Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek Menü

Babalátogató ajándék ötletek

Babalátogató ajándék ötletek

Ha babalátogatóba megyünk, illik valamilyen kisebb vagy nagyobb meglepetéssel köszönteni az újszülöttet. Ha a ruha helyett valami mást választanál, nézz körül babalátogató ajándék ötleteink között:

Egy új gyermek érkezése mindig nagy öröm, és a legtöbb családban szívesen várják a látogatóba érkező barátokat, rokonokat. A látogatók viszont sokszor gondban vannak, hogy mit is vigyenek ajándékba a picinek. A szokásos body, kis sapka, kis cipő nem mindig jó választás, főleg ha nem tudjuk pontosan a méretet. Jobb ha valami olyannal lepjük meg a picit, aminek ő fog örülni, nem csak a szülők, és hosszabb ideig tudja használni, tud vele játszani. Szerintünk a játék a legjobb ajándék babaszületésre.

Babanézőbe ajándék baba érkezése alkalmából, babaszületésre ha babalátogatásra mész mit vigyél, segítünk.

Milyen ajándékot vigyek babalátogatóba?

1. Interaktív, készségfejlesztő textilkönyv babáknak

2. Fisher Price - Éneklő Csigabiga 

Háromszög, négyzet, kör - ó, mennyi forma! Dobáld be őket, vagy pakold egymásra! Ez a játékos csigabiga dalokkal segíti a színek, számok és formák világának megismerését.

3. Lamaze Játssz és fejlődj! Robot

4. Fisher Price - Tanuló kulcsok

A Kutyus pocakján található gomb megnyomásával megismerteti a babát a számokkal, színekkel és egyebekkel, miközben vidám dalokat játszik, és az orra világít.

A további szórakozás kedvéért a kicsik megpörgethetik a forgót, vagy felfedezhetik a két puha, rágcsálni való kulcsot! A babák szájba is vehetik a tanuló kulcs szabadon mozgatható izgalmas darabjait, melyek gyermekbarát anyagból készültek, így semmilyen káros hatással nincsenek a kicsik egészségére.

5. Fisher Price - BeatBo tanuló vonat

A Fisher Price BeatBo vonat ismét egy készségfejlesztő játék. Induljon egy mókás és élményekkel teli kirándulás! 
Nyomd meg a világító kéményt és a motorizált mozdony elindul izgalmas körútjára. A vonat megtanítja a formákat, a színeket és az ellentéteket, de megismerteti a kicsikkel az ABC-t is. A vonat menet közben fényeket ad ki, és több, mint 90 különböző kifejezést, hangot és dallamot tud lejátszani.

6. Forgó játék babaágyra - repülős

7. Tomy Polip pajtások fürdőjáték

8. K's Kids játszószőnyeg és babatornáztató egyben

9. Függő-forgó játék babaágy fölé, ELEFÁNTOS

10. Moluk Plui esőlabda készségfejlesztő játék

 

További baba érkezése ajándékok >>

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek