Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

BrainBox - Tízperces kihívás az agynak

A BrainBox egy memóriafejlesztő, ismeretterjesztő, kvíz játékcsalád. A BrainBox játékokkal tesztelheted tudásod, fejlesztheted memóriád, és az agytorna közben még jól is szórakozhatsz. Garantált kikapcsolódás az egész család számára, nagyon jó választás hosszabb utazásokhoz, mert játék közben csak úgy repül az idő!

És hogy kinek ajánljuk?

Mindenkinek! Ugyanis több mint 15 féle BrainBox-ból válogathatunk. Mindenki megtalálja a hozzá legközelebb álló témakört, amiben szívesen kipróbálná magát. Vannak játékok kisebbeknek, 3-4 éves kortól, és nagyobbaknak, 8 éves kortól. A lányoknak inkább állatos kérdések, a fiúknak pedig inkább a járművek, vagy a ragadozó állatok. A BrainBox segítséget nyújt az iskolára való felkészülésben is, az Első számok, Első betűk játékokkal bepillantást nyerhetünk a számok, betűk világába, és játszva ismerhetjük meg azt.

BrainBox játékok kisebbeknek (3-4 éves kortól)

1. BrainBox  Első színek - színek tanulása játékosan

Milyen színű egy nyuszi? Hát a macska? A BrainBox - Első színek készségfejlesztő társasjáték során megtanulhatod! A dobozban egy pakli kártyát találtok, amiken különböző állatokat, növényeket és tárgyakat láthattok, amiknek jellegzetes színűk van. A kártyák egyik oldalán fekete-fehérben látjátok a dolgokat, míg a túloldalán színesben látható a megfejtés.

A BrainBox - Első színek játék megtanítja az ovisoknak a színeket, ráadásul a vidám képekről mesélni is tudnak, akár történeteket is kitalálhatnak.

2. Brainbox Első képeim - memória társasjáték

A BrainBox - Az első képeim lényege, hogy 10 másodperc alatt minél több mindent figyelj és jegyezz meg a kihúzott kártyán szereplő tárgyról, állatról. Ezután dobj a dobókockával: a kockán szereplő minta megmutatja, hogy melyik kérdésre kell helyesen válaszolni. Vigyázz ki ne csússz az időből!

3. Brainbox Farm - memória játék

Fel tudod idézni a farm állatait, épületeit?

10 másodpercig figyelj meg alaposan egy kártyát, a rajta lévő minden részletet és információt! Dobj a dobókockával, majd próbáld megválaszolni a dobókocka segítségével kidobott kérdést. Emlékszel a kártyán lévő ábrákra és információkra? Az összes kérdést is megválaszolhatod, ha tudod!

4. Brainbox Első betűk - memória és betű játék kicsiknek

Milyen betűvel kezdődnek a képen látható dolgok? A BrainBox - Az első betűk megtanítja! A BrainBox - Az első betűk társasjáték óvodásoknak készült oktató játék, ami a tanulás első lépéseiben segít. A kártyákon három-három kép látszik, amiknek a kezdőbetűit kell kitalálni.

5. Brainbox közlekedés - memória és kvíz társasjáték

Milyen járművet láttál a kártyán? Hány útjelző bója van a képen? Kőrakás vagy téglák vannak a kártyán? A BrainBox - Közlekedés gyors társasjátékban ezekre a kérdésekre is felelned kell, próbára téve a memóriádat! A húzott kártyát 10 másodpercig kell tanulmányoznod, ezt az időt homokórával mérheted, majd a dobókockával dobva választhatod ki a kérdést, amire felelned kell!

BrainBox játékok 5-6 éves kortól:

1. Brainbox ABC játék - betűs

Van az almának levele a képen? Milyen színű autó van a képen? Van függöny az ablakon? A BrainBox - ABC társasjátékban többek között ezekre a kérdésekre is válaszolnod kell, mindössze 10 másodperces megfigyelés után! Húzz egy kártyát,  10 másodpercig tanulmányozd míg a homokórában lepotyognak a homokszemek. Ezután fordítsd meg a kártyát, és a dobókockával pörgess ki egy számot! Erre a kérdésre kell majd válaszolnod!

2. Brainbox Matematika kicsiknek társasjáték

A BrainBox Matematika segít a nagycsoportos ovisoknak, kisiskolásoknak a matematika tanulásában, a koncentrációban, a lényeges információ kiszűrésében és a memória fejlesztésében.

3. Brainbox Környezetismeret - memória és kvíz kérdések játék

Ismerd meg a környezeted, használd tudásodat és memóriádat! A Brain Box Környezetismeret a nagycsoportos óvodásoknak és  kisiskolásoknak segít a tanulásban. Iskolai fejlesztéshez, iskola előkészítéshez ajánljuk 5 éves kortól!

BrainBox játékok nagyobbaknak, 8 éves kortól:

1. Brainbox Ragadozók - memória és kvíz kérdések játék

Találkoztál már a Rettenetes nyílméregbékával? Mennyire veszélyes a Fülöp-szigeteki koboldmaki? A BrainBox Ragadozók remek agytorna és szórakozás, egy vagy akár több játékos részére! Jegyezz meg minél több információt 10 másodperc alatt a kihúzott kártyán szereplő állatról, majd dobj a kockával és válaszolj helyesen a kidobott szám szerinti kérdésre!

2. Brainbox Magyarország - ismeretterjesztő és memória játék egyben

Figyeld 10 másodpercig a képet, és válaszolj a kérdésre!  Fejleszd a memóriád, és tudj meg minél többet hazánkról!

3. Brainbox A világ városai - memória és kvíz kérdések játék

Jól ismered a világ nagy városait? Figyeld  a képet 10 másodpercig, és memorizálj!  Ha általános műveltséged nem segít, hátha a memóriád fog! Emlékszel a kártyán lévő ábrákra és információkra?

BrainBox játékok kicsiknek és nagyobbaknak >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek