Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Camelot Junior Smart Games gyerek logikai fajáték (GA)

Camelot Junior Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.290 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha ma 13.00 óráig megrendeled Dpd-vel: 2017. április 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 4-9 év, 1 játékos
Szerezhető hűségpontok: 63
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A CAMELOT JUNIOR játék csomagolása 2016 decemberben megváltozott, azóta új megjelenésű dobozban kapható!!!

Fa logikai játék királylánnyal és lovaggal. A királyfinak ki kell szabadítania a királylányt, de ehhez utat kell építenie hozzá.

A Camelot Junior az egyik kedvenc játékunk a 4-8 éves korosztályban, melyet bátran merünk ajánlani, nem fogsz csalódni!
A Camelot Jr, mint a legtöbb Smart  Games logikai játék alapvetően nem többszemélyes, hanem egyedül játszható logikai fejlesztő játék rendkívül igényes kivitelben fából. A doboz kibontása után rögtön a kezünkbe vehetünk egy hosszú, (az elemek elhelyezéséhez szolgáló) mélyedésekkel ellátott fa alapzatot, amelyre különböző alakú, színes faelemeket („épületrészeket”) illeszthetünk.
 

            
Kapunk még továbbá egy szép fából készült lovagot és egy királylányt, valamint egy kis füzetet, amelyben az egyre nehezedő feladványokat találjuk. A cél mindig az, hogy a királyfi vízszintesen, vagy lépcsőkön haladva eljusson a toronyban raboskodó királylányhoz.
A Camelot Junior különböző feladványaiban mindig van egy alaphelyzet, amit fel kell építeni, és meg vannak adva azok az elemek is, amelyekkel a célunkat megvalósíthatjuk. Kezdetben ez viszonylag egyszerű, ám a füzet vége felé, a legnehezebb feladványoknál már komoly agymunkát igényel, hogy a lovagunk a megérdemelt csókját elnyerhesse szíve választottjától.
 Eleinte érdemes együtt játszani. Később ha már belejött a gyermek, "ráérzett az ízére", egyedül is meg tudja oldani, és egyedül tudja magát ellenőrizni. Az első feladatok könnyűek, ami meghozza a játék kedvet. A gyerekek lelkesen lapoznak a következő feladat és kihívás felé. A Camelot Junior hatalmas sikerélményt nyújt, és fokozatosan fejleszt.

  

A Camelot Junior többszörös díjnyertes játék, 2009-ben többek között elnyerte az ITSA legjobb gyerekjáték díját.

 

Fa logikai játék királylánnyal és lovaggal. A királyfinak ki kell szabadítania a királylányt, de ehhez utat kell építenie hozzá...

Paraméterek
Életkor 2-5 év
Játék kategória Logikai játékok - egyedül játszós
Márka Smart Games
Mit fejleszt Logikai játékok
Árkategória 5001-9999Ft
Gyártó Smart Games, Játék webáruház:okosjatek.hu
Játékosok száma 1
Korosztály 4-9 év
Jelleg Inkább logikai, kevésbé építő játék, fa játék
Szerencse faktor 1/5 (nem a szerencsén, hanem a logikán múlik)
Fejlesztő terület térlátást, logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet fejlesztő játék, önálló feladat megoldást, önálló ellenőrzést fejlesztő játék
Kompetencia Matematikai kompetencia, Tanulási képesség
Kategória logikai játékok, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok gyerekeknek
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 30.

A Camelot Junior ötletes, igényes játék. Imádjuk! Az egész család. Az 5 éves kisfiam is örömmel játszik vele. Családilag együtt is játszható, hisz egy pakolja, a többi magyaráz hozzá :-)
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 27.

A 4 éves kislányom nagyon szereti, egyedül is szívesen játszik vele, élvezi a gyors sikerélményt egy-egy feladat megoldása után.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 31.

Nagyon jó játék! Karácsonyra kapta 4 éves kislányom, azóta van hogy naponta többször is előveszi.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.

Most kapta a kisunokám karácsonyra, már az első alkalommal nagyon tetszett neki, és a szüleinek is.Biztos vagyok benne, hogy sok időt fog a játékkal tölteni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.

Szuper játék, amivel nemcsak a kislányom játszik el hosszan, de még mi felnőttek is szívesen részt veszünk a mókában. Igazi logikai fejlesztő, hallani, ahogy a gyerek fejében csattognak a fogaskerekek és nagyon jól lehet látni, hogy egyik feladatról a másikra hogyan fejlődik a logikája. Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 30.

Fantasztikus játék.Az egész családot leköti.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 02.

Én az Óvodánknak rendeltem ezt a játékot, amelyet egy bemutatón láttam, és szerettem volna, ha a mi gyermekeink is kipróbálhatják.Nagy örömöt szereztünk nekik, nem beszélve arról,hogy a csomag megérkezett karácsonyra, amit már nem is reméltünk . Nagyon köszönöm !
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 31.

A játék nagyon tetszik. A 3 éves unokám ezzel játszik a
legtöbbet. a könnyebb feladatokat meg is oldja élvezi,
hogy a királyfi eljut a hercegnőhöz. Természetesen még ketten játszuk, mert egyedül még csak építget a saját
ötletei alapján.
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 23.

Minden feladatlap egy újabb kihívás a gyermekek számára,kizárva ezzel,hogy unalmassá váljon!Hosszú ideig leköti a figyelmüket,a 2,5 és 4 éves lányaim imádják!
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 18.

Igényes, nagyszerű játék! A nem egészen 5 éves kisfiam órákig játszik vele!
| 5 / 5 csillag!
2014. 09. 05.

Mindenkinek ajánlom. Nagyon jó játék!! Minden nap játszunk vele.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 13.

Nagyon jó játék, kisfiam imádja!Nagyon sokszor elővesszük és még nekünk felnőtteknek is remek agytorna.A kisfiam azt mondta, ez a legjobb legkedvesebb játéka jelenleg.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 12.

Fantasztikus játék! Abbahagyhatatlan! (Még nekem is)
Nagyon örülök, hogy rábukkantam! A többi ilyen Smart Games játékot is biztosan megveszem!
| 4 / 5 csillag!
2014. 04. 01.

Nagyon aranyos kis játék.A kislányom nagyon szereti,még a nagyobb tesó is szívesen játszik vele!!Sőt még mi is :-)
| 5 / 5 csillag!
2014. 02. 19.

Karácsonyra kapták a gyerekek ezt a játékot. 4 éves kislányom egyből a rabja lett, 2 éves fiam ugyan még nem érti a játék lényegét, de nagyon szívesen pakolgatja az elemeket. Azóta is a top játékok között van, gyakorlatilag mindennap előkerül. Ezt kevés játékról mondhatom el.
Ráadásul mi is szívesen játszunk a nehezebb feladatokkal altatás után. :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 01. 13.

Túlzás nélkül a legszuperebb, kedvenc játékunk lett! 4 éves fiam laza mozdulattal félrerakta amikor megkapta, mert kapott egy távirányítású autót is, ami első pár percben überelte ezt a játékot. De miután kibontottuk, kipróbáltuk, nem tudta abbahagyni! Sokkal többször előveszi, mint az elemes, hangot adó autót! És tovább is játszik vele. Szóval kedves szülők, csak ajánlani tudom a Camelot Junior játékot!
| 5 / 5 csillag!
2013. 11. 01.

2 éves lányom úgy játszik vele, hogy a megoldást rakja ki, tehát csak "leutánozza" a képet, mégis nagyon élvezi.
4 éves lányom eleinte "csalt", de aztán önmagától a megoldás meglesése nélkül kezdett játszani, mert ráérzett az ízére.
Nagyon jó játék, Apával is "megszenvedtük" a legnehezebb feladatokat! :-)
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 25.

Nagyon szeretjük a Camelot Juniort! Abbahagyhatatlan, sokszor előkerül. A nagyobbik (aki 7 éves) már végigjátszotta, ő most kapta meg a Bill Betty Bricket. Én már másik játékot szerettem volna, de ő ragaszkodott a Camelot típusúhoz. A kisebbik (4 éves) most kezdett el játszani a Camelottal, neki is hamar a kedvence lett!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.

"Az egész család kedvencei a Smart Games játékok. Nagyon sok játék megvan, de a lányom kedvence a Camelot Junior, amely hosszú órákra képes a figyelmét lekötni. Végre egy olyan játék amely amellett, hogy fejleszti a gyermeket, csodaszép és igényes játék is egyben. Amikor lefekszenek a gyermekek mi is szívesen előveszünk a párommal egy-egy játékot. Biztos, hogy nagyon sokáig fogja még az egész család használni!"
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 09.

Kislányomnak rendeltük karácsonyra. A kedvenc játéka lett. Az egyre nehezedő feladatok folyamatosan fejlesztik logikáját. A nehezebb feladatok még a felnőtteknek is fejtörést okoz. Mi is játszunk vele és mindenkinek csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.

Olyan játékot kellett keresnem amivel az 5 éves és a 2,5 éves lányom is szívesen játszik.A nagyobbiknál sem és a kisebbnél sem maradt el a hatás,a nagyobb azért szereti mert Őt már érdekli, hogyan juthat el az Ő segítségével a királyfi a királylányhoz,a kisebb pedig imádja rakosgatni a kitűnő minőségű elemeket a sablonba.Szerintem elértem vele a célom, és mindenki tud vele játszani és ami nem mindegy okosodnak is vele.Szuper játék szerintem.
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 10.

"A Camelot Junior nem többszemélyes, mégis bátran ajánlhatjuk, hiszen szuper minőségű játékot kapunk a pénzünkért, ráadásul az ilyen egyszerű szabályok elsajátítása segít majd abban, hogy nagyobb korában a társasjátékokat is könnyen meg tudja tanulni. És itt hangsúlyozom annak fontosságát, hogy együtt játszunk a gyermekkel. A kicsikkel együtt játszva, a Gordon módszert (értő figyelem, kérdve kifejtetés, válaszok helyett rávezetés) alkalmazva, nagyszerűen fejleszthetjük a térlátásukat és logikai képességeiket.
Csak akkor vegyük elő a játékot ha együtt játszunk, ha olyan hangulatban vagyunk. Valamint ha nekünk is tetszik a játék. Ha gyermekünk érzi rajtunk a lelkesedést, akkor ő is lelkesedni fog. Amikor később előveszi, a vidám együtt töltött percek és a kellemes játékélmény fog eszébe jutni, és a játékot “összepárosítja” ezzel.
Amint együtt játszva megtanulta a játékszabályokat, később már szívesen önállóan is előveszi és egyedül is játszik vele."
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 06.

"A Camelot junior nagyon kedves, igényes játék. Lányomnak nagyon tetszik maga a játék és a téma: királylány, királyfi is. Meglepetéssel láttam, hogy a nehezebb feladatokkal is boldogul. A legnehezebb feladatokhoz kellett egy kis rutint szereznie. Minden héten egyszer legalább elõvesszük."
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Év Internetes Kereskedője Díj 2017

Termék címkék: 4 évesnek játék, 4 évesnek szülinapi ajándék, camelot fajáték, camelot játék, camelot jr, camelot jr smart games, camelot jr társasjáték, camelot jr. logikai játék, camelot junior, camelot junior ár, camelot junior játék, camelot junior logikai építő ját, camelot junior logikai játék, camelot junior smart games, camelot junior smart games gyerm, camelot junior társasjáték, díjazott játék, díjazott játékok, díjazott társasjáték, díjazott társasjátékok, díjnyertes játékok gyerekeknek, díjnyertes társasjáték, díjnyertes társasjátékok gyereke, díjnyetes társasjátékok, fa gyerekjáték, fajáték, fajáték online, fajáték webáruház, fajáték webshop, fajátékbolt, fajátékbolt Budapest, fajátékok, fajátékok boltja Budapest, fajátékok gyerekeknek, fajátékok játékbolt, fajátékok webshop, fejlesztő játék, fejleszto jatekok, fejlesztő játékok gyerekeknek, fejlesztő játékok óvodásoknak, fejlesztőjátékok, gondolkodó játékok, gondolkodós játékok, gyerek játékok, gyerek logikai játékok, gyerek társasjáték, gyerek társasjáték ajánló, gyerekeknek játék, gyerekjáték, gyerekjátékok, gyerekjátékok fából, gyermekjáték, gyermekjátékok, játék 3 éves kortól, játék 4 éveseknek, játék kislánynak, játék kislányoknak, játék okos gyerekeknek, játék webáruház, játékbolt, játékbolt budapest, játékboltok budapesten, játékok gyerekeknek, játékok okos gyerekeknek, jó társasjáték, kamelot, kamelot jr, kamelot junior, karácsonyi ajándék ötletek gyere, kedvenc társasjáték, képességfejlesztő, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok gyerek, készségfejlesztő, készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok gyereke, készségfejlesztő játékok óvodáso, kislányos játék, kreatív fajáték, kreatív fajátékok, kreatív fajátékok boltja, kreatív fejlesztő, kreatív fejlesztő játékok, kreatív fejlesztők, kreatív játék, kreatív játék gyerekeknek, kreatív játék webáruház, kreatív játékbolt Budapest, kreatív játékok, kreatív játékok webáruház, kreatív játékok webáruháza, legjobb gyerek társasjáték, legjobb gyerek társasjátékok, legjobb játékok, legjobb társasjátékok gyerekekne, logikai fajáték, logikai játék, logikai játék gyerekeknek, logikai játékbolt, logikai játékok, logikai játékok gyerekeknek, minőségi fajáték, minőségi fajátékok, minőségi játékok, montessori fejlesztő játékok, montessori játékok, montessori játékok boltja, okosító játékok, online játékbolt, ovodásoknak fejlesztő játékok, smart games, smart games camelot jr, smart games játék, smart games játékbolt, smart games játékok, smart games játékok budapest, smart games webáruház, születésnapi ajándék ötletek gye, szülinapi ajándék ötletek gyerek, tanító játékok, tanító játékok gyerekeknek, társasjáték bolt, társasjáték bolt budapest, társasjáték webáruház, társasjáték webshop, társasjátékok webáruház, térlátást fejlesztő játékok