Termékek Menü
0

Bolyongolyó 100elem +2alaplap - golyópálya építő játék (BO)

bolyongolyó 100 Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
11.890 Ft
Elérhetőség: Érdeklődjön a vevőszolgálaton
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. március 06.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 3 éves kortól 9 évesig, 1 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A golyópálya elemek összepattinthatóak, nem esnek szét.

Strapabíró golyópálya építő játék. Több golyó, több variációs lehetõség, és további elemek (szürke kiegészítõ) az alapkészlethez képest, ez a Bolyongolyó 100+2.
Ez már alkalmas haladó bolyongolyó építõknek, akik már jól ismerik a játékot.

Építsd meg ügyesen a pályát, úgy, hogy a golyó végig guruljon. Kihívásokkal teli játék, és annál nagyobb sikerélmény nem is kell, ha meg tudod építeni a pályádat úgy,hogy akár gyorsan gurul ne fusson ki a pályáról, akár lassan gurul ne álljon meg.
Ha már ügyesebb vagy, építs bele ugratókat, akár többet is. Számtalan, végtelen variációt építhetsz, csak a fantáziádon múlik. Nem lehet abbahagyni!

Lassabban fejlõdõ gyerekeknél is kíváló, mert a kis sikerélmények lendületet adnak a további, nehezebb feladatok elvégzéséhez is. Átlagosnál fejlettebb gyerekek pedig kiélhetik kreatív vágyaikat.
Vigyázzatok, anyu, apu nehogy kisajátítsa :)


Segíti a motorikus képességek fejlõdését, téri összefüggések, irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használat közben észrevétlenül fejlõdnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem, valamint a motiváció és az önértékelés. Inspirál a kísérletezésre, lehetõvé teszi fizikai törvényszerûségek játékos megfigyelését.

Egyedül is játszható, és a család együtt is játszhatja. Azon kevés játékok egyike, amellyel naponta órákat lehet játszani, és évek hosszú során játszható, megunhatatlan.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 14.

Szuper jó szórakozás az egész családnak.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 29.

Mi úgy örököltük a keresztfiamtól. Nagyon szeretik a gyerkekek, 6 és 9 évesek, fiú, lány, ja és apa is imád építeni vele.
Órákig rakosgatják és tervezgetik .
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 09.

Nagyon megvagyunk elégedve a játékkal és a gyors kiállítással is. Remélem a gyerekeknek is tetszeni fog akik kapják.
Köszönjük szépen. Kellemes Ünnepeket kívánok! :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 19.

A televízióban szereztem tudomást erről a játékról, és mivel a riport alapján nagyon elnyerte tetszésemet úgy gondoltam a 9 éves kisfiam is örülne neki, de az egész család tud vele együtt játszani. Ahogy megérkezett kipróbáltuk és megnyerte a tetszésünket. Nagyon sok türelmet és kitartást igényel, idővel biztos hogy rutinosabbak leszünk, most még csak rövid és egyszerű pályákat tudunk vele építeni.
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő