Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Benefitto mágneses tábla figurákkal a játékos neveléshez

benefitto Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
9.890 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 30.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 2 éves kortól, 1-4 játékos
Szerezhető hűségpontok: 99
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

Konfliktus kezelés és pozitív visszajelzés "játéka", jutalmazó eszköz...

A Benefitto egy gyönyörűen illusztrált "játékszett", ami egy hűtőre (vagy más mágnesezhető felületre) tehető játéktáblából és egy 36 darabos mágneses figurakészletből áll.

A Benefittot nem úgy kell elképzelni, mint egy társasjátékot. Ne egy "leülünk és ki nyer" játékra számíts. Inkább egy jutalmazó eszközre, melyet minden nap egy kicsit elővesztek.

A gyermek bábuja egy manó, akinek célja, hogy feljusson a játéktáblán lévő fa tetejére, közben feldíszítse azt és meglepetéseket szerezzen. Végül a fa tetején egy lufikapkodós kalandba kezdhet. A játék menetét a szülő a gyermekkel közösen megbeszélve alakítja a gyermek viselkedésétől függően. 
Nem is igazán játék. A szülő és gyermek kommunikációját segíti, hogy "egy nyelvet beszéljenek". Jó út lehet arra, hogy elkerüljétek vagy megoldjátok a konfliktusokat, adhass pozitív visszajelzést gyermekednek. Játékos segítő eszköz a gyermeknevelésben.

Nézd csak! Mikor ma reggel kijöttem a konyhába ezt a kedves manót találtam itt! Képzeld, ezen a magas fán lakik, de a gonosz banya este csúnya vihar kavart és egy nagy széllel lefújta őt a fa tetejéről, pedig az a kedvenc helye, onnan mindent jól lát. Mert tudod, a manók picik és a fűből alig látszanak ki. Márpedig ő egy segítő manó, és ahhoz, hogy lássa, hol van rá szükség, magasan kell lennie! Azt mondta nekem, hogy csak a gyerekek juttathatják vissza őt. Mivel lepottyant nagyon szomorú, és így nincs ereje feljebb mászni, de ha felvidítanád egy jótettel, akkor egyre jobban erőre kapna, és a segítségeddel visszajuthatna a fa csúcsára. Tudod mit mondott, mi vidítaná fel? … (ide illesztve a szülő kérését a gyermek felé, például:)

Ha szépen ennél, és nem szaladgálnál el az asztaltól!
Ha összepakolnád azokat a játékaidat, amikkel éppen nem játszol.
Ha amíg anya tereget vagy főz, addig ügyesen játszanál egyedül vagy beszélgetnél velem közben.
… Akkor annyira boldog lenne, hogy örömében rögvest feljebb tudna ugrani egyet az ágon!

További megerősítések, a fa díszítése.

Ha szeretnéd, a manó fáját Te is szebbé varázsolhatod. Minden nap / minden napszakban meg fogjuk beszélni, hogyan sikerült megoldani a dolgod. Ha ügyes voltál, minden megbeszélés után felteszünk egy levelet a fára.

A manók mindig megsúgják nekem, hogyan sikerült megbirkóznod a feladatoddal. Mindig, mikor megkérdezem őket, és ők azt mondják, hogy ügyes voltál, kihajt egy levél a fán. Így egyre szebb és lombosabb lesz, ha akarod! Ha olyan jótettet is látnak, amiről nem is beszélgettünk, akkor virágok is nyílnak rajta! Szeretnéd hogy a te fád legyen a legszebb? Csak rajtad múlik!

A manód mindig megmutatja, hogy mennyire tetszett neki, ahogy ettél. Ha tetszett neki amit látott, azt azzal jelzi, hogy feltesz egy levelet az ágra, amin éppen ül. Ha mást is lát, ami tetszik neki, mondjuk segítesz anyának, vagy kedves leszel a testvéreddel, vagy bármi mást, ami örömet szerez neki, akkor egy szép virággal kedveskedik neked.

Paraméterek
Életkor 2-5 év
Játék kategória Egyéb játék
Márka Egyéb
Mit fejleszt Szociális készség
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 5001-9999Ft
Korosztály 2 éves kortól, leginkább 2-6 éves kor között
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 17.

Nagyon hasznos játêk. Nálunk a bilire szoktatást nagyban segíti.
| 4 / 5 csillag!
2015. 07. 22.

Gyerkőcömnél nem rég kezdődött a "nem"- és az "egyedül akarom / szeretném"-korszak. A tábla jó móka, 2 évessel is használható - igaz nem mindig a célnak megfelelően, hiszen a fent lévő képek ide-oda pakolása is külön program. :) Kislányom nagyon örül, ha a manó feljebb ugrik a fán.
4 éves "nagylányom" inkább elfogadja a játék szabályait.
| 5 / 5 csillag!
2015. 03. 16.

Mi most elég rendesen benne vagyunk a hiszti korszakban.Nem gondoltam, hogy bármi is segíthet,de amikor megláttam ezt a táblát adni akartam neki egy esélyt.Szerencsére úgy veszem észre, hogy Nekünk bevált!A használata óta jóval kevesebb a konfliktus kettőnk között.Ha mégis kezd valami hiszti vagy vita kialakúlni, már a legelején vissza tudjuk fogni a tàbla segítségével, és higgadtan meg tudjuk beszélni. A lányom imádja a manóját!!!- és én is! :)
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }