Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Bolyongolyó 100elem +2alaplap - golyópálya építő játék (BO)

bolyongolyó 100 Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
11.890 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 3 éves kortól 9 évesig, 1 játékos
Szerezhető hűségpontok: 119
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

A golyópálya elemek összepattinthatóak, nem esnek szét.

Strapabíró golyópálya építő játék. Több golyó, több variációs lehetõség, és további elemek (szürke kiegészítõ) az alapkészlethez képest, ez a Bolyongolyó 100+2.
Ez már alkalmas haladó bolyongolyó építõknek, akik már jól ismerik a játékot.

Építsd meg ügyesen a pályát, úgy, hogy a golyó végig guruljon. Kihívásokkal teli játék, és annál nagyobb sikerélmény nem is kell, ha meg tudod építeni a pályádat úgy,hogy akár gyorsan gurul ne fusson ki a pályáról, akár lassan gurul ne álljon meg.
Ha már ügyesebb vagy, építs bele ugratókat, akár többet is. Számtalan, végtelen variációt építhetsz, csak a fantáziádon múlik. Nem lehet abbahagyni!

Lassabban fejlõdõ gyerekeknél is kíváló, mert a kis sikerélmények lendületet adnak a további, nehezebb feladatok elvégzéséhez is. Átlagosnál fejlettebb gyerekek pedig kiélhetik kreatív vágyaikat.
Vigyázzatok, anyu, apu nehogy kisajátítsa :)


Segíti a motorikus képességek fejlõdését, téri összefüggések, irányok azonosítását, differenciálását. Az építés és játék használat közben észrevétlenül fejlõdnek az elemi kognitív képességek, úgymint forma, nagyság, szín, mennyiség differenciálása, a problémamegoldó gondolkodás, a figyelem koncentráció és a tartós figyelem, valamint a motiváció és az önértékelés. Inspirál a kísérletezésre, lehetõvé teszi fizikai törvényszerûségek játékos megfigyelését.

Egyedül is játszható, és a család együtt is játszhatja. Azon kevés játékok egyike, amellyel naponta órákat lehet játszani, és évek hosszú során játszható, megunhatatlan.

Paraméterek
Életkor 5-8 év
Játék kategória Kreatív, építő, ügyességi
Márka Bolyongolyó
Mit fejleszt Térlátás fejlesztése
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 9999+Ft
Gyártó Boyonex Kft.
Játékosok száma 1 játékostól, több játékos részére is
Korosztály 3 - 5 éves kortól
Jelleg Golyópálya építő játék
Fejleszti térlátást, szem-kéz koordinációt, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, koncentrációt, finommotoros készségeket, önálló feladat megoldást, kombinációs készséget, kreativitást, szín-, forma- felismerést, több fizikai törvényszerűség felismerését. Kísérletezésre és probléma-megoldó magatartásra inspirál.
Kompetencia tanulási képesség, kezdeményező képesség, esztétikai kompetencia
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 01. 14.

Szuper jó szórakozás az egész családnak.
| 5 / 5 csillag!
2016. 11. 29.

Mi úgy örököltük a keresztfiamtól. Nagyon szeretik a gyerkekek, 6 és 9 évesek, fiú, lány, ja és apa is imád építeni vele.
Órákig rakosgatják és tervezgetik .
| 5 / 5 csillag!
2015. 12. 09.

Nagyon megvagyunk elégedve a játékkal és a gyors kiállítással is. Remélem a gyerekeknek is tetszeni fog akik kapják.
Köszönjük szépen. Kellemes Ünnepeket kívánok! :-)
| 5 / 5 csillag!
2015. 07. 19.

A televízióban szereztem tudomást erről a játékról, és mivel a riport alapján nagyon elnyerte tetszésemet úgy gondoltam a 9 éves kisfiam is örülne neki, de az egész család tud vele együtt játszani. Ahogy megérkezett kipróbáltuk és megnyerte a tetszésünket. Nagyon sok türelmet és kitartást igényel, idővel biztos hogy rutinosabbak leszünk, most még csak rövid és egyszerű pályákat tudunk vele építeni.
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }