Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

Aquaplay vizes játék bőröndben 1520

Kattints a képre több képhez
További képek
Aquaplay vizes játék bőröndben
Aquaplay vizes játék kertben
Aquaplay vizes játék daru
Aquaplay vizes játék vízimalom
Aquaplay vizes játék vízcsap
Ár:
17.900 Ft
ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-07
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Életkor: 3 éves kortól, 1 vagy több játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

Aquaplay vizes játék bőröndben 1520

Az Aquaplay super set játék egy nagy bőrönd, melyet szétnyitva egy komplett csatornarendszer tárul a szemünk elé. Nincs más dolgunk, csak a kiegészítő elemeket a helyükre illeszteni és vizet engedni a mederbe. Összeszerelése egyszerű, gumiszigeteléssel ellátott, hogy a víz ne szivárogjon az illesztéseknél. Miután a helyére került a daru, a zsilipek, a hajómegfordító, a vízcsap, a hidak, a vízimalom, már csak a gyermek hiányzik a mókához. Vízre engedheti a hajókat a bennük ülő állatkákkal, nyithatja- zárhatja a zsilipeket, kirakodhat a hajókból a daru segítségével. A vízi kerékkel mozgásba hozható a víz a csatornában, a rámpa segítségével pedig könnyedén vízre bocsátható a kétéltű jármű.

A játék kiváló minőségű műanyagból készült Németországban. Nem tartalmaz gyermekek számára káros anyagokat, az alkatrészek használat után könnyedén tisztíthatóak. 

A gyermekek megismerkednek a víz fizikai tulajdonságaival, hogy hogyan viselkedik az áramoltatás a szivattyúzás során és mi történik ilyen esetekben a vízen úszó tárgyakkal. A vízimalom működése is érdekes felfedezés a gyermek számára.

A játék során észrevétlenül fejleszthető a szem-kéz koordináció, a finommotorikus készség, a kreativitás, a logikus gondolkodás és több kis játékos esetén a szociális készség.

A játék kültéren és bent a lakásban is használható, téli álmát összecsukva, az alkatrészeit a bőröndben elhelyezve tölti.

Az AquaPlay egy Németországban gyártott márka, mely egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. Magas színvonalú oktató vízi játék, mely segítségére lehet a szülőknek vagy éppen óvónőknek abban, hogy hosszú ideig lekösse a kisgyermek figyelmét. Vizezni minden gyermek szeret éppúgy, mint építeni, járművekkel, állatkákkal szerepjátékot játszani. Az AquaPlay vízi játékot nagyon jó szívvel ajánljuk, nem csak saját tapasztalataink miatt, hanem a vásárlók visszajelzései miatt is.

Minden egyes szettben oktató leírás is megtalálható. 

Játék mérete: 105 x 115 x 22 cm
Doboz mérete: 79 x 52 x 54 cm

Ajánlott: 3 éves kortól

Játékosok száma: 1+ fő

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
fejlesztő játékok babáknak
fejlesztő játékok bölcsiseknek
vizes játékok

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek