Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Concept társasjáték vélemény

Concept társasjáték vélemény                          Concept társasjáték rendelés itt >>>

A Concept egy kicsit activity, mégis merőben más: szavakat kell kitalálni, de nem rajzolni és nem beszélni kell. Mutogatni, de nem csak úgy, hanem a táblán szereplő képekre.

Először nehéznek tűnik a sok ikon megjegyzése, hogy melyik mit jelent. Az első pár játéknál még nehezen találod meg a képeket, hogy melyekre mutass rá, ami rávezeti a többi játékost a feladványra. De meglepő módon nagyon hamar túljutsz ezen a nehézségen. Az ikonok mégiscsak beszédesek, könnyű megjegyezni, hogy melyikkel milyen információt adhatsz át játékostársaidnak.

A Concept társasjáték elsősorban tiniknek és felnőtteknek ajánlott. Lehet kisebb gyerekekkel is játszani (talán már 7 éves kortól), de ez esetben érdemes kiválogatni a feladvány kártyákat, illetve csak a könnyebb feladványokkal játszani.

Concept társasjáték játékszabálya röviden:


Húzz egy kártyát. A játék dobozában 110 kártyalap van könnyű, közepes és nehéz feladványokkal, mindhárom kategóriában három szóval laponként, ami csaknem ezer kitalálásra váró feladványt jelent.

Tehát a kártyán szereplő szót vagy személyt stb. kell hogy a játékostársaid kitalálják. Hogyan tudod elérni? A táblán található számtalan színes ikon közül kiválasztod a szerinted leginkább jellemző képeket és néhány jelzőt helyezel rájuk .  Aki kitalálja, kap egy pontot és a következő játékoson a sor.

Úgy gondolnád, hogy az adott képek segítségével (mivel csak azokat használhatod) lehetetlen, hogy a többiek rájöjjenek a feladványra, nem fogják kitalálni. Viszont ha előveszed a kreativitásodat, képzelőerődet, meglepő eredményeket fogsz tapasztalni, és éppen ez a jó a Conceptben.

A Concept egy könnyed, pörgős parti játék, ami annyira képes magával ragadni a játékosokat, hogy sokan nem is foglalkoznak a pontozással, csak játszanak és játszanak órákig.

A Concept sokak szerint a legjobb családi vagy party társasjáték. Megkockáztatom, hogy jobb mint a Tabu vagy az Activity.

A Concept társasjátékról további, vevő véleményeket a játék oldalán találsz:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek