10.790 Ft

Activity my first társasjáték gyerekeknek

10.790 Ft
Legfontosabb jellemzők

Gyerek Activity óvodásoknak. Az Activity my first egy könnyed és mókás játékmenettel bíró készségfejlesztő társasjáték ovisoknak, melyben különböző feladványokat lehet rajzzal, körülírással vagy mutogatással elmagyarázni játékos formában. A kártyákon kimondottan gyerekeknek szóló kérdések, szavak vannak.

4 éves kortól, 3-16 játékos

Szállítási információk

Elérhetőség: Saját raktárról, azonnal
Várható szállítási idő: 2024. június 27.
Cikkszám: 773549
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Átlagos értékelés: (7) Tovább az értékeléshez
Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem
Ingyen szállítás 50e Ft felett
Packeta: 1090 Ft * GLS házhoz szállítás: 1690 Ft, akár másnap * GLS Csomagpont/Automata: 1190 Ft * Foxpost: 1290 Ft * MPL házhoz szállítás: 2990 Ft
Ingyenes személyes átvétel, akár aznap
Budapesti üzletünkben
Többféle fizetési lehetőség
bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * Utánvét díja bruttó 450 Ft

Termék jellemzők

Mit kell tudni a játékról?

Activity My first társasjáték gyerekeknek

Activity my first, készségfejlesztő társasjáték a kisgyermekek részére, 4 éves kortól.

A játék fejleszti a gyermekek kifejezőképességét, kézügyességét és problémamegoldó készségét.

A játéktábla többféleképpen összeállítható, és ez lehetővé teszi, hogy a játékosok a játék időt tetszőlegesen változtassák.

A kártyákon rajzok találhatóak, így még az írni nem tudó gyerekek is játszhatnak. Felejthetetlen pillanatok, ahol a család együtt játszik.
 

Ajánlott: 4 éves kortól
Játékosok száma: 3-16 fő
Játékidő: kb 30 perc, de lehet hosszabb is a játékosszámtól függően. 
A játék nehézségi szintje a BGG szerint: 1.0/5 ( nagyon egyszerű )

Activity My First társasjáték játékszabályát lásd a letölthető játékszabálynál, vagy a "Játékszabály" fülön!


Nem találtad meg amit keresel? Vagy körülnéznél hasonló termékek között? Kattints arra ami érdekes lehet:
Társasjátékok gyerekeknek
Családi társasjátékok
Party, buli társasjátékok
fejlesztő játékok óvodásoknak
Fejlesztő játékok kisiskolásoknak
Vicces játékok
Játékok 3-5 éves gyerekeknek
játékok 5-8 éveseknek

 

Játékszabály

ACTIVITY MY FIRST

3-16 játékos részére, 4 éves kortól

A játék tartalma:

  • 6 variálható játéktábla rész
  • 165 játékkártya
  • 2 faelefánt

HASZNÁLATI UTASÍTÁS
A játék: Két elefánt sétál az őserdőben. Az ivóvízhez igyekeznek.
Ha ügyesen játszanak és találgatnak a játékosok, továbbléphetnek elefántjaikkal.
Vajon melyik elefánt ér elsőként a célba?
A játéktábla 6 összeilleszthető részből áll. A részek egy utat formáznak, amin sárga, kék, és piros elefántlábnyomok vannak. Az összeillesztendő részek egyikén van a startmező, egy másikon pedig a célmező.

A kártyák:
Minden kártya hátlapján van egy elefántnyom, ami sárga, piros, vagy kék színű.
Ésszerű az első játék előtt a kártyán lévő rajzokat a legkisebbeknek egyenként megmutatni, hogy megismerjék őket.

Előkészületek:
A start és a célmező letétele után tetszőlegesen illesszük közéjük a maradék négy részt.
A gyerekek is eldönthetik, hogy a vízhez vezető utat egy nagy kanyarral építik fel, vagy esetleg kis kanyarokkal. A játékidő lerövidíthető, ha nem használjuk fel az összes részt a játékban, és rövidebb pályát építünk.
A kártyákat jól össze kell keverni és az asztalra egy pakliban kell helyezni.
A játékhoz szükség van még egy nagy papírra és ceruzára, vagy krétára és táblára.
Figyelem!
A játék megkezdése előtt meg kell állapodni, hogy a játékosok mennyi időt használnak majd fel a fogalmak előadásához. Ezt az időt - persze a felnőttek figyelmével kísérve - a gyerekeknek kell megállapítaniuk és nem szabad túl szigorúan mérni.
Mivel a játékidő emiatt esetenként nagyon különböző lehet, a játékhoz nincs homokóra.

A játék menete:
Két csapatot kell alkotni. A csapatok minimum két játékosból kell, hogy álljanak.
A csapaton belül meg kell állapodni, hogy ki kezdi a játékot. Minden csapatnak van egy elefántja, amit a startmezőre állít. Az első csapat kezdő játékosa húz egy kártyát. Ez a játékos a saját csapatának kell, hogy előadja a fogalmat anélkül, hogy kimondaná. A
csapattagok megpróbálják kitalálni a fogalmat. Ha a csapatnak sikerül kitalálnia a feladványt, továbbhaladhat az elefántjával arra a mezőre, ami ugyanolyan színű, mint a kitalált kártya hátlapján lévő lábnyom. Ha a feladványt nem sikerül kitalálni, az elefánt
helyben marad, és a megoldatlan feladatot tartalmazó kártya a pakli aljára kerül. Ezután a másik csapat következik. Ebben a játékban a gyermekek dönthetik el, hogy a három előadásmód közül melyiket választják, ezt azután dönthetik el, miután a kártyát kihúzták.
A játékosok a játék megkezdése előtt is meghatározhatják, hogy például mindegyik feladványt rajzolni szeretnék.

Lehetséges előadásmódok:
• Rajzolás: Az a játékos aki rajzol, nem beszélhet és nem mutogathat, ezen kívül azt sem árulhatja el, ha esetleg a feladvány egy részét helyesen találták ki.
• Szavakkal körülírás: Ilyenkor a feladványt szavakkal kell körülírni és a jelentését elmagyarázni anélkül, hogy a feladványt, vagy részeit kimondanánk a magyarázat közben.
• Elmutogatás: A feladványt el kell mutogatni. A játékos ilyenkor nem beszélhet, a szobában lévő, ill. az onnan látható tárgyakra nem mutathat rá, de a saját testrészeit felhasználhatja a mutogatásnál.
A játékot az a csapat nyeri, aki elefántjával elsőként ér a célba.

Közös játék:
Előkészületek: ugyanazok, mint mikor két csapat játszik.
A játék menete: legalább három játékos szeretne egy elefántot közösen a tengerhez juttatni.
A kezdő játékos felhúz egy kártyát és megpróbálja a többi játékosnak előadni a feladványt.
Ha a játékos kitalálja a feladványt, akkor továbbléphet az elefánttal a következő mezőre, ami ugyanolyan színű, mint a megfejtett kártya hátoldalán lévő elefántnyom.
A játék akkor ér véget, ha az elefánt eléri a célmezőt.

Egyszerűsített játék:
A játékot akár ketten is játszhatjuk, ekkor a feladat az, hogy a gyerek a kihúzott kártyát megpróbálja úgy előadni, hogy azt a szülő meg tudja fejteni. Ha ez sikerül, akkor az elefánt előre léphet.

Nehezített játék:
A játékot nehezíthetjük úgy, hogy a játék elején meghatározzuk, hogy a piros kártyákat rajzolni, a kék kártyákat mutogatni és a sárga kártyákat pedig szavakkal kell körülírni.

Ha további kérdései, illetve észrevételei lennének az Activity MY FIRST-el kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!
A játékhoz jó szórakozást kíván a Piatnik Budapest Kft!

Vélemények

5.00
(7 értékelés)
Írja meg véleményét !
Oszd meg másokkal tapasztalataidat, véleményedet!
Imádta az 5 éves lányom.
2018. 09. 11.
Nagyon jó játék. 4 éves kisfiúval játszottunk, neki még korai, a mutogatás és a rajz is nehezebben megy, így minden kártyát "csak" körbeírtunk, de azt nagyon élvezte.
2017. 08. 22.
Szuper jó játék, nagy siker.
2016. 12. 27.
Szuper jó játék, nagy siker.
2016. 12. 27.
Szuper társasjáték, bár 4 évesnek még korai. Inkább 5 éves kortól ajánlanám...
2014. 07. 14.
Nagyon jó játék, szeretünk vele játszani
2014. 05. 17.
"Nagyon szeretjük az Activity játékokat, a 4 éves lányomat is bele akartuk vonni a játékba, így vettük meg az Activity gyermekeknek készült változatát. Eleinte nehezebben ment neki, azt próbálta megmutatni, hogy mit lát a képen, nem pedig, hogy miként használjuk. Így például egy mosolygós játékmacit nehéz lett volna kitalálni, hogy csak mosolyog :) de aztán belejött a játékba!"
2012. 04. 22.

Letölthető játékszabály

Termék címkék:
3 éves... activiti activity gyermek activity játék activity my first activity társasjáték activity társasjáték gyerekeknek activyti aktiviti aktivity beszéd fejlesztő játék beszédfejlesztő családi társasjátékok fejlesztő játék fejleszto jatekok fejlesztő játékok gyerekeknek fejlesztő játékok óvodásoknak fejlesztőjátékok gyerek játékok gyerek társasjáték gyerek társasjáték ajánló gyerekeknek játék gyerekjáték gyerekjátékok gyermekjáték gyermekjátékok játék kislánynak játék kislányoknak játék okos gyerekeknek játék webáruház játékbolt játékbolt budapest játékboltok budapesten játékok gyerekeknek játékok okos gyerekeknek jó társasjáték karácsonyi ajándék ötletek gyere kedvenc ovis társasjáték kedvenc társasjáték képességfejlesztő képességfejlesztő játék képességfejlesztő játékok gyerek készségfejlesztő készségfejlesztő játék készségfejlesztő játékok gyereke kislányos játék kommunikációs játék kommunikációs társasjáték kreatív fejlesztő kreatív fejlesztő játékok kreatív fejlesztők kreatív játék kreatív játék gyerekeknek kreatív játék webáruház kreatív játékbolt Budapest kreatív játékok kreatív játékok webáruház kreatív játékok webáruháza kreatív társasjáték kreatív társasjáték gyerekeknek kreatív társasjátékok lányos társasjáték lányos társasjátékok legjobb gyerek társasjáték legjobb gyerek társasjátékok legjobb játékok legjobb társasjáték legjobb társasjáték gyerekeknek legjobb társasjátékok legjobb társasjátékok gyerekekne legkedveltebb társasjátékok legkeresettebb társasjátékok minőségi játékok online játékbolt ovodásoknak fejlesztő játékok szókincs szókincs fejlesztés születésnapi ajándék ötletek gye szülinapi ajándék ötletek gyerek szuper társasjáték szuper társasjátékok társas játék társas játékok gyerekeknek társasjáték társasjáték bolt társasjáték bolt budapest társasjáték Budapest társasjáték családnak társasjáték gyerekeknek társasjáték játékok társasjáték lányoknak társasjáték rendelés társasjáték vásárlás társasjáték vélemények társasjáték webáruház társasjáték webshop társasjátékok társasjátékok webáruház vicces játék vicces társasjáték vicces társasjátékok
Árukereső.hu Árukereső.hu