Termékek Menü
0

ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték - Djeco 8484 (BO)

ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték - Djeco 8484 (BO) Kattints a képre több képhez
Ár:
5.490 Ft
Elérhetőség: Készleten van
Várhatóan ekkor kapod meg ha most megrendeled Dpd-vel: 2018. február 27.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!
Életkor: 7 évtől, 2-5 játékos
Gyártó, a gyártó összes játékainak megtekintéséhez kattints a képre:
Leírás

ABC Dring szókincsfejlesztő társasjáték a Djecotól 7 éves kortól...

ABC Dring társasjáték a gyorsaságról, szavak ismeretéről szól.

Rakj ki az asztalra négy lapot. Húzz egyet a betűkártyák közül. Ki talál a leggyorsabban olyan szót, amely szerepel a négy kártya valamelyikén, vagy azzal kapcsolatos, és az adott betűvel kezdődik! Ha találtál ilyen szót, csap gyorsan a csengőre, és megnyertél egy kártyát!

A játékot az a játékos nyeri, aki először gyűjt össze 10 kártyát.

Vélemények
| 5 / 5 csillag!
2012. 07. 05.

Az ABC Dring (Djeco) egy asszociációs, gyorsasági, szókincses társasjáték. Pofon egyszerű ötlet, variálható játékszabályokkal, jópofa képekkel. Adott négy kép, és hozzá az ABC egyik betűje, melyet az nyer meg, aki leghamarabb mond egy képen látható szót ezzel a betűvel. Addig játszuk, amíg valakinek nem gyűlik össze 10 betű. S mivel gyorsan kell mondani, hirtelen persze senkinek nem jut eszébe semmi, szinte hallani, ahogy kattognak a fogaskerekek odabent, s igazából baromira szórakoztató és mindig új a felállás. Aki ismeri már a betű fogalmát (kb 5 éves kortól), annak nagyon jó játék.
Írd meg a véleményed a termékről ITT (ld. lentebb) - VISZONT ha Reklamációval vagy Elállási jogoddal szeretnél élni, akkor az űrlapunkat töltsd ki a legfelső menüsorban a Vevőszolgálatra kattintva, a reklamációt ne ide írd, mert nem fogunk tudni segíteni! Köszönjük! :-)


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő