Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Amennyiben folytatod a böngészést a weboldalon, úgy tekintjük, hogy nincs kifogásod a weboldalról érkező cookie-k ellen. További információk az Adatkezelési Tájékoztatónkban

Termékek

ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték - DJ 8484 NFT

Kattints a képre több képhez
Ár:
5.650 Ft
ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2019-12-09
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Életkor: 7 évtől, 2-5 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:

Leírás

ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték a Djecotól 7 éves kortól...

ABC Dring társasjáték a gyorsaságról, szavak ismeretéről szól.

Rakj ki az asztalra négy lapot. Húzz egyet a betűkártyák közül. Ki talál a leggyorsabban olyan szót, amely szerepel a négy kártya valamelyikén, vagy azzal kapcsolatos, és az adott betűvel kezdődik! Ha találtál ilyen szót, csap gyorsan a csengőre, és megnyertél egy kártyát!

A játékot az a játékos nyeri, aki először gyűjt össze 10 kártyát.

NEM A MAGYAR ABC BETŰVEL!

Ajánlott: 7 éves kortól

Játékosok száma: 2-5 fő

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 05.
Az ABC Dring (Djeco) egy asszociációs, gyorsasági, szókincses társasjáték. Pofon egyszerű ötlet, variálható játékszabályokkal, jópofa képekkel. Adott négy kép, és hozzá az ABC egyik betűje, melyet az nyer meg, aki leghamarabb mond egy képen látható szót ezzel a betűvel. Addig játszuk, amíg valakinek nem gyűlik össze 10 betű. S mivel gyorsan kell mondani, hirtelen persze senkinek nem jut eszébe semmi, szinte hallani, ahogy kattognak a fogaskerekek odabent, s igazából baromira szórakoztató és mindig új a felállás. Aki ismeri már a betű fogalmát (kb 5 éves kortól), annak nagyon jó játék.

Kapcsolódó termékek