Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Bang társasjáték vélemény

Bang társasjáték vélemény                                       Bang társasjáték rendelés itt >>>

A Bang egy igazi vadnyugati hangulatú western kártyajáték. Itt átélheted, milyen kiállni a poros útra és párbajozni a legelvetemültebb vadnyugati banditával. Csak akkor kezdj párbajba, ha van hozzá elég töltényed, nehogy lelőjenek!

 

Kapsz egy karaktert, szerepet.  Lehetsz serif, vagy serifhelyettes, bandita vagy renegát. A cél az ellenséget eltenni láb alól.
De nem név nélküli hős leszel, lehetsz Black Jack vagy El Gringo vagy más nevű vadnyugati hős, hogy jobban beleélhesd magad a játékba (nevet is kapsz). Különleges képességekkel fogsz rendelkezni attól függően, hogy kinek a bőrébe bújsz.

Eleinte csak a seriff kiléte ismert. A játékosok nem tudják, hogy ki az ellenség és mely játékosok vannak vele.

Egy játékos köre így néz ki: húzol, kijátszol lapot, lősz valakire vagyis párbajoztok, majd eldobsz lapot.
A Bang társasjáték nem bonyolult, az akció lapok és különböző fegyverek, téged segítő vagy akadályozó használati tárgyak teszik igazán izgalmassá, változatossá a játékot.
Eleinte nem akárkire lőhetsz, mert nem lő messzire a fegyvered. A játék során kell jó fegyvert szerezned, hogy akár minden játékost megtámadhass.

A játékban lassan kiderül, hogy kinek kell összejátszania, kinek mi a szerepe. Ezután pörög fel igazán a játék. Kevés játékban van ilyen  összejátszás  lehetősége. Ne aggódj, ha sokan ellened vannak, legközelebb lesz lehetőséged a revansra, mert a Banget úgysem akarjátok abbahagyni!

A játékot érdemes egy egyszerűbb változattal kezdeni, vagyis egy-két bonyolultabb kártyát kivenni. Ha már játszottunk vele, akkor bedobhatjuk a maradék kártyákat, hogy még élvezetesebb, változatosabb legyen a játék. De ha már „agyonjátszottátok” akkor sem kell aggódni, mert már több kiegészítője is megjelent a Bang társasjátéknak. Vagy ha strandra vinnétek magatokkal, van egy vízálló, kockajáték változata is  wink

Pörgős játék, egy perced sincs rá, hogy unatkozz, talán csak akkor ha kiestél, de még akkor is izgalmas a többieknek drukkolva a játék.

A Bang kártyajáték aránylag kis dobozban van, így könnyen magaddal viheted nyaraláshoz vagy buliba.

További vélemények:

"Szerintem a világ egyik legjobb társasjátéka. Egyetlen gond vele, hogy legalább 4 személy kell hozzá. Bár találtunk a neten kétszemélyes játékszabályt is, de még nem próbáltuk."

"Mi 8 évesnél kisebb gyerekkel is játszuk. Viszont ekkor a különleges képességeket nem használjuk, mert nekik még nehéz megjegyezni. Megjegyzem, ha mi felnőttek játszuk, akkor is sokan elfelejtik használni a karakterük különleges képességét..."

Ha még több véleményre vagy kíváncsi, nézd meg a Bang társasjáték oldalát itt >>>

Bang játékszabály:

További részletes játékszabályt a játék dobozában találod meg...

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek
SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }