Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Céltáblád előtt a Twister társasjáték!

Egy kis merészség, némi bátorság és már kezdődhet is a felejthetetlen móka. Ne lepődj meg, ha a résztvevők lelkesedését látva te is kedvet kapsz egy kis társasjátékozáshoz! A közös percek átélése önmagában hatalmas ajándék.

Ha te, mint kívülálló figyeled a lurkók ténykedését, akkor láthatod, hogy egy-egy társasozás alkalmával milyen mértékben fejlődik a kommunikációs, vagy éppen a kooperációs készségük. Az együttműködés nem maradhat ki, egyetlen játékból sem, ez vitathatatlan. A felmerülő, olykor váratlan helyzetek megbeszélése, elemzése is jó alapot nyújt ahhoz, hogy a gyerkőcök egyre jobban, konkrétabban fejezzék ki magukat. Ez pusztán gyakorlás, és idő kérdése. Ám pont ezek azok a régiók, amik kényszerrel, és maximális tudatossággal sokkal lassabban fejleszthetőek. Ha egyáltalán a kötöttségek mellett kicsikarható a spontán fejlődés.

Twister társasjáték a tanulás szolgálatában?

Ha a gyermekek azt hallják, hogy itt az idő egy kis tanulásra, akkor általában nem reagálnak lelkesen. De mi történik akkor, ha csavarsz egyet a helyzeten? Adj a kezükbe egy társast, amivel repül az idő, és amin keresztül a tanulás, játék bőrbe bújva alakítja az életüket. A fejlődés így soha nem látott gyorsasággal válik dominánssá, és persze a próbálkozásod sikeressé. Ez az a forgatókönyv, aminek mindenki örül: a gyermekek elmerülhetnek a játék semmivel össze nem téveszthető, magával ragadó élményében, te pedig élvezheted, és megfigyelheted a pozitív következményeket!

Tartalomhoz tartozó címkék: Twister társasjáték Twister