Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Szín-kép logikai játék Smart Games - GA

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.290 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. október 21.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (17)
Életkor: 4-5 évtől 9 éves korig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Szín-kép egy elmés játék a színekkel. Szintenként törd fel a színes kódot!

A Colour Code, vagy Szín-kép játék a Smart Gamestől egy elmés játék a színekkel, formákkal. Találd meg a megfelelő lapkákat (szín és ábra alapján), majd helyezd megfelelő sorrendben a tartóba, hogy a könyvben látható képet megkapd.
Nem mindegy a sorrend, trükkösen takard el a formákat, hogy egészen más ábrát kapj, ami a feladatlapon szerepel. Hány lapka kell hozzá? 2 vagy három, vagy esetleg négy? Ezt is ki kell találnod!
4 különböző nehézségi szint a kezdőtől a profi szintig.

1. Válassz ki egy feladatot (kész ábrát) a feladatfüzetből

                                                
 
2. Válaszd, keresd ki és rakd megfelelő sorrendbe a lapkákat
 
                                      
 
3. Helyezd a tartóba, ellenőrizd le a megoldást! Ha egyezik, ügyes voltál!
 A megoldás a füzet hátoldalán található.
 
A Szín-kép jellemzően nem társasjáték, hanem egyedül játszható, gondolkodtató játék. Azonban lehet közösen is gondolkodni a gyermekkel. Eleinte lehet együtt gondolkodni, de később hagyjuk, hogy ő találja meg egyedül a helyes megoldást.

A Colour Code (Szín-kép) játék elnyerte a Major Fun Award díjat. Mit jelent ez? Szórakoztató játék, mely hosszú éveken át használható. Élvezetes játék, melyet a gyerekek többször is szívesen elővesznek játszani. Tartós, igényes kivitelezésű. Egyszerre kreatív és logikai játék gyerekeknek.

A színkép 100 különböző feladvány elé állít, amelyben meg kell alkotni a feladvány képeit a megfelelő lapkák kiválasztásával és egymásra pakolásával. A különböző formákat tartalmazó átlátszó lapkák részben fedik egymást, így újabb és újabb színes formákat tudnak alkotni a gyerekek. Ezért nagyon figyelmesnek kell lenni: a lapkákat a megfelelő sorrendben kell a játéktáblába helyezni, hogy megtalálják a megoldást. Egy igazán egyedi játék minden korosztály számára, amely számtalan készséget fejleszt.

Fejleszti: a koncentrációt, a probléma megoldást, a rugalmas gondolkodást, a képfelismerést, a vizuális megfigyelést, térlátást, és az előre tervezést.

Fejlesztő pedagógus véleményét a Colour Code játékról elolvashatod itt...

A Smart már több mint 25 éve törekszik arra, hogy fejlesztő, élvezetes és motiváló játékokat hozzon létre.
A SmartGames-ek több nehézségi szintű logikai játékok. Minden játéknak van egy egyedi témája, amelyek vonzóak lehetnek mind a fiúk, mind a lányok számára. A SmartGames termékek közül megtalálható nagyobb asztalon játszható, vagy akár kisebb méretű asztali, illetve utazásokhoz alkalmas mágneses játékok. Műanyag, illetve fa játékok óriási kínálatából választhatunk.
 

A játék tartalma:

  • 1 db sárga tartó
  • 18 db átlátszó lapka
  • 1 db 100 feladványt tartalmazó füzet megoldással


Doboz mérete: 24,5x 24x 6 cm
A tartó mérete: 10x 19x 10,5 cm
A lapkák mérete: 8,5x 8,5 cm

A kiváló minőségű műanyagból készült elemek és tábla ellenáll az időnek, egyszerűen és gyorsan tisztítható.

 

Pár vásárlói vélemény:

"Bevallom, felnőttként magamnak rendeltem, mert nagyon érdekesnek tűnt. Kíváncsi voltam rá - és ha klassz, akkor a gyerekeknek is hátha bejön - alapon. Nagyon szuper játék!!! Az 1 éves pici lányommal “együtt” tudom játszani akár 10-15 percig is!!! Én a feladatok alapján, Ő pedig boldogan pakolássza a színlapokat. Külön öröm, hogy az SNI-s fiam is lesi, mikor tud segíteni, gyorsabban “meglátni” a megoldást, mint én. Ha bővíthető lenne a játék (+ kártyákkal, feladatokkal), biztosan megrendelném! Minden korosztálynak jó szívvel ajánlom! :-)))"

"Mi elmentünk a játékboltba kipróbálni a játékokat, és egyértelműen ennél a játéknál ragadt le a lányom. Lelkesen lapozta a feladatfüzetet, kíváncsian várva az új kihívást! Nagyon örülök, hogy megvettük a Colour Code játékot, biztosan veszünk még Smart Games játékot, mert most, hogy megismertem, nagyon jók, nagyon tetszik!"

"5 éves lányom eddig szinte csak a kreatív, alkotós (színezős, rajzolós, gyurmázós, stb.) játékokat szerette. Mindenképpen szerettem volna neki egy logikai játékot. A boltban javasolták ezt a Colour Code (Színkép játékot). Nagyon jó választás! Ötvözi a kreatív és logikai játékokat! Lányom imádja! És a logikai gondolkodása is fejlődik általa. Mindketten nagyon örülünk! Én örülök, hogy fejleszti a játék, ő pedig élvezi a játékot. Csak ajánlani tudom!"

 

Ajánlott: 5 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő

Vélemények

4.94
17 értékelés
5
(16)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 13.
Nagyon szuper logikai játék. Már vettünk ettől a gyártótól több terméket, és ez is beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A gyerekek és a felnőttek is nagyon élvezik a fejtörő megoldásokat. Aki kifejezetten logikai játékra vágyik, annak szívből ajánlom.
| 4 / 5 csillag!
2018. 09. 20.
Még nem kapta meg a játékot az unokám, de jónak tűnik.
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 31.
Bevallom, felnőttként magamnak rendeltem, mert nagyon érdekesnek tűnt. Kíváncsi voltam rá - és ha klassz, akkor a gyerekeknek is hátha bejön - alapon. Nagyon szuper játék!!! Az 1 éves pici lányommal “együtt” tudom játszani akár 10-15 percig is!!! Én a feladatok alapján, Ő pedig boldogan pakolássza a színlapokat. Külön öröm, hogy az SNI-s fiam is lesi, mikor tud segíteni, gyorsabban “meglátni” a megoldást, mint én. Ha bővíthető lenne a játék (+ kártyákkal, feladatokkal), biztosan megrendelném! Minden korosztálynak jó szívvel ajánlom! :-)))
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 04.
Nagyon jó logikai játék. Szülőknek, tanároknak nagyon tudom ajánlani, nem csak kicsiknek, nagyoknak is, ők is nagyon élvezik.
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 13.
5 éves fiam önállóan, élvezettel játszik vele.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 22.
Több logikai játékot is rendeltünk, de az összes közül ez vált be a legjobban. Az 5 és a 8 évesnek is kiváló szórakoztatást nyújt, és persze nekünk szülőknek is. A nehézségi fok széles skálán mozog, kicsik és nagyok is megtalálják benne a kihívást, amit még meg tudnak oldani. Szuper játék!
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 06.
5 éves Kislányomnak rendeltem a terméket, nagyon tetszik neki, és az a jó benne, hogyha a füzetben szereplő feladványokon túl vagyunk, saját magunk is tudunk kreálni feladványokat. :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 31.
Lányunk 5 éves. A játékot már rég kinéztük. Nagyon bevált. Az első 18 feladványt a karácsonyfa alatt ledarálta. :) Azóta kicsit lassabban megy (pl. Master sorozat), de nem vagyunk telhetetlenek. :)
Szuper játék, mindenkinek ajánlom.
BUÉK 2015
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 09.
Egy szuper jó logikai játék, nagyon szeretjük.
Gyerekek kiveszik egymás kezéből.
Szívből ajánlom mindenkinek!
| 5 / 5 csillag!
2014. 01. 14.
5 éves lányom eddig szinte csak a kreatív, alkotós (színezős, rajzolós, gyurmázós, stb.) játékokat szerette. Mindenképpen szerettem volna neki egy logikai játékot. A boltban javasolták ezt a Colour Code (Színkép játékot). Nagyon jó választás! Ötvözi a kreatív és logikai játékokat! Lányom imádja! És a logikai gondolkodása is fejlődik általa. Mindketten nagyon örülünk! Én örülök, hogy fejleszti a játék, ő pedig élvezi a játékot. Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2013. 10. 29.
A 4 évesem most fedezte fel magának. Nagyon jó játék kicsiknek és nagyoknak is!
| 5 / 5 csillag!
2013. 07. 26.
Nagyon jó játék, 4 éves szülinapi ajándéka volt a lányomnak, azóta is nagyon szereti, remek játék, fejleszti a logikai, koncentrációs, térlátás készségeket. Remek játék a Smart Games családból.
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 25.
Mi elmentünk a játékboltba kipróbálni a játékokat, és egyértelműen ennél a játéknál ragadt le a lányom. Lelkesen lapozta a feladatfüzetet, kíváncsian várva az új kihívást! Nagyon örülök, hogy megvettük a Colour Code játékot, biztosan veszünk még Smart Games játékot, mert most, hogy megismertem, nagyon jók, nagyon tetszik!
| 5 / 5 csillag!
2012. 12. 02.
A lányom kapta 5 évesen ajándékba, nagyon élvezi kirakni a képeket. Én és a férjem le sem tudtuk rakni, amíg az összes feladványt ki nem raktuk, nagyon jó logikai játék, sokszor egymásnak adjuk a feladatokat. Csak ajánlani tudom az egész családnak! Ez a játék megunhatatlan annak, aki szereti a logikai fejtörőket.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.
"A lányom kapta a névnapjára ezt a játékot, amely hozza a Smart Gamestől már megszokott színvonalat. Színes, igényes, színvonalas és ha pici tesó van a közelben, akkor sem kell attól tartani, hogy bármilyen darabot is lenyelhet. A Colour Code azért is jó játék, mivel itt valóban gondolkodni kell és nem lehet csak úgy véletlenszerűen megtalálni a helyes megoldást. Élvezetes játék amelyet szinte minden nap előveszünk. Vagy a gyermekek, vagy mi felnőttek :) A gyermeki öröm pedig csodás amelyet minden helyes megoldás végén láthatunk a gyermekünk arcán. Ez mindennél többet jelent. Ilyenkor láthatjuk, hogy valóban egy olyan ajándékot vettünk, amely megéri az árát!"
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.
A lányom 4 évesen kapta a Színkódolót (Colour Code / Szín-kép játékot) és nagyon gyorsan rájött a játék ízére, a könnyebbeket azonnal kirakta, a nehezebbeket kicsit lassabban, de nem adta fel. A vége felé néhány feladat már nekem is fejtörést okozott.
Szerintem nagyon jó kis fejlesztő játék a Smart Gamestől.
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 06.
"Nekünk ez a kedvenc játékunk a Smart Games és Thinkfun játékok közül, pedig van pár, mert nagyon szeretjük õket.
A Colour Code (színkép) játékot az egész család nagyon szereti. Fiam már 4 évesen kezdett vele játszani, ismerõsünk kislánya 6 évesen ismerte meg ezt a játékot, és most vettek õk is. Csak ajánlani tudom!"

Termék címkék: autista, color code, colour code, colour code játék, colour code logikai játék, colour code smart games, fejlesztő játék, fejleszto jatekok, fejlesztő játékok gyerekeknek, fejlesztő játékok óvodásoknak, fejlesztőjátékok, gondolkodó játékok, gondolkodós játékok, gyerek játékok, gyerek logikai játékok, gyerek társasjáték, gyerek társasjáték ajánló, gyerekeknek játék, gyerekjáték, gyerekjátékok, gyermekjáték, gyermekjátékok, iskola előkészítő, játék 4 éveseknek, játék okos gyerekeknek, játék webáruház, játékbolt, játékbolt budapest, játékboltok budapesten, játékok gyerekeknek, játékok okos gyerekeknek, jó társasjáték, karácsonyi ajándék ötletek gyere, kedvenc társasjáték, képességfejlesztő, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok gyerek, képkirakó játék, képkirakós játék, készségfejlesztő, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok gyereke, készségfejlesztő játékok óvodáso, kézségfejlesztő, kreatív fejlesztő, kreatív fejlesztő játékok, kreatív fejlesztők, kreatív játék, kreatív játék gyerekeknek, kreatív játék webáruház, kreatív játékbolt Budapest, kreatív játékok, kreatív játékok gyerekeknek, kreatív játékok webáruház, kreatív játékok webáruháza, legjobb gyerek társasjáték, legjobb gyerek társasjátékok, legjobb játékok, legjobb társasjátékok gyerekekne, logikai játék, logikai játék gyerekeknek, logikai játékok, logikai játékok gyerekeknek, logikaijtkokgyerekeknek, megfigyelés fejlesztése, megfigyelést fejlesztő játékok, minőségi játékok, online játékbolt, ovodásoknak fejlesztő játékok, smart games, smart games játék, smart games játékbolt, smart games játékok, smart games játékok budapest, smart games webáruház, smartgame, szín-kép, színkép játék, születésnapi ajándék ötletek gye, szülinapi ajándék ötletek gyerek, társasjáték bolt, társasjáték bolt budapest, társasjáték webáruház, társasjáték webshop, társasjátékok webáruház, térlátást fejlesztő játékok