Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

1.490 Ft

Angol nyelvoktató szótárkártya

1.490 Ft
Legfontosabb jellemzők

A szótárkártya segít elsajátítani a nyelvtanulás kezdeti lépéseiben leginkább használt 72 alapszót, 12 különböző, a gyerekek mindennapjaiban előforduló témakörök segítségével. Ezek pl. a színek, gyümölcsök, ételek, családtagok, iskolaszerek, helyiségek.

6 éves kortól, 1-4 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2023. december 06.
Cikkszám: 2017
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (3) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 990 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1190 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Angol nyelvoktató szótárkártya

Tanulj játszva! Három játék egyben.

Ez a kártyajáték segít elsajátítani a nyelvtanulás kezdeti lépéseiben leginkább használt 72 alapszót, 12 különböző, a gyerekek mindennapjaiban előforduló témakörök segítségével. Ezek pl. a színek, gyümölcsök, ételek, családtagok, iskolaszerek, helyiségek. Egy adott témakörhöz tartozó képek azonos színű kerettel rendelkeznek. Ugyanakkor a kártyákat nem csak gyerekek, hanem idősebbek is tudják használni tanulásra vagy gyakorlásra. Kisgyerekek és olvasni nem tudók mellé szükséges egy segítő, szülő vagy idősebb testvér. A segítő kiválaszt kettő témát (pl. ételek és ruhák) és utána egyesével megmutatja a képeket a gyerekeknek az angol megnevezésüket felolvasva. A gyerek memorizálja a képeket és a hozzájuk tartozó kifejezéseket. Ezután a segítő összekeveri a lapokat és sorra megmutatja a lapokon lévő képeket. A gyereknek meg kell nevezni angolul, hogy mi látható a képen. Például: a segítő megmutatja az epret ábrázoló képet, a gyereknek azt kell mondania: strawberry, azaz eper. Amelyik képet nem sikerül megnevezni, azt a segítő újra felolvassa, segítve a memorizálást, majd a játék folytatódik. Ezenkívül a játék játszható még Kvíz memória és mondatalkotó fantázia szabályok alapján is.

Kvíz játék
A játék célja. Mond ki az angol szót, és nyerj annyi kártyát amennyi lehetséges. 
Ezt a játékot minimum 2 fő játszhatja. A játék megkezdése előtt a játékosok eldöntik, hogy 1-2 vagy akár az összes témával játszanak. A kiválasztott kártyákat össze kell keverni és mindent ki kell osztani a játékosok között. A legfiatalabb játékos kezdi a játékot. Mivel a lapok mind két oldala nyomtatott, fontos, hogy mind kettő (a rajz és a kifejezés is) rejtve maradjon az ellenfelek elől. Ehhez tartsd a lapokat vízszintesen, a tenyereddel takarva. A kezdő játékos megmutatja egyik kártyájának a képes felét a többieknek. A többi játékosnak ki kell mondania a képen szereplő tárgy/személy angol elnevezését. Az első helyesen válaszoló játékos megnyeri a kártyát és maga elé teszi az asztalra, ott gyűjti az elnyert lapokat egy pakliban. A következő körben Ő mutatja meg egyik lapját. Ha senki sem ad jó választ, a játékos választ egy másik kártyát, a régit a paklija aljára teszi, és később újra kijátssza. Ezt a játékos addig ismétli, míg valaki a jó választ nem mondja.
Az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti.

Szó tanuló memória játék
Játék célja: annyi kártyát birtokolni amennyi lehetséges.
Az angol nyelv ismeretének függvényében lehet 1-2 vagy akár több témával is játszani (akár az összessel). A játékosok kiterítik a választott kártyákat a rajzolt felükkel fölfelé. A legfiatalabb játékos kezd, választ egy kártyát és megnevezi angolul. A tőle balra ülő játékos ellenőrzi válaszát a lap felfordításával. Ha jól nevezte meg a lapot, megtartja azt és addig folytatja ezt, amíg hibát nem vét. Ha helytelen megnevezést mondott, nem kapja meg a kártyát és a tőle balra ülő játékos következik. A lapot vissza kell tenni az asztalra a többi közé. 
Az nyer, aki a játék végén a legtöbb elnyert kártyát birtokolja.

Mondat alkotó fantázia játék
Játék célja: létrehozni egy mondatot vagy egy rövid történetet.
A játékosok együtt, megpróbálnak létrehozni egy mondatot a szótárkártyák használatával. Az angol nyelv ismerete függvényében lehet 1-2 témából használni lapokat. Ha a játékosok jól ismerik a szavakat az összes témából, akár minddel együtt is játszhatnak.

Játék tartalma:

  • 72 db kártyalap
  • játékszabály

Angol nyelvoktató szótárkártya játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál!

Ajánlott 6 éves kortól
Játékosok száma: 1-4 fő
Játék idő: kb. 15-20 perc

A doboz mérete: 12 x 9 x 1,5 cm
A kártyalapok mérete: 5,5 x 8,7 cm

Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Tudományos játékok
Kvíz társasjátékok
Úti,utazó játékok
játékok 8-12 éveseknek

Okosjáték szerint

Véleményünk a játékról

A piacon nagy hiány van az idegennyelv oktató játékok között. 
Ebben a játékban az tetszik nekünk, hogy az alap szókinccsel ismerteti meg a gyerekeket, és a játékszabály említ mondatalkotó változatot is.
 Nagyobb gyerekeknek is nyújt kihívást.

A kártyák szépen illusztráltak, élénk színűek, így öröm lesz vele a játék.

Szerencse faktor:  Szerencse igazából a húzott kártyákon múlik, hogy hány olyan kártyát kapunk amit már ismerünk. Viszont ennek a kártyajátéknak inkább oktató jellege van, így a nem ismert szavakat idővel megtanulják a játékosok.

Konfrontációs faktor:  A játék igaz, hogy versengős (ki tud több kártyát gyűjteni), de nem célja, hogy kiszúrjunk a másik játékossal. Nem is van rá lehetőség a játék során. 

Játékszabály összetettsége:   Egyszerű, könnyen elsajátítható

Kinek ajánljuk?:   Azoknak a 6 éveseknek ajánljuk, akik az angol nyelvet tanulják. Játékosan sajátíthatják el az alapszókincsek idegen nevét. Illetve nagyobb gyerekeknek is jó akik már képesek mondatokat alkotni, de a szókincsüket fejleszteni kell.

Vélemények

5.00
(3 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Tetszik a kártya. Unokáim szívesen használják.
2023. 09. 15.
2023. 05. 29.
2023. 04. 18.

Letölthető játékszabály

Árukereső.hu Árukereső.hu