Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Az Imagine társasjáték arra tanít meg, hogyan értesd meg magad másokkal szavak és mozdulatok nélkül

Az Imagine társasjáték arra tanít meg, hogyan értesd meg magad másokkal szavak és mozdulatok nélkül

Ha már meguntad a szokványos feladványokat és nem elégítenek ki az átlagos party társasjátékok, ideje újítanod ezen a téren. 

Ha extra módon szeretnéd edzeni képzelőerődet vagy gyakran mondják neked, hogy hatalmas fantáziával vagy megáldva, akkor minden bizonnyal jól fogsz szórakozni a díjnyertes stratégiai és oktató játékokat gyártó cég játékával. A játék során nem mutogathatsz, nem beszélhetsz, mégis társaid tudomására kell hoznod bizonyos információkat. Eszköztárad 60 db átlátszó, grafikával ellátott szimbólumkártya lesz, melyeket páratlan kreativitásod és fantáziád ölt majd színes alakzatokba.

Mesélhetsz történeteket, pakolhatod, rakosgathatod őket egymásra, mozgathatod is a lapokat. Ha te szeretnél lenni a legkreatívabb játékos, élj a kiaknázatlan lehetőségek tárházával! Asszociációs készség, kreativitásfejlesztés, szárnyaló fantázia és letisztult, szép design. Ezt nyújtja számodra a formabontó Imagine társasjáték. Legyen szó családi összejövetelről, party-ról vagy csak egyszerűen játszanátok valamit. Az összejöveteleken előszeretettel használt, közkedvelt kommunikációs játékok között egyedülálló módon játszhatsz most. Ha már elmúltál 10 éves, akár társaiddal, akár a felnőttekkel együtt, garantáltan jól fogtok szórakozni ezzel a társasjátékkal.

Lehet, hogy valaki csak kört vagy hullámvonalat lát a kártyákon, de te fejeket, almát, villámot, napot vagy a fák lombjait véled felfedezni és mindezeket egy képbe összeolvasztva egy történetet bontakoztathatsz ki mérhetetlen fantáziád segítségével. Az Imagine társasjáték feladványokat is tartalmaz, de ha ezeket már kimerítettétek a játékok során, rajtad a sor, hogy újakat kitalálj a szimbólumkártyákhoz. Ragadd meg az elmúlt évek közös emlékeit és jelenítsd meg a lapokon! Ezeken mindenki jót fog mulatni a társaságban. Továbbá zsetonokat és a játékszabályzatot is találhatsz a dobozban. Ajándékozz maradandó élményeket okos játékainkkal szeretteidnek!