Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Camelot Junior Smart Games gyerek logikai fajáték

Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
6.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled GLS házhoz szállítással: 2019. október 21.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (31)
Életkor: 4-9 év, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

A Camelot Junior az egyik kedvenc játékunk a 4-8 éves korosztályban, melyet bátran merünk ajánlani, Te sem fogsz csalódni!

Fa logikai Smart Games játék királylánnyal és lovaggal. A királyfinak ki kell szabadítania a királylányt, de ehhez utat kell építenie hozzá.

CAMELOT JUNIOR játék csomagolása 2016 decemberben megváltozott, azóta új megjelenésű dobozban kapható!!!

A Camelot Jr, mint a legtöbb Smart  Games logikai játék alapvetően nem többszemélyes, hanem egyedül játszható logikai fejlesztő játék rendkívül igényes kivitelben fából. A doboz kibontása után rögtön a kezünkbe vehetünk egy hosszú, (az elemek elhelyezéséhez szolgáló) mélyedésekkel ellátott fa alapzatot, amelyre különböző alakú, színes faelemeket lépcsőket („épületrészeket”) illeszthetünk.

            
Kapunk még továbbá egy szép fából készült lovagot és egy királylányt, valamint egy kis füzetet, amelyben az egyre nehezedő feladványokat találjuk. A cél mindig az, hogy a királyfi vízszintesen, vagy lépcsőkön haladva eljusson a toronyban raboskodó királylányhoz. Mint a való életben, nem tudunk magasra ugrani, nagy árkokat átugrani.

Jól fejleszti a szerialitást, a problémamegoldást, a térlátást és a logikus gondolkodást, továbbá a szem-kéz koordinációt.

Azoknak a gyerekeknek is ajánljuk, akik sokat kütyüzhetnek, mert az egyre nehezedő pályák megadják azt a fajta játékélményt, amit a kütyüs játékok.
A Camelot Junior különböző feladványaiban mindig van egy alaphelyzet, amit fel kell építeni, és meg vannak adva azok az elemek is, amelyekkel a célunkat megvalósíthatjuk. Kezdetben ez viszonylag egyszerű, ám a füzet vége felé, a legnehezebb feladványoknál már komoly agymunkát igényel, hogy a lovagunk a megérdemelt csókját elnyerhesse szíve választottjától.Eleinte érdemes együtt játszani. Később ha már belejött a gyermek, "ráérzett az ízére", egyedül is meg tudja oldani, és egyedül tudja magát ellenőrizni. Az első feladatok könnyűek, ami meghozza a játék kedvet. A gyerekek lelkesen lapoznak a következő feladat és kihívás felé. A Camelot Junior hatalmas sikerélményt nyújt, és fokozatosan fejleszt.

  

A Camelot Junior többszörös díjnyertes játék, 2009-ben többek között elnyerte az ITSA legjobb gyerekjáték díját.

A doboz tartalma:

8 db építőkocka

1 db fa építőalap

2 db fa bábu

A doboz mérete:

29x 24x 6 cm

Ajánlott: 4-9 éveseknek
Játékosok száma: 1

Vélemények

4.97
31 értékelés
5
(30)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2018. 12. 10.
Már alig várom, hogy a 6 éves kislány unokám kipróbálja karácsonykor. Biztos vagyok benne, hogy mi is az elégedett Camelot rajongók táborát fogjuk gyarapítani
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 31.
Szuper játék!!!
4 éves kisfiú szülinapjára kapta. Azonnal megtetszett neki. Az induláshoz kellett tényleg egy pici segítség, de utána szinte el kellett venni tőle :-))) . Azóta is naponta játszik vele, viszi magával nagyszülőkhöz is! Szupe jó alternatív megoldásokat talál ki hozzá.
Szép, igényes játék!
Minden korosztály tud vele játszani, örömét lelheti benne!!!
| 5 / 5 csillag!
2018. 07. 13.
4 éves kislányom nem szereti a gondolkodós feladatokat, de ez a játék még őt is leköti.
| 5 / 5 csillag!
2018. 05. 18.
Nagyon imadjuk!
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 05.
3 éves kislányom kedvence. Nagyon jó ötlet volt királylányt rakni bele, mert nem csupán a játék jó, de a figurákat is szereti a lányom.
| 5 / 5 csillag!
2018. 02. 03.
Nagyon jó logikai játék. Jól épülnek egymásra a feladatok a füzetben. A kisebbik lányom (2 éves) még csak simán épít vele, a nagyobbik (4 éves) nagyon szereti a feladatfüzetben lévő feladatokat megoldani. Jól halad vele, egyre több sikerül már.
| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 25.
4 éves kislány és egy 5 éves kisfiú kapta. Nagyon-nagyon szeretik!!!
| 5 / 5 csillag!
2017. 11. 29.
Ötéves lányom kedvenc játéka!
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 30.
A Camelot Junior ötletes, igényes játék. Imádjuk! Az egész család. Az 5 éves kisfiam is örömmel játszik vele. Családilag együtt is játszható, hisz egy pakolja, a többi magyaráz hozzá :-)
| 5 / 5 csillag!
2016. 05. 27.
A 4 éves kislányom nagyon szereti, egyedül is szívesen játszik vele, élvezi a gyors sikerélményt egy-egy feladat megoldása után.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 31.
Nagyon jó játék! Karácsonyra kapta 4 éves kislányom, azóta van hogy naponta többször is előveszi.
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 29.
Most kapta a kisunokám karácsonyra, már az első alkalommal nagyon tetszett neki, és a szüleinek is.Biztos vagyok benne, hogy sok időt fog a játékkal tölteni.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.
Szuper játék, amivel nemcsak a kislányom játszik el hosszan, de még mi felnőttek is szívesen részt veszünk a mókában. Igazi logikai fejlesztő, hallani, ahogy a gyerek fejében csattognak a fogaskerekek és nagyon jól lehet látni, hogy egyik feladatról a másikra hogyan fejlődik a logikája. Csak ajánlani tudom!
| 5 / 5 csillag!
2015. 04. 30.
Fantasztikus játék.Az egész családot leköti.
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 02.
Én az Óvodánknak rendeltem ezt a játékot, amelyet egy bemutatón láttam, és szerettem volna, ha a mi gyermekeink is kipróbálhatják.Nagy örömöt szereztünk nekik, nem beszélve arról,hogy a csomag megérkezett karácsonyra, amit már nem is reméltünk . Nagyon köszönöm !
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 31.
A játék nagyon tetszik. A 3 éves unokám ezzel játszik a
legtöbbet. a könnyebb feladatokat meg is oldja élvezi,
hogy a királyfi eljut a hercegnőhöz. Természetesen még ketten játszuk, mert egyedül még csak építget a saját
ötletei alapján.
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 23.
Minden feladatlap egy újabb kihívás a gyermekek számára,kizárva ezzel,hogy unalmassá váljon!Hosszú ideig leköti a figyelmüket,a 2,5 és 4 éves lányaim imádják!
| 5 / 5 csillag!
2014. 11. 18.
Igényes, nagyszerű játék! A nem egészen 5 éves kisfiam órákig játszik vele!
| 5 / 5 csillag!
2014. 09. 05.
Mindenkinek ajánlom. Nagyon jó játék!! Minden nap játszunk vele.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 13.
Nagyon jó játék, kisfiam imádja!Nagyon sokszor elővesszük és még nekünk felnőtteknek is remek agytorna.A kisfiam azt mondta, ez a legjobb legkedvesebb játéka jelenleg.
| 5 / 5 csillag!
2014. 07. 12.
Fantasztikus játék! Abbahagyhatatlan! (Még nekem is)
Nagyon örülök, hogy rábukkantam! A többi ilyen Smart Games játékot is biztosan megveszem!
| 4 / 5 csillag!
2014. 04. 01.
Nagyon aranyos kis játék.A kislányom nagyon szereti,még a nagyobb tesó is szívesen játszik vele!!Sőt még mi is :-)
| 5 / 5 csillag!
2014. 02. 19.
Karácsonyra kapták a gyerekek ezt a játékot. 4 éves kislányom egyből a rabja lett, 2 éves fiam ugyan még nem érti a játék lényegét, de nagyon szívesen pakolgatja az elemeket. Azóta is a top játékok között van, gyakorlatilag mindennap előkerül. Ezt kevés játékról mondhatom el.
Ráadásul mi is szívesen játszunk a nehezebb feladatokkal altatás után. :)
| 5 / 5 csillag!
2014. 01. 13.
Túlzás nélkül a legszuperebb, kedvenc játékunk lett! 4 éves fiam laza mozdulattal félrerakta amikor megkapta, mert kapott egy távirányítású autót is, ami első pár percben überelte ezt a játékot. De miután kibontottuk, kipróbáltuk, nem tudta abbahagyni! Sokkal többször előveszi, mint az elemes, hangot adó autót! És tovább is játszik vele. Szóval kedves szülők, csak ajánlani tudom a Camelot Junior játékot!
| 5 / 5 csillag!
2013. 11. 01.
2 éves lányom úgy játszik vele, hogy a megoldást rakja ki, tehát csak "leutánozza" a képet, mégis nagyon élvezi.
4 éves lányom eleinte "csalt", de aztán önmagától a megoldás meglesése nélkül kezdett játszani, mert ráérzett az ízére.
Nagyon jó játék, Apával is "megszenvedtük" a legnehezebb feladatokat! :-)
| 5 / 5 csillag!
2013. 06. 25.
Nagyon szeretjük a Camelot Juniort! Abbahagyhatatlan, sokszor előkerül. A nagyobbik (aki 7 éves) már végigjátszotta, ő most kapta meg a Bill Betty Bricket. Én már másik játékot szerettem volna, de ő ragaszkodott a Camelot típusúhoz. A kisebbik (4 éves) most kezdett el játszani a Camelottal, neki is hamar a kedvence lett!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 11.
"Az egész család kedvencei a Smart Games játékok. Nagyon sok játék megvan, de a lányom kedvence a Camelot Junior, amely hosszú órákra képes a figyelmét lekötni. Végre egy olyan játék amely amellett, hogy fejleszti a gyermeket, csodaszép és igényes játék is egyben. Amikor lefekszenek a gyermekek mi is szívesen előveszünk a párommal egy-egy játékot. Biztos, hogy nagyon sokáig fogja még az egész család használni!"
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 09.
Kislányomnak rendeltük karácsonyra. A kedvenc játéka lett. Az egyre nehezedő feladatok folyamatosan fejlesztik logikáját. A nehezebb feladatok még a felnőtteknek is fejtörést okoz. Mi is játszunk vele és mindenkinek csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 08.
Olyan játékot kellett keresnem amivel az 5 éves és a 2,5 éves lányom is szívesen játszik.A nagyobbiknál sem és a kisebbnél sem maradt el a hatás,a nagyobb azért szereti mert Őt már érdekli, hogyan juthat el az Ő segítségével a királyfi a királylányhoz,a kisebb pedig imádja rakosgatni a kitűnő minőségű elemeket a sablonba.Szerintem elértem vele a célom, és mindenki tud vele játszani és ami nem mindegy okosodnak is vele.Szuper játék szerintem.
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 10.
"A Camelot Junior nem többszemélyes, mégis bátran ajánlhatjuk, hiszen szuper minőségű játékot kapunk a pénzünkért, ráadásul az ilyen egyszerű szabályok elsajátítása segít majd abban, hogy nagyobb korában a társasjátékokat is könnyen meg tudja tanulni. És itt hangsúlyozom annak fontosságát, hogy együtt játszunk a gyermekkel. A kicsikkel együtt játszva, a Gordon módszert (értő figyelem, kérdve kifejtetés, válaszok helyett rávezetés) alkalmazva, nagyszerűen fejleszthetjük a térlátásukat és logikai képességeiket.
Csak akkor vegyük elő a játékot ha együtt játszunk, ha olyan hangulatban vagyunk. Valamint ha nekünk is tetszik a játék. Ha gyermekünk érzi rajtunk a lelkesedést, akkor ő is lelkesedni fog. Amikor később előveszi, a vidám együtt töltött percek és a kellemes játékélmény fog eszébe jutni, és a játékot “összepárosítja” ezzel.
Amint együtt játszva megtanulta a játékszabályokat, később már szívesen önállóan is előveszi és egyedül is játszik vele."
| 5 / 5 csillag!
2012. 06. 06.
"A Camelot junior nagyon kedves, igényes játék. Lányomnak nagyon tetszik maga a játék és a téma: királylány, királyfi is. Meglepetéssel láttam, hogy a nehezebb feladatokkal is boldogul. A legnehezebb feladatokhoz kellett egy kis rutint szereznie. Minden héten egyszer legalább elõvesszük."