Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Bears vs Babies társasjáték, a morbid humor kedvelőinek

Kattints a képre több képhez
További képek
bears vs babies kártyajáték társasjáték szőrös dobozban szőrös dobozos játék
bears vs babies kártyák
bears vs babies doboz
Bears vs Babies játéktér
Bears vs Babies parti játék
Bears vs Babies szívatós társasjáték
Ár:
8.990 Ft
Elérhetőség: Érdeklődj a vevőszolgálaton
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (5)
Életkor: 10 éves kortól, 2-5 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Bears vs Babies jàtèkban (mint ahogy a neve is mutatja) a medvék és egyéb furcsa lények szállnak harcba a harcias bébikkel. A játék külseje, a valóban szőrös doboz már a megjelenését is egyedivé teszi. Fergeteges partijáték fűszerezve némi morbid humorral. 

Leírás

Bears vs Babies társasjáték

Morbid humor kedvelőinek! A játékban, mint ahogy a neve is mutatja, a medvék és egyéb furcsa lények szállnak harcba a harcias bébikkel.

A játék külseje, a valóban szőrös doboz már a megjelenését is egyedivé teszi.

A pakliban vannak medve/szörny részek  és baba kártyák. Amikor szörny testrészeket húzunk, azokat a kezünkbe vehetjük és megalkothatunk belőle egy nekünk tetsző lényt. Azonban ha baba kártyát húzunk, azt az asztal közepére kell tennünk. 

Fejet, testet, kezet, lábat és fegyvereket lehet adni a szörnyeidnek. A kártyák mutatják, hogy milyen "erős" a szörnyed.

Három akció közül lehet választani: Vagy húzol, vagy leraksz lapo(ka)t, vagy provokálod a bébiket, viszont akkor támadnak!

Ha a szörnyeid erősebbek, mint a támadó babák, akkor megnyered őket.

Aki a legtöbb bébit legyőzi, az nyeri a játékot.

A Bears vs Babies a Robbanó Cicák alkotóinak új játéka.

Fércelj össze egy jóképű lazacot, és szereld fel fegyverekkel, vagy épp lámát, amelyik üzletember módjára öltönybe bújt, és képes fénysebességgel futni. Ahhoz, hogy ebben a tervezést nem nélkülöző partijátékban te legyél a győztes, nagyobb hadsereget kell építs, mint a babák – és persze mint a többi játékos!

Az egyszerű játékmenet és a gyorsan megtanulható szabályok miatt szerintünk ( és a Game Board Geek szerint is) játszható már 7-8 éves kortól, de egyes kártyák miatt mégis 10 éves kortól ajánljuk. (pl. amputáció ) 

Ajánlott: 10 éves kortól

Játékosok száma: 2-5 fő

Játékidő: 15-20 perc 

  • Bears vs Babies társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!
  • A játékról véleményünket lentebb olvashatjátok a "Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt..." fülön!

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Party, buli társasjátékok
Kártyajátékok gyerekeknek
Vicces játékok
Úti,utazó játékok
állatos játékok
játékok 8-12 éveseknek

Letölthető játékszabály

Kipróbáltuk, teszteltük, vélemény itt...

A Bears vs Babies egy olyan kártyajáték/társasjáték, amelyben szörnyhadseregeket kell létrehozni, megalkotni, hogy legyőzhessük és megegyük a babákat.

A játékot 10 éves kor felett ajánlja a forgalmazó, 2-5 játékos részére, viszont a könnyű játékszabály lehetővé teszi, hogy akár egy 7-8 éves gyermek is elsajátíthassa a játékot. Maga a játékszabály játszva gyakoroltatja be a szabályokat, ezáltal azok könnyebben rögzülhetnek. Ha mégis kérdések merülnének fel, a kiegészítő „Gyakran ismételt kérdések” lapon választ lehet rá találni.

A játék tartalma 107 db kártya, amelyek között találhatunk babákat, szörnyeket, szörnyek testrészeit és kiegészítő kártyákat is. A lapok jó minőségűek, érdekesek, figyelemfelkeltőek. Mindezekhez még egy játéktér is tartozik, könnyen összehajtható vászon kivitelben, rövid leírásokkal játéksegédletként.

A játék rövid leírása:

A játék kezdetén az összekevert kártyapakliból mindenki kap 5 darab lapot. Először mindenki megnézi a lapjait, és ha talál köztük egy babakártyát, akkor azt képpel lefelé a tábla arra kijelölt helyére teszi. (Babakártya az, amelynek a nevében szerepel a „baba” szó.) A lerakott lap helyett húz egy újabb kártyát. Ezt a folyamatot addig kell ismételni, míg mindenki meg nem szabadult a babáitól és 5 lap nem lesz a kezében. Ezek után a kártyapaklit nagyjából 3 egyenlő részre osztva a táblára helyezzük a kijelölt helyükre. A kezdőjátékos kiválasztása után indulhat is a játék. Egy játékosnak (a játékos számtól függően) egy körben több akciója is van. Húzhat egy kártyát az egyik pakliból, kijátszhat egy kártyát a kezéből, provokálhat, vagy kukát túrhat. Ha a játékos baba kártyát húz, akkor azt azonnal a helyére kell tenni a táblára, viszont ez 1 akciónak számít. Kijátszás során a játékosnak először egy szörnyfejet kell maga elé helyeznie, csak utána illeszthet hozzá különböző testrészeket, szerszámokat. Az építés közben figyelni kell, hogy a testrészek pontosan illeszkedjenek. A provokálás során egy, a játékos által kiválasztott babahadsereget provokálunk a harcra, mely során, ha a játékos győz, megszerzi az adott babakártyákat győzelmi pontként. Kukatúrás esetében a játékos nem hajthat végre akciót, hanem az eldobott lapokból választhat egyet.

Provokálás: A szörnyek is és a babák is 3 típusba sorolhatók (kivéve a medvekártyákat, mert azok mindhárom csoportba tartoznak): Légi, Tengeri és Szárazföldi típusba. A provokálás során meg kell nevezni, hogy melyik babahadsereggel szeretnénk harcolni. Ekkor fel kell fordítani a babakártyákat és meg kell számolni az értéküket. Mindig csak az azonos típusba tartozó szörnyek és babák harcolnak, viszont nemcsak a provokálást kezdeményező játékos szörnyei, hanem az összes többi játékoséi is (Ha van nekik az adott típusba tartozó szörnyhadseregük).
Ahogy a babáknak, úgy a szörnyeknek is van értékük – össze kell adni a pontjaikat. Az győz, akinek a legnagyobb értékű a hadserege. Ha a babák győznek, akkor ők a dobópakliba kerülnek, valamint azok a szörnyek is, amelyek részt vettek a csatában. Mivel a szabály úgy szól, hogy ha provokálok egy babahadsereget, akkor a játékostársaimnak is ki kell állniuk ellenük a saját épített szörnyeikkel, ezért ebben a játékban úgy tudjuk megszivatni a többieket, hogy a babák közül azzal csatázok, amelyik számukra a legkedvezőtlenebb. Veszítsék csak el a szörnyeiket a csatában.

A játék addig tart, amíg el nem fogynak a húzó paklik. Végül az nyer, aki a legtöbb babát eszi meg – akinek a legtöbb győzelmi pontja lesz.

Maga a játékidő kb. 15-20 perc, bár ha a játékosok megfontoltak, akkor tovább is tarthat. Elsősorban családoknak ajánlanám a játékot, viszont egy fiatal baráti társaság is jól szórakozhat játék közben. Véleményem szerint a játék nemcsak a szerencsére épül (ki milyen lapot húz, melyik pakliból), hanem stratégiai jellegű is. Hiszen jól át kell gondolni mikor játszok ki kártyát, milyen típusú szörnyhadsereget építek. Figyelni kell a játékostársakat is, ki lehet velük szúrni egy jól időzített provokálással – ilyenkor eléggé letisztul a játéktér – vagy egy különleges kártyával is (pl. amputálás). Számolgatni lehet a táblán lévő babakártyákat, kilogikázni, mekkora lehet az erejük és ezáltal jól lehet időzíteni a támadást, bezsebelve a győzelmi pontokat.

Vélemények

5.00
5 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2021. 06. 05.
Hónapokon keresztül nézegettem mire rá szántam magam, de végül megvettem. Nem bántam meg! Mi nagyon szeretjük! Ketten, öten és négyen is játszottunk, nagyon vicces mindenhogy.
Aki nem bírja az egymással ki szúrós játékokat, azoknak nem ajánlom, de mi nagyon élveztük, hogy huuu most ki cseszek mindenkivel, aztán fordítva sült el a dolog... :)
10/9 (a mínusz egy pont azért van, mert nagy bánatom, hogy nem kis ládika a dobozka, hanem külön részes a teteje és az alja.)
| 5 / 5 csillag!
2020. 12. 08.
Nagyon jó és élvezetes játék.
Vicces kártyáival mindenkit szórakoztat.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 23.
Első ránézésre "érdekesnek" tűnt, viszont amilyen ijesztő látványt nyújtott annyira megtetszett. Eléggé el kell gondolkoznia az embernek, hogy mikor mit csinál - nem gondoltam volna hogy izgalmas stratégiai játék lehet belőle. Könnyű kiszúrni a többiekkel, vicces, egyszóval nagyon jó játék! Csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 22.
Először kicsit furcsán néztem rá....De azután!Nagyon jót játszottunk vele.Tényleg kicsit morbid, mint a robbanó cicákban, de tényleg jó játék 10 év körülieknek.
| 5 / 5 csillag!
2020. 07. 19.
Eléggé "beteg" játék, de szórakoztató! 13-14 éven felül ajánlanám...

Kapcsolódó termékek