Termékek Menü
0

Előnyök

Akár 1 munkanapos kiszállítás
Minden vásárlásodhoz ajándék
 

Addictaball 19cm ügyességi 3d labirintus gömb (YO)

Addictaball 19cm ügyességi 3d labirintus gömb Kattints a képre több képhez
További képek
Ár:
4.990 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2017. június 28.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 7-99 éveseknek, 1 játékos
Szerezhető hűségpontok: 50
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

3 dimenziós golyós labirintus játék nagyobb méretben...

Az Addictaball izgalmas, órákig szórakoztató, hatalmas türelmet igénylő golyós labirintus játék.

Egy kis ezüstgolyót kell végigvezetned a gömb alakú sokszínű labirintusban, rendkívül változatos, izgalmas pályákon.
 
Nagy és kis méretben is kapható. Ez a változat 19cm átmérőjű. 
 
Forgasd 360 fokban, görgesd fel és le a kis golyót boltíveken, apró lyukakon és egérutakon keresztül, a cél, hogy elvezesd a gömb közepéig.
 
Ennek a nagy gömbnek 138 számozott szakasza van!
 
 

Paraméterek
Életkor 8-99 év
Játék kategória Logikai játékok - egyedül játszós
Márka Egyéb
Mit fejleszt Térlátás fejlesztése
Fiú/Lány Unisex (mindkettő)
Árkategória 3001-5000Ft
Gyártó Reflexshop
Játékosok száma 1
Korosztály 7 éves kortól felnőtt korig
Jelleg ügyességi golyó vezető labirintus játék 3D
Fejleszti szem- kéz koordinációt, térlátást, logikai gondolkodást, probléma megoldó képességet, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, koncentrációt, finommotoros készségeket, önálló feladat megoldást
Kompetencia tanulási képesség, hatékony önálló tanulás, kezdeményező képesség
Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2017. 06. 08.

Valóban nagy a sorban állás a játékért, Apa nem tartotta rossz ötletnek, hogy szabadnapot vegyen ki :)
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 22.

AKi szereti az ügyességi játékokat és a kihívásokat annak remek. Aki türelmetlen, annak nem való. Sokszor kell próbálkozni mire sikerül egy pályarészen végigmenni és ha leesik a golyó lehet valamelyik etapról kezdeni újra.
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 04.

Nagyon tetszik, tényleg egymás kezéből vesszük ki...
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 01.

Nagyon jó játék! Szeretjük.
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 17.

Nagy élményben van része a családomnak,mikor szabadidőt kitöltünk a játékkal.Nem kifejezetten gyerekeknek készült.Belemélyed a játékos a megoldást követve,észre sem veszi,tucatszor próbálja megoldani,a golyót célba "varázsolni".Olykor tényleg varázslat hogy sikerül a megoldása.Fantasztikus ügyességi játék felnőtt embereknek IS.Egy megfáradt,terhelt,ideges nap után remek lazító.Mindenkinek ajánlanám,sőt minden háztartásban elengedhetetlenné tenném,a nagyobb átmérőjűt nagyobb golyómérettel nyughatatlan,izgatott,kíváncsi,felfedező típusú gyerekeknek,a kisebbik méretű játékot kisebb golyómérettel felnőtteknek.A családomnak mind a kettőt megvásároltam.Jó döntés volt,szeretünk eltávolodni,megfelejtkezni a rohanó mindennapok világától,játékos utazásra visz minket a labirintus játék.A felnőtteknek is kell játszani!Legalábbis kellene,mert sajnos sok felnőtt elfelejt "játszani"!
| 5 / 5 csillag!
2015. 09. 04.

Szuper játék, hosszú időre le tudja kötni a gyerkőcöt.
| 5 / 5 csillag!
2015. 08. 11.

Igazán jó a játék, a férjemnek valóban tetszik, élvezi a játékot, ezzel relaxál néha munka után! Apósomnak is rögtön megtetszett.
A játék sokrétű figyelmet igényel és tényleg növeli a türelmet, főleg, hogy legyen türelmünk megvárni, míg a másik leteszi és végre mi is játszhassunk vele! :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 01. 04.

Azt hittem, hogy nekem biztosan nem lesz türelmem ehhez a játékhoz. Aztán a fiam ideadta, hogy kipróbáljam. Nem akartam visszaadni neki. Egymás kezéből vettük ki a családban, hogy ki játszik vele. Szó szerint ment a harc érte. Még az is megfordult a fejemben, hogy kiveszek egy nap szabadságot, hogy nyugodtan végig tudjam csinálni a pályát :-)
| 5 / 5 csillag!
2014. 12. 08.

Nagyon tetszett az ügyességi labirintus a család minden tagjának. Kiváló minőségű játék. Köszönjük szépen!
Írd meg a véleményed


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

SetEmail('somebody@example.com'); /** Customer's cart example. */ $Cart = array( 'AAA111' => 'Name of first purchased product', 'BBB222' => 'Name of second purchased product' ); /** Provide the name and the identifier of the purchased products. * You can get those from the webshop engine. * It must be called for each of the purchased products. */ foreach($Cart as $ProductIdentifier => $ProductName) { /** If both product name and identifier are available, you can provide them this way: */ $Client->AddProduct($ProductName, $ProductIdentifier); /** If only product name is available, you can provide it with the following call: */ $Client->AddProduct($ProductName); /** If neither is available, you can leave out these calls. */ } /** This method perpares to send us the e-mail address and the name of the purchased products set above. * It returns an HTML code snippet which must be added to the webshop's source. * After the generated code is downloaded into the customer's browser it begins to send purchase information. */ echo $Client->Prepare(); /** Here you can implement error handling. The error message can be obtained in the manner shown below. This step is optional. */ } catch (Exception $Ex) { $ErrorMessage = $Ex->getMessage(); }