Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Bang társasjáték, a nagy durranás

Az egyetlen lényeges információ, hogy legalább négy elszánt játékos kell ahhoz, hogy beinduljon a party, és elkezdődjön a könnyeket csorgató, azaz nevetéssel túlzsúfolt küzdelem. Első ránézésre azt mondhatnád, hogy nem hangzik rosszul ez a kártyajáték, kipróbálom. De ha a Bang társasjátékban csak a kártyákat látod, akkor még nem vettél észre mindent!

Ez az a kikapcsolódás, ami egyben szerepjátékra is csábít téged. Egyszerűen, és könnyen bújhatsz bele a banditák bőrébe, folyton a komisz helyzeteket keresve, vagy épp a serényen szorgoskodó seriff helyettesek helyébe képzelheted magad, akik megállás nélkül a rend érdekében, és a seriff védelmében cselekednek. A mulatsághoz kellenek fegyverek, természetesen a lehető legjobb évjáratból, és szükséged lesz egy óriási adag bizalmatlanságra is, ugyanis a játék elején még nem tudhatod ki az, akiben megbízhatsz.

Vajon a melletted ülő barát, vagy ellenség? Egy gárdában játszotok, vagy épp egymás malma ellen hajtjátok a vizet? A Bang társasjáték a szociális érzék fejlesztője is egyben, így ha a szórakozás mellett a praktikus, hasznos oldalt is fontosnak találod, akkor abszolút megnyugodhatsz. Olyan játékra leltél, ami a gyermekek, és felnőttek számára egyaránt izgalmas, vicces, és kikapcsolódásra sarkall. Az ész osztása helyett már csak az a kérdés, hogy ki oszt?