Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

 Webáruház: 06-20-433-7841    Bolt: 06-20-263-3836

Bagolytanoda társasjáték

Kattints a képre több képhez
További képek
bagolytanoda társasjáték
bagolytanoda környezetismeret környezeti oktató kvíz játék társasjáték iskolásoknak
Ár:
9.990 Ft
Elérhetőség: Készleten, 1-2 munkanap
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (2)
Életkor: 8 évtől, 2-4 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

A Bagolytanoda egy oktató kvízjáték, ami az alsó tagozatos anyanyelvi és környezetismereti tananyagra épülve a legalapvetőbb tudnivalókat nem csupán kikérdezi, játékosan meg is tanítja a gyermekeknek. 

Leírás

A Bagolytanoda egy oktató kvízjáték, ami az alsó tagozatos anyanyelvi és környezetismereti tananyagra épülve a legalapvetőbb tudnivalókat nem csupán kikérdezi, játékosan meg is tanítja.

2-3-4. osztályos anyanyelv és környezetismeret kérdések találhatóak a játékban.

Egyre nagyobb erdős, vizes területet hozunk létre a játék során.

A kérdések megválaszolásánál segítség, hogy négy lehetőség közül tudunk választani.

Ha nem tudta egy játékos a helyes választ, legközelebb még jól megválaszolhatja, így a játék nem csupán a tudás ellenőrzésre, de tanulásra, ismeret elsajátításra is nagyon jó.

A játék nem csupán egy kvíz játék, taktikázni is kell benne: ügyesen lépnünk a bagoly figuránkkal, akció pontjainkat is okosan kell beosztanunk.

A kérdéseket általános iskolai tanítók segítségével állítottuk össze, külön a második, a harmadik, és a negyedik osztályos tananyagot támogatva, így a játékosok az évfolyamuknak megfelelően választhatnak a paklik közül. Helytállását szakmai szempontból a Tanítók Egyesületének ajánlása igazolja. A játék izgalmas felfedezőút is egyben, a gyerekek a játéktér önálló építésének köszönhetően aktívan gyakorolják a számolást, az előrelátó tervezést és az erőforrásaikkal való gazdálkodást.

A játék során a gyerekek bagolyfiókák bőrébe bújnak, akik tanulmányi kirándulásra indulnak. A még ismeretlen terepet körről körre maguk építik, és drágaköveket gyűjtenek, mindeközben feleletválasztós kérdésekre válaszolnak. Ha áldoznak rá plusz lépést, a könyvtárban akár meg is nézhetik, mi a soron következő kérdés, így magabiztosan indulhatnak tovább gyűjtögetni. Ha a játékosok elegendő kincset gyűjtöttek, felkereshetik a piacon kereskedő bölcs baglyokat, akiktől kódexeket vásárolhatnak. Az nyer, aki a legtöbb kódexet gyűjti össze a játék során.

Kíváncsi bagolyfiókák tanulmányi kirándulásra indulnak. A környék kincseket rejt, ezeket megszerezni tudással és egy csipetnyi szerencsével lehet. Ha a játékosok elegendő kincset gyűjtöttek, felkereshetik a piacon kereskedő bölcs baglyokat, akik a drágakövekért cserébe értékes kódexeket adnak az ifjaknak, hogy tovább okosodhassanak.

Korosztály: 8 éves kortól
Játékosok száma: 2-4 játékos részére
Játékidő: kb. 40 perc

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Tudományos játékok
Kvíz társasjátékok
játékok 8-12 éveseknek

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 09. 29.
Nagyszerű játék iskolás korú gyermekek számára elsőtől negyedik osztályig. Nálunk az egész család nagyon jót játszott vele.
| 5 / 5 csillag!
2019. 11. 15.
Nagyon jó környezetismereti kvíz játék gyerekeknek. Néha mi felnőttek is elgondolkodtunk a kérdéseken...

Kapcsolódó termékek