Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

10 ajándék tiniknek, kamaszoknak

Tiniknek ajándékot választani nem egyszerű dolog, de nem lehetetlen! Csak egy jó ötletre van szükség, egy olyan társasjátékra, ami még az ő figyelmüket is leköti, és néhány órára elvonja őket a telefonoktól és a számítógéptől. Összegyűjtöttünk 10 társasjátékot, ami pontosan ennek a korosztálynak való, csak rá tudjuk venni őket, hogy kipróbálják, mert ha egyszer elkezdenek játszani vele, akkor már nyert ügyünk van. smiley

1. Igen? társasjáték

Az IGEN? társasjáték a vicces, elgondolkodtató és néha rázós kérdések játéka. Olyan kérdéseké, amelyek ártatlanul szórakoztatnak és olyanoké is, amiket talán sosem kérdeznél meg magadtól. Vajon meg tudod-e tippelni, a társaságból hányan jönnének ki egy rossz mozifilmről? Vagy hogy hányan szokták megenni a pizza szélét? Az Igen?-ben nincs más dolgunk, csak egy kicsit ismerni a játékostársakat… vagy kitalálni a szokásaikat, gondolataikat. 
Pontot csak akkor kapunk, ha meg tudjuk mondani, hányan vennének fel egy stoppost vagy hányan vállalnák el egy ország vezetését, mondják: „egészségedre!”, ha valaki tüsszent mellettük, hányan ittak kávét reggel – és még sok hétköznapi és rendkívüli helyzet köszön vissza a kérdéskártyákon.

2. Kaméleon társasjáték

Mindenki ismeri a titkos szót... Mindenki, kivéve a Kaméleon, aki köztetek rejtőzik! Vajon kiben bízhatsz, és ki az, aki csak beolvadt közétek?

Csak egy lehetőséged van: válassz okosan egy, a rejtett kifejezéshez kapcsolódó szót, és bizonyítsd be a többieknek, hogy te ismered a titkot! 
De vigyázz, ha túl egyértelműen fogalmazol, azzal a Kaméleonnak adsz információt és segíted a beépülésben! Figyelj a többiekre, 
és ne engedd, hogy a Kaméleon megvezessen!

3. Skull kártyajáték

A Skull kártyajáték sokak szerint a 21. század legjobb blöffölős játéka.

Az előző játékos azért mondott négyet, mert csak virágok vannak előtte, vagy csak engem akart behúzni a csőbe?

A Skull egy klasszikussá vált blöffölős-licitálos partijáték, amelyben minden játékos 3 virágos és egy
koponyás lapot kap, és ezekből minden körben letesz egyet maga elé – amíg valaki el nem kezdi a licitet.
A tét: amekkora számot mondott, annyi virágos lapot kell felfordítson, legyen az a lap előtte vagy más
játékos előtt – de ha felcsap egy koponyás lapot, elveszít egyet a sajátjai közül. 
Magába foglalja a pörgős játékmenetet, az önfeledt szórakozást és persze a barátaid blöffjeinek megsemmisítését, amikor rájössz, hogy megpróbáltak átverni.

4. Beugró társasjáték

A Beugró társasjátékkal már nem csak a tévében vagy a színházban élvezheted kedvenc műsorod, hanem élőben, ott és akkor, ahol és amikor csak akarod. 

Improvizációs, izgalmas és vicces társasjáték, főszerepben veled és a barátaiddal vagy a családoddal.

A világot jelentő deszka ezúttal lehet szőnyeg, parketta, kő vagy éppen egy park zöld gyepe. Próbáld ki, milyen színésznek lenni!

Szólj a családnak, a barátoknak, osztálytársaknak, ismerősöknek, ismeretleneknek, aki csak éppen eszedbe jut, hogy ugorjanak be, és zsebszövegeljetek, lassuljatok le, kapjatok váltólázat, stb. 

Ha pedig szokásos társaságod éppen nem ér rá, hidd el, erre a játékra könnyen találsz magadnak beugrót.

5. Exit szabadulós játékok >>

Szabadulószoba játék otthonra! Figyelem, a játék egyszer játszható végig. 

Izgalmas kalandjáték vár, melyhez a logikádra szükség lesz! 

Mik azok a szabadulós játékok? Ezeknél a társasjátékoknál amiket mi kínálunk a szabadulószoba a saját otthonod.

A játék megoldásához szükség lesz ügyességre, de legfőképpen logikára és kitartásra!

Szabadulós játék kínálatunkat itt találod. Kattints a képre:

6. Feelinks társasjáték

A Feelinks ötvözi a játék örömét és az érzelmek felfedezését. 

Hogyan élhetnénk nagyobb békességben, harmóniában egymás mellett? Hogyan tudnánk megérteni, megismerni egymást, és elfogadni különbözőségeinket? Milyen szerepe van az érzelmeinknek az életünkben? Hogyan fejezhetnénk ki őszintén érzelmeinket anélkül, hogy ítélkeznénk mások felett, vagy mások ítélkeznének felettünk? Számos, ezekkel a kérdésekkel kapcsolatos beszélgetés eredménye a Feelinks.

Mindenki másképpen fejezi ki az érzelmeit, ezek egyénenként nagyon eltérőek lehetnek. Ha képesek vagyunk arra, hogy az érzéseinket megfogalmazzuk, hogy azokkal szembesítsünk másokat, közelebb kerülünk saját magunk megértéséhez.

Gondolkoztál már az élet értelmén, hogy miért is élünk, miért vagyunk a Földön? Hát most itt az idő! A CV meglehetősen egyszerű és vidám, ugyanakkor elgondolkodtató taktikai társasjáték. A játékosok a party elején kapnak egy-egy életcél kártyát, amit teljesíteniük kell - pontosabban érdemes. Már, ha az élet úgy hozza... Később minden körben, a kockadobásaiknak megfelelően vásárolhatnak a felkínált eseménylapokból, így vezetve végig a karakterüket az életen. Szerelem, munka, nyugdíj, és még rengeteg apróság, az élet minden területe megjelenik a játékban - de mennyire sikerül végül megvalósítani a saját életcéljukat?

7. The Mind - Érezz rá kártyajáték

A The Mind - Érezz rá! nem pusztán egy játék, hanem a csapatélmény új dimenziója!

A kártyapakliban 1-től 100-ig vannak számozva a lapok. A cél, hogy közösen növekvő sorrendben rakjátok ki a kártyáitokat.

A játék szinteken játszódik. Az első szinten csak egy kártya van mindenki kezében, ezt az egy kártyát kell mindenki lerakja az asztal közepére úgy, hogy növekvő sorrendben legyen. Nem beszélhettek egymással, a játékostársadra ránézhetsz, de csak a megérzésedre hagyatkozhatsz! Ha sikerül, jöhet a következő szint! A szintek növekedésével egyre több kártya lesz a kezetekben, egyre nehezebb lesz a játék.

A feladatot együtt kell megoldanotok, méghozzá úgy, hogy nem kommunikálhattok egymással - semmilyen módon. Lehetetlennek tűnik? Nem az!

8. Hellapagos társasjáték

A Hellapagos társasjáték egy különleges partijáték: a játékosok hajótöröttekként összedolgoznak, hogy a hurrikán érkezése előtt el tudjanak menekülni a szigetről, ami mellett a baleset történt, de minden játékos, ha csak teheti, elrejt enni- és innivalót magának, mert ha nem jut elég mindenkinek, valakit éhhalálra ítélnek (sőt akár meg is esznek…).

Jaj ne, a hurrikán közeledik, és a tutaj csak félig kész! Ráadásul ennivalót és ivóvizet sem sikerült eleget gyűjteni… 

9. Álarcosbál kártyajáték

Az Álarcosbál egy karakteralapú blöffölős játék 2-13 játékos számára.

Minden játékosnak van egy karakterlapja képpel lefelé. A játék során a játékosok cserélgetik a karaktereket, és senki sem lehet
biztos benne, milyen lap van előtte.
Emlékszel a többiek kártyáira? Jól megfigyelted? Vajon a játékostársad tényleg kicserélte a kártyát, vagy csak úgy tett? És azt még tudod, hogy a saját kártyád vajon mi lehet?
Szuper izgalmas játék, ahol nem csupán a blöffre, de a memóriádra és alapos megfigyelésre, taktikára is szükség lesz!

10. Álmodj velem társasjáték

Ebben a társasjátékban a játékosok egyike az álmodó szerepét ölti magára, míg a többiek álommanók, tündérek és mumusok lesznek. A mumusok célja, hogy megtévesszék az álmodót, a tündéreké az, hogy segítsék, az álommanók pedig ebben a duális erőtérben igyekeznek egyensúlyt teremteni. Teszik mindezt egy végtelenül egyszerű, mégis magával ragadó és nem utolsó sorban gyönyörű asszociációs partijátékban.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek