Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Kategóriák

Ajándék ötletek lányoknak

12 ajándék ötlet lányoknak életkor szerinti sorrendben. Itt biztosan megtalálod a tökéletes ajándékot lányodnak, lányunokádnak:

1.  Almácskák társasjáték 3 éves kortól

Szedd le az almákat és töltsd meg a vödröt! A Ravensburger Almácskák társasjáték egy óvodásoknak készült vidám társasjáték, amivel a számolást és az észlelést lehet fejleszteni. A játékosok a pörgettyűt megforgatják, és ahol megáll a mutató, annyi almát szedhetnek le a fáról. Miközben gyűjtik a kosarakba a finom gyümölcsöt, megismerkednek a gyerekek a számokkal, és még az összeadást is gyakorolhatják! Aki a legtöbb almát szedi le, megnyeri az Almácskák társasjátékot!

Almácskák társasjáték >>

2.Mókusos csipeszes ügyességi társasjáték 3 éves kortól

Díjnyertes, gyönyörű, kedves és élvezetes társasjáték a kézügyesség fejlesztésére, színek megkülönböztetéséhez, megismeréséhez...

Óvodás gyerekek kedvenc társasjátéka, miközben "észrevétlenül" fejleszti a finommotorikus képességeket, kézügyességet.

Mókusos csipeszes társasjáték >>

3.Satírozós kreatív játék - Tündérország 4 éves kortól

Satírozásra fel! Ezzel a készlettel különösebb rajztehetség nélkül gyönyörű és tökéletes képeket alkothatnak a kicsi gyermekek is. Ez a kreatív készlet az óvodások számára készült, de a nagyobbak is szeretik. Nagyon kedves és humoros figurákkal rendezheti be a képeket a gyermek a kiválasztott háttér témája szerint.

Csak bízzuk a fantáziájára, hogy az előre megrajzolt háttérre hová, milyen figurát satíroz fel, azután meséltessük el vele, mi történik a képen. Kiváló eszköz a kreativitás, a képzelet és a kommunikációs készség fejlesztésére.

Satírozós, tündéres kreatív játék >>

4.MAX a macska kooperatív társasjáték 4 éves kortól

Juttassuk be együtt a kis állatokat a lakhelyükre a cica előtt...

Egy madár, egy egér és egy mókus igyekszik a lakhelyére egy fán. Igen ám, de Max, a kandúr éhes és el akarja kapni őket. A játékosok együtt vigyáznak a kis élőlényekre.
Mindegyikőjük el tud menekülni a saját kis “egérútján”, de Max is ismeri ezeket. Még szerencse, hogy el tudjuk csábítani egy kis finom csemegével!

Max egy izgalmas játék, ami nagyobb gyerekeknek is élvezhető. Együtt vitatják meg, melyik kis állatot juttassák először haza, vagy hogy mikor adják oda a csemegét Maxnak. Vagy hogy hogyan éreznek, mikor Maxnak sikerül az egyik kisállatot elcsípnie.

Max a macska kooperatív társasjaték >>

5.Macskabölcső játék madzagos zsinóros kéz átvevős játék 4 éves kortól

Macskabölcső játék madzagos zsinóros kéz átvevős játék. A csomag tartalmazza a játékhoz szükséges zsinórt és a kétszemélyes verzió képes leírását.

Macskabölcső >>

6.Matricás, csillogó karkötő készítő szett 4 éves kortól

4 darab kétoldalas karkötő sok-sok matricával! Így valójában 8 fajta karkötőt tervezhetsz!

A karkötő tépőzárral záródik, így 4-10 éves kor között illik  minden kis csuklóra.

Matricás karkötő készítő szett >>

7.Magyar népmesék társasjáték 5 éves kortól

Ebben a mesében Te leszel a főszereplő! Indulj el egy  varázslatos úton és rengeteg kalandban lesz részed! 

A Magyar népmesék társasjáték 2-6 fő részére készült családi és gyerekjáték, amit 5 éves kortól ajánlunk. Egy játék időtartama a résztvevők számától is függően legalább 20, legfeljebb 40 perc.
Ebben a mesében Te leszel a főszereplő!
A játékosok a magyar népmesék közismert szereplőinek: Tündérszép Ilona, Fehérlófia, Fábólfaragott Péter, Az okos lány, Csillagszemű juhász vagy a Legkisebb királylány bőrébe bújva indulnak el, hogy egy-egy mesében szerencsével járjanak.

Magyar népmesék társasjáték >>

8.Ugráló gumi mint gyerekkorunkban 6 éves kortól

Hogy a Te gyereked is átélhesse amit anno nagyon szerettél! Ahogyan legtöbben ismerik: tipi-topi, rábeki, vagy gumizás néven...

Gumi ugrálós játékhoz mint gyerekkorunkban, vastag ugráló gumi, strapabíró, ez nem szakad el egykönnyen.

Három személy kell hozzá, de szék lábával egyedül is játszható :)

Ugráló gumi >>

9.4M keresztszemes hímzés készlet gyerekeknek 7 éves kortól

Keresztszemes hímzés gyerekeknek. A keresztszemes hímzés technikáját csak egyszer kell elsajátítanod! A 4M keresztszemes hímzés készlet kezdők számára készült, az alapokat tudod megtanulni vele. A sablonokat követve több használati tárgyat is össze tudsz állítani: poháralátéteket, egy asztali tolltartót vagy egy divatos kistáskát is. A 4M keresztszemes hímzés készletben a fonalak mellett a sablont és egy műanyag tűt is megtalálsz, innentől már csak a fantáziádon múlik, hogyan variálod a színeket és a mintákat! 
A minta és minden szükséges eszköz a szettben található.

Keresztszemes hímzés készlet >>

10.Csillámporos kreatív képkészítő 7 éves kortól

Csillámporos kreatív képkészítő játék. 4 darab képet díszíthetsz ki a készletben található csillámporokkal ( 6 színben ).

Csillámporos kreatív képkészítő >>

11.Álomház társasjáték 7 éves kortól

Építsd meg álmaid otthonát! Hogy hogy is néz az ki? Hatalmas hálószobát szeretnél elegáns baldachinos ággyal vagy inkább tágas nappalit, ahol elfér egy hatalmas zongora is?
Az Álomházban alapjaitól tervezheted meg a házad a saját elképeléseid szerint. A tető fajtájától a lakberendezésig minden döntést a te kreatív elképzeléseid vezérelnek. De igyekezz lépést tartani a szomszédaiddal! A játék végén mindenki a környék legszebb házának lakóit irigyeli majd.

Álomház társasjáték >>

12.Dixit társasjáték 8 éves kortól - 2010-ben az Év társasjátéka

A Dixit társasjáték a sejtelmesen fogalmazás izgalmas, vicces társasjátéka!

Dixit társasjáték: Gyönyörű társas játék, már a képek látványa élményt nyújt. Egyszerű játékszabály, nagyszerű játék! Kiváló családi társasjáték, vagy party játék, buli játék.

Válassz egy képet, mondj róla valamit, majd a többiek is választanak a saját képeik közül egy olyat, ami az általad mondottakra legjobban hasonlít.  A választott képeket megkeveritek, kirakjátok képpel felfelé és mindenki tippel, hogy melyik kép lehetett a Tied (melyikről meséltél te). Pontot az kap, aki kitalálta, valamint az is, aki olyan képet tett, amiről mások azt hitték, hogy azt az rakta, aki éppen mesélt.
A mesélő akkor kap pontot, ha legalább egy ember kitalálta, hogy melyik az ő képe, de nem mindenki! Nem is olyan könnyű úgy egy képről mesélni, hogy az legalább egy embernek felismerhető legyen, de azért ne legyen olyan egyértelmű, hogy mindenki kitalálja.
Gyönyörűen illusztrált kártyalapok!

Dixit társasjáték >>

Ha nagyobbaknak keresel ajándékot, olvasd el az Ajándék tinilányoknak című cikkünket is!

További ajándék ötletek lányoknak széles választékkal, kattints ide, a képre:

Tartalomhoz tartozó címkék: Cikkek