyát (ezek a kártyák minden játékosnál ugyanazok lesznek). A játékosok célja, hogy a lehető legtöbb csillagot gyűjtsék. Ehhez viszont zuhanniuk kell. De a zuhanás csak addig tart, amíg a lábuk földet nem ér.

A soron lévő játékos a körében 1 akciót hajthat végre (3 akciólehetőség közül kettő kötelező , egy opcionális). A játékfigurát egy nyitott ajtó táblára helyezésével lehet aktiválni. Fontos, hogy a bábu olyan irányban állva kerüljön be a játéktérre, ahogyan az ajtó áll.

A második akciólehetőségben 3 lépés közül lehet választani.

A kártyák kijátszásával a táblán lévő bábut különböző irányokba lehet mozgatni. A figura léphet egyet vagy kettőt balra vagy jobbra, foroghat 90 fokos irányba, zuhanhat, ugorhat 1 mezőt felfelé majd mehet 1 mezőt jobbra vagy balra. Jokerkártya lerakásakor bármelyik lehetőség választható. Ezeknek a kártya kijátszásoknak a célja, hogy eltűnjön a lábunk alól a talaj és zuhanhassunk az űrben minél több csillagot összegyűjtve.

A játékosok felváltva játszanak ki kártyákat és ha valamelyikőjüknek mind az 5 lapja elfogyott, akkor vissza kell vennie az asztalról a kártyáit.

Amint a bábu egy csillaggal lefedett mezőt érint az a csillag a játékoshoz kerül. Ha olyan mező fölött haladunk el, ahol zsetont látunk akkor 1 db bónuszzseton korongot kapunk. Ezt a játékos már megszerzésekor használhatja, tehát kijátszhat még egy lapot a kezéből vagy visszaveheti a már lerakott lapjait.

Amint a táblán játékosszámtól függően meghatározott darabszámú csillag marad a játék véget ér, kezdődhet a pontszámlálás. (Mi hárman játszottuk, így 8 db vagy annál kevesebb csillagnak kellett maradnia).

A pontokat a gyűjtött csillagok és azonos színű csillagpárok, valamint a megmaradt zsetonjaink után kapjuk. A nyertes a legtöbb pontot elért játékos lesz.

A játék haladó módban is játszható. Itt játékosszámtól függően különböző értékű pontszámok vannak megadva. Bármelyik játékos eléri azt az értéket megnyerte a játékot.

Még egy kis megjegyzés:

Zuhanás közben akár ráeshetünk valamelyik játékostársunkra. Ekkor az a bábu kikerül a játékból. Amikor a kiütött játékosra kerül a sor a bábuját beléptetheti a hengerrel jelölt ajtón.

Saját megjegyzés:

A mi legutóbbi játszmánknál sok volt az egymás fejére zuhanás, így picivel több mint fél óra volt a játékidő.

 

Vélemények

5.00
(2 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Szuper családi társas! És nagyon szép játék! 100% ajánlom!
2019. 12. 05.
Hihetetlen jó családi társasjáték! Nem bonyolult a gyerekeknek, és nagyon élvezetes a szülőknek is! Mindenki szereti! Gondolkodós játék!
2019. 12. 04.

Letölthető játékszabály

Árukereső.hu Árukereső.hu