Termékek Menü
0

Club 2% - Ki hol lakik logikai játék Piatnik (236) (PI)

Club 2% - Ki hol lakik logikai játék Piatnik (236) (PI) Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
7.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. február 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 4 évtől 99 éves korig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Teszteld a logikád! Te is azon kevesek közé tartozol a világban akik ...
Részletes leírást és VIDEÓT a játékról ld. lentebb...

A Club 2% (Ki hol lakik) azoknak szól, akik szeretik a logikai feladatokat. Már 4 éves kortól elkezdhető a logikai gondolkodás játékos fejlesztése ezzel a játékkal. Felnőttek részére is kihívás a játék bonyolultabb változata.

 
NEM kvíz jellegű, NEM lexikai tudást ellenőrző, hanem általános logikai képességeket felmérő, fejlesztő játék rendkívül igényes kivitelben.
 
Te is beletartozol a Club 2%-ba? Teszteld le!
 
Végy el egy kártyát. Az állatokat és az embereket rakd be a házba a szabályok szerint. Van amelyik nem lehet egymás mellett, van ami egymás mellé kerül. Kizárásos alapon, különböző lehetőségeket mind figyelembe véve, variálva találd meg az egyetlen jó megoldást! A kártya hátoldalán ellenőrizheted, hogy jól csináltad-e! Használd logikád és kombinációs képességed! - okosjatek.hu
 
Az első, könnyebb feladatoknál még kevesebb házikót és "lakót" kell használni.
 
 
A nehezebb feladatoknál már több, és összetettebb a szabály ami szerint a figurákat be kell helyezni a lakóhelyükre. A házak és figurák száma is több.
 
 
 
Egyedül játszható játék, de mi társasjátékként is szoktuk játszani. 
Jó játékot kíván az okosjatek.hu csapata! A játékról személyes véleményt itt olvashatsz...
 

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 02. 13.

5 éves fiamnak tökéletes választás volt
| 5 / 5 csillag!
2016. 04. 06.

Ez az egyik olyan játéka az 5 éves gyermekemnek, ami majdnem napi szinten előkerül. Leül mellé és csinálja egymás után a feladatokat. Már majdnem a végére ért. Egyik-másik kártyalapon ugyan hosszabban időzik, de törekedik arra, hogy megoldja. Mi, a szülei is rákattantunk. Élvezetes játék és külön előny, hogy egyedül is játszható. Remek választás volt.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 06.

Király! 7 éves kisfiam imádja, korábban kipróbáltuk egy játék-bemutatón, ott már nagyon tetszett, és karácsonykor nagyon jó meglepetés lett belőle.Mindenkinek csak bátran ajánlom, mert nagyon jól fejleszti játékosan a gyerek képességeit, anélkül, hogy ez direkt lenne.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 22.

5 és 8 éveseknek vettük, mindkettőnek bevált. Nagyon jó kis logikai játék, nálunk előnynek számít, hogy egyedül játszható. Szerintem nehézségi fokban lehetne még bővíteni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 22.

A 3.5, a hat és 40 éves is ugyanazzal az élvezettel játszik vele. Szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 30.

Remek játék az egész családnak egyre nehezedő feladatokkal.
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 26.

Nagyon jóó, órákon át lefoglalható vele a hétéves állandóan mozgékony gyermekem és még tanul is, és persze nekem is élmény ha sikerül a megoldás.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 19.

Ugyan nem kimondottan társasjáték, de mi úgy használjuk: együtt gondolkodásra kíváló!
Nagyon szeretjük, 6 éves lányom egyre tovább jut benne, egyre több feladatkártyát tud megoldani. Nagy a sikerélmény!
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 21.

A játék egyszerűségében van a nagyszerűsége! Hihetetlenül rákattant a család.Aki azt hiszi, hogy egy örökké mozgó, sportos kisfiút nem lehet leültetni logikai játékot játszani, akkor téved! Ezzel a játékkal próbálja ki! Köszi Nektek Okosjáték!
| 5 / 5 csillag!
2012. 12. 15.

Tavaly karácsonykor találkoztam ezzel a játékkal először - természetesen a gyerek kapta...természetesen egy idő után gyerekek sehol, a felnőttek pedig vitatkoztak és egymás kezéből kapkodták ki a kártyákat, hogy majd ők megcsinálják! Annyira jó, hogy azóta még két ismerősöm is megrendelte a Club 2%-ot, örülök, hogy van ez az oldal...idén is innen rendelünk jézuskát!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 12.

Nagyszerű játék, melyben minden korosztály megtalálja a neki megfelelő nehézségű feladatot. 3,5 éves kisfiam lelkesen fejti meg a könnyebb feladványokat, 5,5 éves nagylányom pedig már a nagyobb kihívást jelentő feladatokat oldja meg. De a felnőttek is találnak olyan feladványokat, melyek bizony megtornáztatják az agyukat.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.

Kitûnô fejlesztô játék. 4 éves fiam kapta és imádja. Az 50. feladványig gyorsan eljutottuk, de a felett már segíteni kell neki. A 8 éves fiam könnyedén megoldotta a legnehetebb kártyák feladatait is. Fejleszti a logikus gondolkodást, az összefüggések felismerését.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 10.

Én ajándékba vettem 5 éves kisfiamnak, és az első kártyák sikerélményei hozták meg a később következő kártyák kirakását is.Most 6 éves és 50 es kártya megoldásáig jutott el, úgy gondolom, ez jó eredmény. Apa és én is végigjátszottuk, kihívás és kérdés volt számunkra, hogy beletartozunk e a 2%-ba,akik végig meg tudják oldani a feladványokat, kis időt kellett rá szánni,és sikerült, de talán ez csak reklámfogás, mert nem vagyunk annyira különlegesen okosak. Élvezte az egész család, ajánlom a játékos kedvű, gondolkodni szerető családoknak.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.

A Club 2% legjobb piatnik fejlesztő játék szerintem.
Az első feladatokat már tényleg meg tudja oldani egy 4 éves is, de a vége felé már a felnőtteknek is nagy kihívás a játék.
Fiam egyik kedvence a játék, mert állatokat kell rakosgatni,de a lányom is imádta.
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 06.

"El nem tudtam képzelni, hogy kell majd ezt a játékot játszani, és hogy lehet, hogy már 4 éves kortól is játszható, és felnőtteknek is. De tényleg így van. Azzal, hogy egyre több házat és embert, állatot rakunk be a játékba, valamint több szabályt, tényleg annyira komplex lesz a játék, hogy felnőttek számára is erős kihívás, viszont a kezdeti feladatok, csak pár házzal és lakóval megoldhatóak egy 4 éves számára is. Nagyon szeretjük a Club 2% játékot, verseny van a családban, hogy ki melyik kártyánál tart, meddig jutott el."
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő