Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Csapatépítő játékok gyerekeknek

A csapatépítő játékok célja nem a győzelem, hanem az együttműködés. Ha gyermeked nem tud veszíteni, ezeket a játékokat szeretni fogja, mert saját magát elfeledve, csak a játéknak és a közösségnek élhet. Ha szülinapi bulira készülsz, vagy az ovis csoportba/ az osztályba keresel játékot, válassz csapatépítő játékot, így nem kell tartanod a veszekedésektől, ugyanis játék közben a gyerekek együtt fognak munkálkodni azon, hogy teljesítsék a feladatot, elérjék a közös célt.

5+1 csapatépítő játék kicsiknek és nagyobbaknak:

1. HABA répatolvaj - kooperációs társasjáték ovisoknak, piciknek

Vakond kertésznek sok a dolga. Szorgalmasan vet, gereblyéz és learatja a termést. De a falánk nyúl is be-belopózik a kertbe… Némi szerencsével és közös taktikával begyűjthetjük a répákat, mielőtt a nyúl elcsenné őket.

2. Gyümölcsöskert társasjáték 3 éves kortól

A gyümölcsöskertben a fák telis-tele vannak gyümölcsökkel. Az alma, körte, cseresznye, szilva már mind megérett, le kell szedni, mielőtt a holló érne oda. A holló akkor tud győzni, ha összeáll a képe a játéktábla közepén. Szedjétek le a gyümölcsöket még a holló előtt!

3. Az elveszett nyakék társasjáték 4 éves kortól

Ezt a magyar művészi társasjátékot Az elveszett nyakék című Grimm-mese ihlette.

A királykisasszony szétgurult nyakláncának darabjait kell összeszedni a kertben, mielőtt a homokórán lepereg a homok. A nyaklánc darabjai valóban igazi féldrágakövek (hematit, korall, gyöngyház, ametiszt)! Fogjatok össze, és győzzétek le az időt!

4. Sztorikocka (Story cubes) mese / "sztoris" társasjáték 6 éves kortól

Dobj a dobókockákkal, sződd bele a 9 kidobott képet egy kerek történetbe! A Sztorikocka egy zsebben is elférő mesegyár, amely minden korosztálynak beindítja a fantáziáját. Hogy milyen mesék születnek csak rajtatok múlik! Garantált a jó szórakozás és sok nevetés!

5. Aranyásók kártyajáték 8 éves kortól

A játékosok lehetnek aranyásók, akik arany után kutatnak, vagy pedig szabotőrök, akik hátráltatják az aranyásókat. Csak akkor derül ki, hogy melyik játékos melyik csapathoz tartozott, amikor az arany elosztásra kerül.

Építs utat az aranyhoz, ha aranyásó vagy. Akadályozd a másikat, ha szabotőr vagy. Ha többen játszotok, az aranyásóknak érdemes összefogni!

5+1 Szabadulós játékok az otthonodban!

Szabadulószoba játék a saját otthonodban! Gyönyörű és egyedi, kooperatív nyomozós játékok, ahol minden részlet számít! A játékokat egyszer lehet lejátszani! 

 

Tetszett a cikk? Olvasd el ezt is: Kooperatív játékok gyerekeknek

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek