Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Játékos Újrahasznosítás - Clementoni Sapientino - MH 64423

Kattints a képre több képhez
Ár:
2.190 Ft
Elérhetőség: Érdeklődj a vevőszolgálaton
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 3 évtől, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

A Sapientino Játékos újrahasznosítás egyszerű és szórakoztató oktató játék óvodáskorú gyermekeknek, mely megismerteti velük az újrahasznosítás fogalmát és környezettudatos életmódra nevel. 

Leírás

Ne dobd el a szemetet! A Clementoni - Sapientino Játékos Újrahasznosítás egy egyszerű és szórakoztató oktató játék, mely megismerteti a kicsiket az újrahasznosítás fogalmával és környezettudatos életmódra nevel. A bolygónk védelme fontos így nem lehet elég korán elkezdni a környezetbarát életmódnak való ismertetését és tanítását. A terméket 3 éves és annál idősebb gyermekek számára készítettek. Színes, illusztrált kártyákat és 6 db papírból készült szelektív hulladékgyűjtő dobozt tartalmaz, hogy a gyermekek megtanulják megkülönböztetni a termékeket és az újrahasznosítható anyagokat. 

A játék fejleszti a megfigyelőképességet, a logikai gondolkodást, valamint a szem-kéz koordinációs készségeket.

A doboz tartalma: 6 db papírból készült szelektív hulladékgyűjtő doboz, 36 db színes kártya, 36 db fehér négyzet alakú kártya és egy játékszabály.

Szelektív hulladékgyűjtésről, újrahasznosításról társasjáték ovisoknak, óvodás korosztálynak. De akár még iskola első osztályában is.

Ajánlott: 3 éves kortól
Játékosok száma: 1 fő 

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Tudományos játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek
játékok 5-8 éveseknek
figyelem fejlesztő játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!