Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Ajándék tinilányoknak

1. Suspend társasjáték - az ügyes kezek társasjátéka

Akaszd fel a drótokat ügyesen, de te "ne akadj ki" rajta! :-)
Függő elemeket kell felrakni a drótfára úgy, hogy egyensúlyban maradjon.
Függőséget okoz! Ha unod már a Jenga játékot, próbáld ki a Suspendet!

Suspend társasjáték >>

2.Eladlak - licitálós, blöffölős kártyajáték

Eladlak társasjáték: Először! Másodszor! Harmadszor! Az épület az Öné!
Licitált, blöffölj és így szerezd meg a legértékesebb ingatlanokat a lehető legkevesebb pénzért, majd "átülve" a másik oldalra, add el azokat a legtöbbért.
Legyél te a leggazdagabb ingatlan mogul és nyerd meg a játékot!
A "For Sale", magyar nevén az Eladlak társasjáték egy gyors, party játék, mely ingatlanok eladásáról és vételéről szól.

Eladlak társasjáték >>

3.Tokyo train kártyajáték

A tokiói vonatra özönlenek a japánul nem beszélő turisták. A te feladatod lesz rendet tenni köztük egy rendkívül hatékony kommunikációs módszerrel, mutogatással és egy új (közös) nyelv bevezetésével! A játék csak párban játszható, ahol egy kalauz és egy turista lesz a két szereplő. Kalauzként neked kell a helyére irányítanod a turistákat. Igyekezz elsőként a helyükre ültetned őket, mielőtt az ellenfél csapata tenné meg!

Tokyo train kártyajáték >>

4.Cortex társasjáték

A Cortex egyik jelentése "agykéreg". Ez nagyon jól mutatja a játék lényegét. Ebben a játékban bizony nem a szerencsédre, hanem az agyadra, gyorsaságodra, megfigyelésedre, memóriádra és egyéb képességedre lesz szükség!

A Cortex egy kiváló partijáték, ami garantáltan megmozgatja az agyad minden részét: válaszd ki a hiányzó elemet, párosíts, találj ki labirintusokból, tapints ki valósághű felületű lapokat – és ezzel a kihívásoknak még nincs végük!
Memóriában erős vagy, de megfigyelésben kevésbé? A térlátásod nem az igazi, de a logikád verhetetlen? Mindenkinek van rá esélye, hogy megszerezzen egy kirakódarabot, ha elég gyors! Az első játékos, aki össze tudja rakni az „agyát”, megnyeri a játékot!

Cortex társasjáték >>

5. Szabadulós játékok otthonra

Szabadulós-szoba játék otthonra! Kooperatív csapatjáték. A játékosoknak együtt kell megfejteniük a feladványokat azért, hogy kiszabaduljanak.

A játékok egyszer játszható le, viszont felejthetetlen élményt és izgalmat nyújt!

Exit kooperatív társasjátékok >>

6. Álomház, lakberendezős társasjáték

Építsd meg álmaid otthonát! Hogy hogy is néz az ki? Hatalmas hálószobát szeretnél elegáns baldachinos ággyal vagy inkább tágas nappalit, ahol elfér egy hatalmas zongora is?
Az Álomházban alapjaitól tervezheted meg a házad a saját elképeléseid szerint. A tető fajtájától a lakberendezésig minden döntést a te kreatív elképzeléseid vezérelnek. De igyekezz lépést tartani a szomszédaiddal! A játék végén mindenki a környék legszebb házának lakóit irigyeli majd.

Álomház társasjáték >>

7. Dice Forge - A sors kovácsai társasjáték

Az istenek unaloműzés gyanánt különböző szórakozásokat eszelnek ki. Ez alkalommal nagyszabású viadalt rendeznek a Mennyei Szigeteken, amelyen vitéz hősök mérkőznek meg egymással, hogy félistenekké válhassanak.
A jutalom elnyeréséhez dicső próbákon kell helytállniuk, majd áldozatokat bemutatniuk a szentélyekben, hogy az istenektől kapott ajándékaikat kockáikba kovácsolják, így téve egyre erősebbé és hatalmasabbá azokat.
Készen állsz elnyerni az istenek ajándékát? Akkor ragadj kockát, és bizonyítsd rátermettségedet!

Dice Force társasjáték >>

8.Titkos Ügynök társasjáték

A Titkos Ügynök egy rendkívül izgalmas, beszélgetős, kommunikációs társasjáték, amely a klasszikus krimik és kémregények rejtélyeit idézi fel előtted interaktív formában.

Légy részese te is a sötét titkoknak, és fedezd fel a változatos helyszíneket az óceánjárótól kezdve, a repülőgépen át, az űrállomásig bezárólag. A játékot legalább három, legfeljebb nyolc fő játszhatja, a cél pedig, hogy a kiválasztott titkos ügynök a többiek megfigyelésével kiderítse, hol is tartózkodik pontosan, mivel fogalma sincs a játék elején, hogy hol van.

A többi játékosnak ügyesen keresztkérdésekkel kell igyekezni sarokba szorítani a titkos ügynököt.

A játékban az győz, aki először leleplezi az ügynököt, de vigyázz, mert könnyen lehet, hogy ő gyorsabb lesz, mint te, mert rájön, hogy hol tartózkodik!

Titkos ügynök társasjáték >>

9. Igen? társasjáték

Az IGEN? társasjáték a vicces, elgondolkodtató és néha rázós kérdések játéka. Olyan kérdéseké, amelyek ártatlanul szórakoztatnak és olyanoké is, amiket talán sosem kérdeznél meg magadtól. Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét? Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. 
Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon.

Igen? társasjáték >>

10. Kaméleon társasjáték

Mindenki ismeri a titkos szót... Mindenki, kivéve a Kaméleon, aki köztetek rejtőzik! Vajon kiben bízhatsz, és ki az, aki csak beolvadt közétek?

Csak egy lehetőséged van: válassz okosan egy, a rejtett kifejezéshez kapcsolódó szót, és bizonyítsd be a többieknek, hogy te ismered a titkot! 
De vigyázz, ha túl egyértelműen fogalmazol, azzal a Kaméleonnak adsz információt és segíted a beépülésben! Figyelj a többiekre, 
és ne engedd, hogy a Kaméleon megvezessen!

Kaméleon társasjáték >>

11.Phix pszichológiai társasjáték tiniknek

Ismerjük meg jobban gyermekeinket!
EGY JÁTÉK, AMIT IMÁDNI FOGTOK, AMELY BIZTOS TÁRSAD A GYERMEKNEVELÉSBEN!
Nem értesz szót kamasz gyermekeddel? Nem érted, mi zajlik a lelkében?
A PHIX Önbizalom-fejlesztő, lelki problémát kezelő, pszichológus által készített társasjáték sok mindenben segítségedre lehet. 
 A játék segítségével megtanulhattok, egymásra figyelve kommunikálni, erősíteni a magad és gyermeked önbizalmát, továbbá fejlesztheted az egymás közti kommunikációt, érzelmi kultúrát, a családon belüli összetartást és bizalmat.
A MAI VILÁGBAN A KISKAMASZOKNAK  RENGETEG PROBLÉMÁVAL KELL MEGKÜZDENIÜK,
NE HAGYJUK ŐKET MAGUKRA!

Phix pszichológiai társasjáték >>

12.Concept társasjáték

A Concept társasjátékban beszéd nélkül, képek segítségével kell rávezetned játékostársad a feladvány megoldására.

Csak ha nevetsz, akkor adhatsz ki hangot :) Barkohba szavak nélkül, képekre való mutogatással. Nagyon egyedi, izgalmas társasjáték.

Hogy kell elképzelni? Például ha a feladvány napóra, megjelölöd a táblán a "tárgy", "idő" képet és a napot. Ez egyszerűbb feladvány, de vannak nehéz feladványok is, ahol akár 10 jelzőt is fel kell tenned.

Concept társasjáték >>

13. Beugró társasjáték

A Beugró társasjátékkal már nem csak a tévében vagy a színházban élvezheted kedvenc műsorod, hanem élőben, ott és akkor, ahol és amikor csak akarod. 

Improvizációs, izgalmas és vicces társasjáték, főszerepben veled és a barátaiddal vagy a családoddal.

A világot jelentő deszka ezúttal lehet szőnyeg, parketta, kő vagy éppen egy park zöld gyepe. Próbáld ki, milyen színésznek lenni!

Szólj a családnak, a barátoknak, osztálytársaknak, ismerősöknek, ismeretleneknek, aki csak éppen eszedbe jut, hogy ugorjanak be, és zsebszövegeljetek, lassuljatok le, kapjatok váltólázat, stb. 

Beugró társasjáték >>

14. Feelinks - Érzelmek társasjáték

A Feelinks ötvözi a játék örömét és az érzelmek felfedezését. 

Hogyan élhetnénk nagyobb békességben, harmóniában egymás mellett? Hogyan tudnánk megérteni, megismerni egymást, és elfogadni különbözőségeinket? Milyen szerepe van az érzelmeinknek az életünkben? Hogyan fejezhetnénk ki őszintén érzelmeinket anélkül, hogy ítélkeznénk mások felett, vagy mások ítélkeznének felettünk? Számos, ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos beszélgetés eredménye a Feelinks.

Mindenki másképpen fejezi ki az érzelmeit, ezek egyénenként nagyon eltérőek lehetnek. Ha képesek vagyunk arra, hogy az érzéseinket megfogalmazzuk, hogy azokkal szembesítsünk másokat, közelebb kerülünk saját magunk megértéséhez.

Feelinks társasjáték >>

15. Mercado társasjáték

Felvirradt a piacnap: a szép dolgok piacának napja. Különböző kereskedők kínálják itt áruikat, neked pedig bőven van pénzed - egy egész zsákkal! Finom kelmét, elegáns cipőt vagy aranyozott kelyhet szeretnél vásárolni? De nem vagy egyedül a piacon. Több elismert  és gazdag polgár igyekszik itt növelni a presztízsét az értékes tárgyakkal... és már el is kezdődött a kereskedők kegyeiért folytatott versengés. Húzd ki a megfelelő érméket a zsákodból és helyezd a kiválasztott áru mellé, mielőtt a versenytársaid elhappolják előled az áhított árut. Aki először fizeti meg a termék vételárát, az megkapja az értékes árut és a vele járó pontokat, kiváltságokat, de ez nem is olyan egyszerű, mert egyesek hamis pénzt húznak ki a zsákjukból.

Mercado társasjáték >>

16. Álarcosbál társasjáték - Mascarade

Az Álarcosbál egy karakteralapú blöffölős játék 2-13 játékos számára.

Minden játékosnak van egy karakterlapja képpel lefelé. A játék során a játékosok cserélgetik a karaktereket, és senki sem lehet
biztos benne, milyen lap van előtte.
Emlékszel a többiek kártyáira? Jól megfigyelted? Vajon a játékostársad tényleg kicserélte a kártyát, vagy csak úgy tett? És azt még tudod, hogy a saját kártyád vajon mi lehet?
Szuper izgalmas játék, ahol nem csupán a blöffre, de a memóriádra és alapos megfigyelésre, taktikára is szükség lesz!

Álarcosbál társasjáték >>

17. Dixit Jubileumi kiadás - kiegészítő a Dixit játékhoz

Már megvan nektek a Dixit alapjáték? Megérkezett hozzá a legújabb kiegészítő!

A Dixit Jubileum képeinek elkészítésében az összes korábbi Dixit kiegészítő illusztrátora részt vett, hogy lenyűgöző festményeikkel csodálatos világokba röpítsenek.

Dixit jubileumi kiadás >>

18. Azul társasjáték

Azul társasjáték lett 2018-ban az év társasjátéka! Elnyerte a legnevesebb "Spiel des Jahres" nemzetközi díjat.

Ebben a gyönyörű játékban csempekockák lerakásával szerezhetünk pontokat. A játék taktikai- stratégiai feladata mellett az esztétikai élmény is pozitív, amelyet a játékélmény is még megemel.

Újrajátszhatósága nagyon jó, mert a pontszerzés során sok dologra kell figyelni, ezért minden egyes játék után eltervezi az ember, hogy mit fog másképp csinálni a következő játékban / körben. Ezt a szándékot azonban megmásíthatja az éppen a manufaktúrákba véletlenszerűen kerülő 4 csempe kombinációja.

Pár könnyen megjegyezhető szabály van arra vonatkozóan, hogy innen milyen módon választhatunk csempéket, hogyan tehetjük fel a saját táblánkon lévő mintasorra, majd a kör végén hogyan kerülnek át a falra, majd ezek után a pontozásra.

Azul társasjáték >>

19. Imagine társasjáték

Te vagy az asszociációs játékok királya? Rá tudnál vezetni másokat úgy is a megoldásra, hogy nem mutogathatsz és hangot sem adhatsz ki? Próbáld ki a formabontó Imagine társasjátékot és legyél te a legkreatívabb játékos! Használd a fantáziádat és készíts elképesztő alakzatokat, hogy rávezesd játékostársaidat a megoldásra!

Imagine társasjáték >>

 

Ha kisebbeknek keresel társasjátékot, olvasd el az ajándék ötletek lányoknak cikkünket is >>

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek